04 / 05 / 2024

beylikdüzü alya 2 nerede

beylikdüzü alya 2 nerede

Akkuş Grup Alya 2 fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 26 adet daire ve 5 adet dükkandan oluşan proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilecek.

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Taşkın tarafından açıldı.

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Beylikdüzü'ne 2 yeni kreş müjdesi!

2020 yılının ilk meclis toplantısını başlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçeye 2 yeni kreş müjdesi verdi.

Beylikdüzü Alya Onist'te fiyatlar 375 bin TL'den başlıyor!

BOSS4Gayrimenkul’ün Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Onist’te yüzde 35 peşinata 36 ay taksit fırsatı sunuluyor. Proje 2020 yılının Eylül ayında teslim edilecek...

Beylikdüzü Alya Onist 1 güncel fiyat!

Beylikdüzü Alya Onist 1 güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 8 blok şeklinde yükselen projede toplam 106 konut bulunuyor.

Beylikdüzü Alya Onist 1 ön satışta! 

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın ikinci projesi olan Alya Onist 1, örnek dairesiyle birlikte ön satışa çıkarıldı. Beylikdüzü Kavaklı’da hayata geçirilen projede, lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan daireler, 384 bin TL’den başlıyor...

Beylikdüzü Alya Onist satışta! Yeni proje!

Akkuş Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nün Kavaklı bölgesinde inşa edilen Alya Onist projesi satışa çıktı. Projede 2+1 dairelerin fiyatları 475 bin TL'den başlıyor.

Şişli ve Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Şişli ve Beylikdüzü'ndeki 2 gayrimenkul ihale ile satışa sunuluyor..

Beylikdüzü Alya Grandis satış ofisi!

Alya Grandis projesi BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından Beylikdüzü'de hayata geçirildi. Projede teslimler iki yıl sonra gerçekleşecek...

Evim Yüksekdağ Beylikdüzü fiyatlar!

Evim Yüksekdağ Beylikdüzü fiyatları 2 oda 1 salon konutlarda 330 bin TL'den başlarken uygulanan indirim kampanyasıyla bu fiyat 297 bin TL'ye iniyor...

Beylikdüzü Alya Penta'da banka kredili satışlar başladı!

Akkuş Grup'un Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Penta’da banka kredili satışlar başladı, projede 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 konut tipleri bulunuyor.

Beylikdüzü'nde 2 yeni okul açılacak!

Beylikdüzü'nde geçtiğimiz aylarda temeli atılan Yakupşu Cevat Güleç Ortaokulu ve Güzelpınar Özel Eğitim Ortaokulu'nun gelecek eğitim döneminde açılması bekleniyor.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü’ne 2 yeni okul kazandıracaklarını müjdelediği Yakuplu ve Gürpınar’a yapılmaya başlanan okul projeleri hızla devam ediyor.

beylikdüzü alya 2 nerede Haberi

beylikdüzü alya 2 nerede

Akkuş Grup Alya 2 fiyatları konut tiplerine göre farklılık gösteriyor. Akkuş Grup imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen projede  2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Akıllı ev sistemi ile geliştirilen Alya 2 Residence projesinde 26 adet konutun yanı sıra 5 adet dükkan bulunuyor. Detayları henüz açıklanmayan projede yer alan daireler hem ofis, hem de ev olarak kullanılabilecek.



Akkuş Grup Alya 2 fiyatları 2 oda 1 salon dairelerde 400 bin TL, 3 oda 1 salon dairelerde ise 550 bin TL'den başlıyor. Konut projeleri hayata geçirmeye devam eden Akkuş Grup Yakuplu’da 100 konutluk yeni bir projeye de hazırlanıyor.  


Alya 2 Residence iletişim

Web Adresi: http://akkusgrup.com/

Tel: 0212 856 00 58

Özge...