08 / 05 / 2024

beylikdüzü Asmalıpark Konakları

beylikdüzü Asmalıpark Konakları

Lansmana özel fiyatlarla satışların devam ettiği projede 156 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün. smalıPark Konakları'nda 1+1'den 5+2'ye kadar çeşitli daire tipleri sunuluyor.

Beylikdüzü Minas Park ev fiyatları!

Beylikdüzü Minas Park ev fiyatları 483 bin TL'nde başlayarak değişiyor.

Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları ödeme planı!

Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. Saklıvadi Konakları projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin liradan başlıyor...

Beylikdüzü Asmalı Hayat villa fiyatları!

Beylikdüzü Asmalı Hayat villa fiyatları konum ve alanlarına göre değişiyor. Peşin veya banka kredili olarak ödeme yapılabilen projede 244 adet bahçeli ev bulunuyor.

Beylikdüzü Asmalı Hayat ev fiyatları!

Beylikdüzü Asmalı Hayat ev fiyatları 788 bin 810 TL'den başlıyor. Dekar Yapı imzasını taşıyan Asmalı Hayat Evleri projesinde konutlar bu yıl Kasım ayı içerisinde teslim ediliyor...

Beylikdüzü Asmalı Hayat satış ofisi!

Beylikdüzü Asmalı Hayat satış ofisi telefon numarası 0212 875 05 01 olarak belirtildi. Anlaşmalı bankalardan kredi kullanılabilen projenin 2017 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Beylikdüzü Asmalı Hayat Evleri satılık daire!

Beylikdüzü Asmalı Hayat Evleri satılık daire fiyatları 788 bin 810 TL'den başlıyor. Dekar Yapı imzasını taşıyan Asmalı Hayat Evleri projesinde 244 bahçeli ev yer alıyor...

Beylikdüzü Asmalı Hayat Evleri satış fiyatları!

Beylikdüzü Asmalı Hayat Evleri satış fiyatları 788 bin 810 TL'den başlıyor. Dekar Yapı projesi Asmalı Hayat Evleri'nde teslimler Kasım 2016 tarihinde yapılıyor...

Beylikdüzü Asmalı Hayat 2. Etap teslim tarihi!

Beylikdüzü Asmalı Hayat 2. Etap teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlendi. Dairelerin 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandığı proje Dekar Yapı tarafından inşa ediliyor.

Beylikdüzü Asmalı Hayat Evleri fiyatları!

Beylikdüzü Asmalı Hayat Evleri fiyatları konum ve cephelerine göre değişiyor. 78 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede banka kredisiyle vade seçeneği sunuluyor.

Beylikdüzü Asmalı Hayat daire fiyatları!

Beylikdüzü Asmalı Hayat daire fiyatları 750 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Dekar Yapı imzasını taşıyan Asmalı Hayat Evleri Beylikdüzü'nde 244 adet bahçeli ev yer alıyor.

Beylikdüzü Asmalı Hayat teslimleri!

Beylikdüzü Asmalı Hayat teslimleri Kasım 2016 yılında yapılıyor. Dekar Yapı imzasını taşıyan Beylikdüzü Asmalı Hayat Evleri projesinde ev fiyatları 750 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları ödemeleri!

Düzlem Yapı imzası ile hayata geçirilen proje toplam 130 adet daire yer alıyor. Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları ödemeleri kapsamında 24 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.

Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları satış ofisi!

Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları satış ofisi ile 0212 871 42 60 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplamda 265 adet daireden meydana gelen proje 9 blok halinde yükselecek.

beylikdüzü Asmalıpark Konakları Haberi

beylikdüzü Asmalıpark Konakları


Beylikdüzü'nde keyifli bir butik proje konseptiyle hayata geçirilen AsmalıPark Konakları yoğun ilgi görüyor. Lansmana özel fiyatlarla satışların devam ettiği projede 156 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün. Her zevke ve ihtiyaca yanıt verecek şekilde tasarlanan AsmalıPark Konakları'nda 1+1'den 5+2'ye kadar çeşitli daire tipleri sunuluyor. 


Yüzde1 KDV avantajıyla da öne çıkan proje, yatırımcılar açısından birçok fırsat sunuyor. AsmalıPark Konakları'nda kapalı yüzme havuzu, fitness center, yürüyüş parkurları, çocuk oyunları, cep sineması, çocuk oyun merkezi, bilardo ve masa tenisi, toplantı ve etkinlik salonu, kat erişimli otopark ile 7/24 güvenlik sistemi yer alıyor. Asma Bahçeleri, şelaleler, süs havuzları, kamelyalar arasında 144 daire ve her blokta 24 daire olmak üzere 6 blok halinde inşa edilen AsmalıPark Konaklarında, keyifli bir yaşama alam sunuluyor. 


Türkiye...