06 / 05 / 2024

beylife osmanlı inşaat

beylife osmanlı inşaat

Beylife Rezidans projesinde daireler 60 aya 0 faiz ile vadelendiriliyor. Projedeki dairelerin satış fiyatı 82 bin 500 TL'den başlıyor...

Beylife Rezidans Beylikdüzü Osmanlı İnşaat'ta 82 bin 500 TL!

60 aya 0 faiz ile vadenin yapıldığı Beylife Rezidans Beylikdüzü Osmanlı İnşaat'ta yer alan dairelerin minimum satış fiyatı 82 bin 500 TL'den başlıyor...

Filyos Liman Projesi inşaatının yüzde 67’si tamam!

Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit’ün rüya projesi olarak bilinen Filyos Liman Projesi’nde sona yaklaşıldı. Zonguldak Çaycuma'da yapılan projenin inşaatının yüzde 67’si tamamlandı.

Konya Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatında inceleme!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Bedesten bölgesinde yaklaşık bin araçlık otoparkı, Tarım Müzesi, işyerleri ve sosyal alanları ile örnek olacak Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatındaki çalışmaları inceledi.

İzmir'de AVM inşaatının altından tarih çıktı!

İzmir’de AVM yapılmak üzere inşaatın devam ettiği alandan Osmanlı dönemine ait liman kalıntıları ve şapel çıkınca şantiyede arkeologlar çalışmaya başladı.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi inşaatında sona yaklaşıldı!

Bursa'nın fethinin ve Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş hikayesinin özel hazırlanan görsellerle anlatılacağı "Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi"nin inşaatında sona gelindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ulus’taki Osmanlı Camii inşaatını gezdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulus’ta inşaatı devam eden Osmanlı Camii inşaatında incelemelerde bulundu. Erdoğan için camii çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.

Ankara Osmanlı Halk Pazarı'nın inşaatı tamamlandı!

Geçtiğimiz Aralık ayında yanan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle Şubat ayında temeli atılarak yeniden yapımına başlanan Osmanlı Halk Pazarı'nın inşaatı tamamlandı, temizlik çalışmaları yapılıyor.

Murat Kutanoğlu Osmanlı İnşaat’a yönetici olarak atandı!

Esenyurt bölgesinde hayata geçirdiği konut projelerinden ev alan vatandaşları mağdur ettiği için mahkeme kapılarını aşındıran Osmanlı İnşaat’a kayyum atandı

Osmanlı İnşaat'tan flaş gözaltı açıklaması!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mali Şube Ekiplerinin Makrom Yapı'nın sahibi ve yöneticilerine yönelik operasyonun yankıları sürerken Osmanlı İnşaat'tan flaş bir açıklama geldi. İşte Osmanlı İnşaat tarafından yapılan o açıklama...

Osmanlı İnşaat mağdurlarından yeni suç duyurusu!

Osmanlı İnşaat mağdurları, yapımı tamamlanması gereken 1.200 kadar konut bulunan Osman Nuri Bakırcı'nın eşi Nuriye Bakırcı ve Osmanlı İnşaat şirket müdürü Müslüm Allı hakkında yarın suç duyurusunda bulunacak...

Osmanlı İnşaat mağdurları Nuriye Bakırcı adına suç duyurusunda bulundu!

Osmanlı İnşaat mağdurları, teslim etmesi gereken 1.200 konut bulunan Osmanlı İnşaat sahibi Osman Nuri Bakırcı'nın eşi Nuriye Bakırcı ve Şirket Müdürü Müslüm Allı adına suç duyurusunda bulundu. İşte suç dilekçesinin içeriği...

Osmanlı İnşaat mağdurlarından yeni dava!

Osmanlı İnşaat mağdurları, yapımı tamamlanması gereken 2 bin kadar konut bulunan Osman Nuri Bakırcı'nın eşi Nuriye Bakırcı ve Osmanlı İnşaat şirket müdürü Müslüm Allı hakkında yarın suç duyurusunda bulunacak.

Yozgat yeni valilik binasının inşaatı ne zaman bitecek?

Yozgat’ta geçen yıl yapımına başlanılan, Osmanlı-Selçuklu mimari tarzındaki hükümet konağı binasının inşaatı hızla devam ediyor. Vali Yazıcı, bina inşaatının devam ettiğini, yüklenici firmanın binayı zamanından önce teslim edebileceğini kaydetti.

Osmanlı İnşaat mağdurları suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor!

Osmanlı İnşaat mağdurları, teslim etmesi gereken 1.200 konut bulunan Osmanlı İnşaat sahibi Osman Nuri Bakırcı, eşi Nuriye Bakırcı ve Osmanlı İnşaat şirket müdürü Müslüm Allı hakkında 25 Temmuz Cumartesi günü suç duyurusunda bulunacak.

beylife osmanlı inşaat Haberi

beylife osmanlı inşaat


Beylife Residence 1, Osmanlı İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzün'nde yükseliyor. 7 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan BeyLife Residence'ta daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.


 


Beylife Residence Beylikdüzü projesinde bulunan 55 metrekare 1+1 daireler 82 bin 500 TL'den, 60 metrekare 1+1 daireler 90 bin TL'den, 70 metrekare 1+1 daireler 100 bin TL'den satışa sunuluyor. 2+1 90 metrekare daireler 130 bin TL'den, 3+1 136 metrekare daireler ise 185 bin TL'den alıcılarını bekliyor.


Beylikdüzü BeyLife Residence 1 projesinde peşin alımlarda yüzde...