09 / 05 / 2024

beylikdüzü iett otobüsleri

beylikdüzü iett otobüsleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, filosuna 100 yeni otobüs ekledi. İBB Başkanı Kadir Topbaş, iki yıl içinde 1.705 otobüsün yenilenmesiyle, filonun gençleştiğini söyledi ve birkaç gün sonra Beylikdüzü’nde 100 yeni otobüsü daha hizmete alacakları ifade etti..

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım!

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Projenin Mercan Konakları etabında 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

İDO Beylikdüzü Ambarlı Ro-Ro Limanı imar planı askıda!

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'ye (İDO), Beylikdüzü Ambarlı'da Ro-Ro limanı inşa edecek. İDO Ambarlı Ro-Ro Limanı 1/5000 ve 1/1000'lik imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina satılık!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina satılık villa büyüklükleri 553 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen proje deniz otobüsü iskelesi'ne 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Beylikdüzü Eston Deniz Marina fiyat listesi!

Beylikdüzü Eston Deniz Marina fiyat listesi konut tiplerine göre farklılık gösteriyor. Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre mesafede olan projede 8 etaptan oluşan Eston Deniz'in etabı olarak hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Kalyon Evleri iletişim!

Beylikdüzü Kalyon Evleri iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre uzaklıkta olan projede 1+1'den müstakil tripleks villalara kadar farklı seçenekler sunuluyor.

Beylikdüzü Belediyesi metrobüse ulaşım için otobüs seferi düzenliyor!

Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının bölgeyi etkisi altına alması sonucu ilçe içi ulaşımını sorunsuz sağlamak amacıyla belirlenen noktalardan metrobüse kadar ring otobüs seferleri düzenliyor.

Beylikdüzü Belediyesi metrobüse ulaşımda ring seferleri başlattı!

Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının bölgeyi etkisi altına alması sonucu ilçe içi ulaşımını sorunsuz sağlamak amacıyla, belirlenen noktalardan metrobüse kadar ring otobüs seferleri düzenliyor.

Ankara İstanbul yüksek hızlı tren için Pendik'e giden İETT otobüsleri hangileri?

İstanbul-Ankara arasındaki mesafeye hız katan YHT dolayısıyla Pendik'in İETT hatlarında düzenleme yapıldı. Pendik Tren İstasyonu'na bağlantısı gerçekleştirilen 9 otobüs hattıyla yolcuların Metro, metrobüs, Marmaray ve deniz ulaşımı kolaylaştı.

Beylikdüzü'ne 100 İETT otobüsü daha geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, filosuna 100 yeni otobüs ekledi. İBB Başkanı Kadir Topbaş, iki yıl içinde 1.705 otobüsün yenilenmesiyle, filonun gençleştiğini söyledi ve birkaç gün sonra Beylikdüzü’nde 100 yeni otobüsü daha hizmete alacakları ifade etti..

Beylikdüzü'nde metrobüs inşaatı ve kar yağışı hayatı felç etti!

Zaten aylardır trafik çilesinin yaşandığı Beylikdüzü'nde karla birlikte eziyet de katmerlendi. Metrobüs çalışmaları nedeniyle duraklar kaldırıldığından vatandaş yol ortasında, kar yağışı altında titreyerek otobüs bekliyor...

Muhtar imza topladı, Avcılar-Beylikdüzü metrobüs hattına durak ekletti!

Avcılar-Beylikdüzü metrobüs hattı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Vatandaşın yoğun olarak kullandığı bazı otobüs duraklarına metrobüs durağı konulmamasına vatandaş tepki göstermişti

Konformist Beylikdüzü Rezidans'ta 300 bin TL'ye 3+1!

Bahar Işıl İnşaat projesi olan Konformist Residence'ın arsa alanı 6 bin metrekare. Beylikdüzü'nde inşa edilen ve 5 farklı daire tipinden oluşan proje otobüs ve metrobüs durağına 100 metre mesafede, Migros Alışveriş Merkezi'nin hemen yanında konumlanıyor

Beylikdüzü metrobüs çalışmaları şoförleri de çıldırttı!

Beylikdüzü'ndeki metrobüs çalışmaları, otobüs şoförlerini de isyan ettirdi: "Trafik dayanılmaz boyutta. Yol ortasına çakılan kazıklar, gereksiz yere kapatılan şeritler işleri daha da karıştırıyor. Aklımızı kaçırmak üzereyiz..."

beylikdüzü iett otobüsleri Haberi

beylikdüzü iett otobüsleri


İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi’nin, 2011 yılında başlayan İETT otobüs filosunu gençleştirme çalışmaları sürüyor. Geçen ay 758 otobüs hizmete alınırken, dün 100 yeni otobüs daha eklendi. 


İSTANBUL’A 60 MİLYAR TL YATIRIM


Engelli kullanımına uygun, çevre dostu olan otobüsler Maltepe’de düzenlenen törenle yola çıktı. Törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, iki yılda 1.705 otobüsün yenilendiğini belirtirken, tamamen yerli üretim olan otobüslerin 930 milyon liraya mal olduğunu kaydetti. Dönemlerinde İstanbul’a 60 milyar lira yatırım yaptıklarını kaydeden Topbaş “Metro yatırımları 12.2 milyar lira. İBB olarak kendi kasamızdan bu yatırımları yapıyoruz” diye konuştu. 


ANADOLU YAKASINDA ÇALIŞACAK 


100 otobüsün Anadolu yakasında çalışacağını açıklayan İBB Başkanı Topbaş, törende birkaç gün sonra Beylikdüzü’nde 100 yeni otobüsü daha hizmete alacaklarının da haberini verdi....