27 / 04 / 2024

beylikdüzü esenyurt delta luxury satılık daire

beylikdüzü esenyurt delta luxury satılık daire

Delta Şirketler Grubu Delta Luxury resimleri haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

The Altays Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat E Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

The Altays Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat E Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sakine Altay Doğan tarafından açıldı.

Es Beylikdüzü Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Beylikdüzü Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Doğanel, Onur Atıcı, Remzi Borak ve Selahattin Kaya ortaklığında kuruldu. 

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Esenyurt ve Beylikdüzü Metro hatlarıyla daha da değerleniyor!

İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgeler şüphesiz ki ulaşımın geliştiği desteklendiği bölgeler olacak. Özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesine yönelik metro projeleri somutlaştıkça daha da değerleniyor. 

Beylikdüzü Fly Salmiya Konutları adres!

Fly Salmiya projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı ortaklığıyla İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirildi. Proje iki blok olarak yükseliyor...

Esenyurt ve Beylikdüzü'ne neden yatırım yapmalı?

Gayrimenkul ve yatırım danısmanı Enes Su, İstanbul'un en çok gelişen ilçelerinden olan Esenyurt ve Beylikdüzü hakkında bilgiler verdi.

Konutta en hızlı amortisman süresi Esenyurt ve Beylikdüzü'nde!

TUVİMER araştırmasına göre, İstanbul'da konut amortisman süresi en kısa olan ilçelerin başında 17 yıl ile Esenyurt ve Beylikdüzü geliyor.

Sefaköy-Beylikdüzü Metro Hattı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Esenyurt İlçesi,Sefaköy-Beylikdüzü Metro Hattı Triyaj Alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Akros Beylikdüzü 2017 fiyat listesi!

Akros İstanbul Projesi İstanbul Beylikdüzü-Esenyurt kesişiminde yer alıyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 800 TL'den başlıyor...

Aris Grand Tower Beylikdüzü fiyatları 2017!

İstanbul Beylikdüzü-Esenyurt bölgesinde inşa edilen Aris Grand Tower Beylikdüzü fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. İşte Aris Grand Tower Beylikdüzü fiyatları 2017...

Esenyurt-Beylikdüzü'nde 59 yeni proje inşa ediliyor!

Esenyurt-Beylikdüzü'nde proje yarışları başladı. Bölgede 59 yeni konut projesi üretim ve geliştirme aşamasında.

Esenyurt-Beylikdüzü hattında projelerin hareketliliği sürüyor!

Her noktaya ulaşım kolaylığı sağlanan Esenyurt-Beylikdüzü hattında gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanıyor.

beylikdüzü esenyurt delta luxury satılık daire Haberi

beylikdüzü esenyurt delta luxury satılık daire


Delta Luxury Esenyurt projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt 'ta inşa ediliyor. Delta Şirketler Grubu Delta Luxury resimleri haberimizin içinde yer alıyor.


Delta Şirketler Grubu Delta Luxury resimleri 'nden önce proje hakkında bilgi verelim.


187 adet konut ve 13 ticari birimden oluşan Delta Luxury projesi U şeklinde tek blok olarak yükseliyor.


Delta Luxury Esenyurt satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Delta Luxury fiyatları 89 bin TL'den başlıyor.



Delta Luxury satılık daire fiyatları:

Stüdyo daireler 89 bin TL'den,

1 oda 1 salon daireler 129 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 175 bin TL'den başlayan alıcılarını bekliyor. Beylikdüzü Esenyurt Delta Luxury satılık daire fiyatları ve Delta Luxury Esenyurt adres bilgileri için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


10 ay sonra sahiplerine...