03 / 05 / 2024

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu

Beylikdüzü Belediyesi, Mevlana Camii'nin uzun süredir tamamlanamayan külliyesi için ön ayak oldu.İmamoğlu'nun girişimiyle kente uyumlu bir şekilde tasarlanacak külliye; taziye evinden çok amaçlı salona kadar birçok unsuru barındıracak.

Beylikdüzü konut için 1 milyon metrekarelik arazi üretiyor!

Lüks konut siteleriyle adını duyuran İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı üretilecek. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Dünya gazetesinden Leyla İlhan'a konuştu...

Kentsel dönüşümde planlamaya standart getirilmeli!

Beylükdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu: Kentsel dönüşüme anlık çözümler yapmak ileride geri dönülemez sorunlara yol açabilir. Kentsel dönüşümle ilgili yol haritası yapılmalı, planlamaya standart getirilmeli" dedi.

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı'ndan çimentoculara sert çıkış: Fiyatlar düşmezse, kendi beton santralimizi kuracağız

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yüksek fiyatlı beton ve çimento ile ilgili bir şeyler yapılması gerektiğine dikkat çekti ve indirim çağrısında bulundu. Tahmazoğlu, "Aksi takdirde kendi beton santralimizi kuracağız" dedi. 

Beylikdüzü'nün 3 mahallesine dönüşüm müjdesi! Avrupai bir kente dönüşecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yaptığı açıklamada çok büyük bir kentsel yenilenme projesini hayata geçireceklerini belirterek, projenin Beylikdüzü’nün üç mahallesini ve yaklaşık 150 bin nüfusun yaşadığı bir bölgeyi kapsayacağını söyledi.

Beylikdüzü'nün 3 mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü'nde büyük bir kentsel yenilenme projesini hayata geçireceklerinin sinyalini verdi. 

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

Hasarlı binalarda güçlendirme yapacaklar dikkat! Belediye başkanından ruhsat uyarısı geldi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör orta hasarlı olarak kayıtlanmış bir binanın ruhsat almadan güçlendirilmesinin mümkün olmadığını belirterek, bunlar ruhsatsız anlamı taşıyacağı için yıkımlarının gündeme geleceğini söyledi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Çevreciler Marmaris Belediye Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu!

Marmaris'te Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen ve tartışmalara neden olan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi sebebiyle bazı sivil toplum kuruluşları Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve belediye bürokratları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'tan metro tepkisi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne Sefaköy-Beylikdüzü metro hattı için 1 yıldır izin verilmemesine tepki gösterdi.

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşümde riskli binaların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çalışmalarında son durumu aktardı. 

Beylikdüzü sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Halk Günü Toplantısı’nda ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Çalık'a taleplerini anlatan halk kentsel dönüşüme öncelik verilmesini istediklerini dile getirdi.

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Haberi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu

İbadethanelerin ve çevrelerinin gelişimi, düzenlemesi için çalışmalarda bulunan Beylikdüzü Belediyesi, son olarak Barış Mahallesi’ne dokundu. Göreve gelinen ilk günden bu yana ibadethaneler konusunda çalışmaları titizlikle yürüten Beylikdüzü Belediyesi, örnek teşkil edecek bir cemevini de kente kazandıracaklarını, Türkiye'de tasarlanarak uygulanan ilk yarışma olma özelliğine de sahip Cemevi proje yarışması ile duyurmuştu. Beylikdüzü Belediyesi, son olarak Barış Mahallesi'nde uzun yıllardır yapımı süren ve yakın zamanda sona ulaşan Mevlana Camii’ne kazandırılacak tesisler için adımlar attı. Yapılacak tesislerin temel atma töreni Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, belediye meclis üyelerinin de katılımıyla gerçekleşti.


Yapıya Cenaze Tören Alanı Da Kazandırılacak

Enver Adakan Caddesi üzerinde, eski pazar alanına komşu olan Mevlana Camii'nin yanına yapılacak kente uyumlu külliye; toplam 2.000 m2 alanı kapsıyor. Yapıda 11 adet derslik,...