10 / 05 / 2024

beylikdüzü gürkan akgün

beylikdüzü gürkan akgün

TMMOB Şehir Plancıları Odası, TMMOB Yönetim Kurulu üyesi Gürkan Akgün'ün sözleşmeli personel olarak bünyesinde çalıştığı Beylikdüzü Belediyesi tarafından çıkartılması sebebi ile bugün basın açıklaması yaptı...

TMMOB Beylikdüzü'nde Gürkan Akgün için basın açıklaması yapacak!

Gürkan Akgün Şehir Plancıları Odası`nda aldığı görev nedeniyle, sözleşmeli personel olarak çalıştığı Beylikdüzü Belediyesi tarafından işten çıkarıldı. TMMOB Beylikdüzü Belediye Binası önünde Gürkan Akgün için basın açıklaması yapacak...

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

İstanbul'da artık boş alan kalmadı! Kentin Trakya’ya doğru büyümesi doğru mu? 

İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, İstanbul'daki konut ve barınma krizi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Akgün'ün o açıklamaları...

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

İstanbul acilen afetlere dirençli hale getirilmeli! İBB'den son dakika açıklaması geldi!

İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün de sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve rezerv alanları değerlendirdi. Akgün, İstanbul'un acilen afetlere dirençli hale getirilmesi gerektiğini söyledi. 

İstanbul'daki askeri alanlar imara açılıyor iddiası! 

İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, megakent İstanbul'da imara açılan asgari alanları paylaştı. İşte ayrıntılar...

Beylikdüzü Gürpınar 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar Mahallesi 984 Ada 1 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat! KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki 505 adet konut ve 20 adet ticari ünitenin yer aldığı KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü Gürpınar'a 505 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar'da 505 konut ve 20 ticari alanlık yeni proje inşa edecek.

Z G Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z G Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Gashi ve Zeynep Davulcu ortaklığında kuruldu.

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm için yüzde 74 uzlaşma sağlandı!

KİPTAŞ ve Beylikdüzü Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan uzlaşma görüşmelerinde yüzde 74 anlaşma sağlandı. 

Beylikdüzü Gürpınar Dönüşüm Projesi'nin temeli 2022'de atılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt 2022'de temel atılacağını dile getirdi. 

beylikdüzü gürkan akgün Haberi

beylikdüzü gürkan akgün

Kamu Kurumu niteliğinde Anayasal bir meslek kuruluşu olan Şehir Plancıları Odası`nda aldığı görev nedeniyle Yönetim Kurulu üyemiz Gürkan Akgün, sözleşmeli personel olarak bünyesinde çalıştığı Beylikdüzü Belediyesi tarafından 18 Temmuz Perşembe günü keyfi ve hukuksuz bir biçimde işten çıkarılmıştır. Odamızın 15 Şubat 2012 tarihinden bugüne Taksim Meydanı için İstanbul`a dayatılan projeye karşı mücadele veren Taksim Dayanışması`nın bileşeni olması işten çıkarılma gerekçesi olarak bizzat Belediye Başkanı tarafından ifade edilmiştir.


Odamız kurulduğu günden bu yana yaşam alanlarımızın geleceği adına, bilimsellikten ve kamu yararından uzak olan plan ve projeler karşısında mücadelesine devam etmiştir. Meslek alanımıza hukuksuzca müdahale eden ve rant odaklı planlama anlayışını İstanbul`a dayatarak kamu yararını ve İstanbul`un geleceğini hiçe sayanlara karşı, haklı ve giderek daha güçlü bir şekilde sürdürülen bu mücadele; yetkilerini...