03 / 05 / 2024

Beylikdüzü 11.Mahalle satış fiyatları

Beylikdüzü 11.Mahalle satış fiyatları

11.Mahalle Konutları için 30 ay vade farksız taksit fırsatı sağlanıyor. Proje 180 milyon TL yatırımla inşa ediliyor. Peki Beylikdüzü 11.Mahalle satış fiyatları ne kadar?

Kırlangıç Evler Beylikdüzü ne zaman satışa çıkıyor? İşte Kırlangıç Evler Beylikdüzü detayları!

Kırlangıç Evler Beylikdüzü projesine dair detaylar merak ediliyor. İşte Kırlangıç Evler Beylikdüzü hakkında detayları!

Ümraniye, Sultangazi ve Beylikdüzü'nde konut satışları virüs dinlemedi!

İstanbul genelinde konut satışları yılın ilk 5 ayında 2019'un aynı dönemine göre yüzde 4,9 düşerken, 14 ilçede arttı. En yüksek artış yaşanan ilçeler ise yüzde 28,66 ile Ümraniye, yüzde 15,54 ile Sultangazi ve yüzde 13,41 ile Beylikdüzü olarak kaydedildi.

Beylikdüzü 11. Mahalle mağdurlarından protesto gösterisi!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen 11. Mahalle projesinden konut alan ve mağdur olan vatandaşlar dün proje alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Beylikdüzü 11. Mahalle mağdurları yarın eylem yapacak!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen 11. Mahalle projesinden konut alan ve mağdur olan vatandaşlar yarın proje alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirecek.

Beylikdüzü Alya Onist satışta! Yeni proje!

Akkuş Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nün Kavaklı bölgesinde inşa edilen Alya Onist projesi satışa çıktı. Projede 2+1 dairelerin fiyatları 475 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Alya Grandis satış ofisi!

Alya Grandis projesi BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından Beylikdüzü'de hayata geçirildi. Projede teslimler iki yıl sonra gerçekleşecek...

Babacan Central Beylikdüzü fiyat listesi!

Toplam 746 adet konut, 54 adet ticari ünite ve 12 adet ofisin yer alacağı Babacan Central Beylikdüzü projesinde ön satışlar başladı. İşte Babacan Central Beylikdüzü fiyat listesi...

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. Projede konutların tamamının 2018 yılının yaz sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Beylikdüzü Avenue İstanbul satış fiyatları!

Gül İnşaat tarafından hayata geçirilen Avenue İstanbul projesinde pazartesi gününe kadar yüzde 20 indirim sağlanıyor. Beylikdüzü Avenue İstanbul satış fiyatları 443 bin TL'den başlıyor.

Vira İstanbul Beylikdüzü güncel satış fiyatları!

Vira İstanbul projesi, İstanbul Beylikdüzü'de hayata geçirildi. Fiyatların 250 bin TL'den başladığı proje 17 blok olarak yükseliyor...

Beylikdüzü Huzurlu Marmara satış fiyatları!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara satış fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü'nde sıfır faizle 60 ay taksit imkanı sunuluyor...

Beylikdüzü Zigana Tria satış ofisi!

5 bin 370 metrekare arsa alanında yükselen Zigana Tria projesi İmamoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Zigana Tria satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Beylikdüzü Azur Marmara satışları ne zaman?

Toplam 442 adet konut, 100 adet cadde mağazasından meydana gelen Azur Marmara projesi 30 dönüm alan üzerinde inşa edilecek. Peki Beylikdüzü Azur Marmara satışları ne zaman?

Beylikdüzü 11.Mahalle satış fiyatları Haberi

Beylikdüzü 11.Mahalle satış fiyatları

11.Mahalle Residence'de 2+1, 3+1, 4+1, 4+2 ve 5+2 daire seçenekleri mevcut. Proje 29 bin 918 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Beylikdüzü 11.Mahalle satış fiyatları dairelerin büyüklüklerine göre değişiyor. Proje 11 blok halinde, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 


180 milyon TL yatırım bedeline sahip 11.Mahalle Konutları Gül İnşaat imzası taşıyor. Projede dairelerin alanları 80 ile 200 metrekare arasında değişiyor. 


Gül İnşaat 11.Mahalle'de 600 daire, 28 dükkan ve 9 ofis bulunuyor. Teslimlerin 2018 yılı Ekim ayında gerçekleşeceği projede 30 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. 


11.Mahalle Beylikdüzü'nde açık ve kapalı yüzme havuzu, cafe, 24 saat güvenlik hizmeti, fin ve Türk hamamı, fitness, açık - kapalı otopark ve sauna gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Beylikdüzü 11.Mahalle satış fiyatları 2+1 ara kat dairelerde 426 bin...