30 / 04 / 2024

Beylikdüzü Huzurlu Marmaranın ne kadarı satıldı

Beylikdüzü Huzurlu Marmaranın ne kadarı satıldı

Huzurlu İnşaat’ın Beylikdüzü’nde 90 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan ‘Huzurlu Marmara’ projesinin temeli atıldı.Temel atma töreninde Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı konuşma yaptı.

İstanbullulara müjde! İBB Başkanı İmamoğlu duyurdu: Beylikdüzü-Pendik arası 55 dakika olacak! HIZRAY geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu uzun süredir üzerinde çalıştıkları ''HIZRAY'' projesi ile ilgili bilgi vererek  Beylikdüzü-Pendik arasının 55 dakika olacağını duyurdu.

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından açıldı.

İstanbullulardan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na onay verilmemesine tepki!

İstanbullulardan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na onay verilmemesine tepki geldi. Vatandaşlar, Sefaköy-Beylikdüzü metro hattının yatırım programına alınmamasını halk için iyi olurdu diyerek yorumladı. 

Enelka Taahhüt İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Enelka Taahhüt İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 46 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zdzıslaw Andrze Janık tarafından açıldı.

Kantarcı Yirmiüç İnşaat Gıda İlet. Kuy.Nak.Oto.Ve Kiralama San.Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Kantarcı Yirmiüç İnşaat Gıda İlet. Kuy.Nak.Oto.Ve Kiralama San.Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Kantarci tarafından açıldı.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından kuruldu.

Yolal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Yolal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Soner Yolal ve Kadir Berkay Yolal ortaklığında açıldı.

KİPTAŞ Beylikdüzü'nde dönüşüme girdi!

KİPTAŞ, Beylikdüzü'nün Gürpınar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı.  Dönüşüm çalışmaları ile 7 bloktan oluşan 260 dairelik site yenilenecek

Gateway Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gateway Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Serap Karadağ tarafından  açıldı. 

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Taşkın tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Legacy İnternational Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Legacy İnternational Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Polat tarafından açıldı.

Varyap Elektrik İnşaat Kimyevi Madde Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Varyap Elektrik İnşaat Kimyevi Madde Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün 498 bin TL sermaye bedeli ile Yıldır Özar tarafından kuruldu. 

Beylikdüzü Huzurlu Marmaranın ne kadarı satıldı Haberi

Beylikdüzü Huzurlu Marmaranın ne kadarı satıldı

Huzurlu İnşaat’ın Beylikdüzü’nde 90 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan ‘Huzurlu Marmara’ projesinin temeli atıldı.Temel atma töreninde konuşan Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, inşa çalışmalarının hızla devam ettiği projeden daire alanların büyük kazanç elde edeceğini belirtti. Bıyıklı, Beylikdüzü’nün 10 yıl içinde İstanbul’un ikinci Florya’sı olacağını söyledi.Projeden daire alan ailelerin yanı sıra çok sayıda vatandaş da temel atma töreninde hazır bulundu. Tören öncesi söz alan Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yılmaz Birpınar, katılımcılara proje hakkında bilgi verdi.


Ardından kürsüye gelen Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Şatır, Huzurlu İnşaat’ın bölgeye vizyon projesiyle katma değer kattığının altını çizerek, “Diğer ilçelere nazaran çok daha az emniyet olaylarının olduğu bir ilçedeyiz. Buna yakışır bir şekilde Huzurlu...