14 / 05 / 2024

Beylikdüzü İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi

Beylikdüzü İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi

Kısa bir süre sonra açılacak olan Beylikdüzü İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, günde 400 bin metreküp su arıtacak...

Beylikdüzü'ne yeni kavşak geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yaşam Vadisi 1. ve 2. Etabının bağlantı noktası olacak kavşak çalışmasını projelendiren ekip, uygulama çalışmalarını sürdürüyor.

Beylikdüzü'ne alternatif yol!

E-5 üzerinden Beylikdüzü’ne girişleri rahatlatacak, metrobüs meydanı üst geçidine yapılan alternatif yol sürücülerin kullanımına açıldı.

Beylikdüzü'nde yeni bağlantı yolları açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde Çarşamba ve Pazar günleri oluşan pazar trafiğini rahatlatmak için bağlantı yollarının proje çalışmalarına başladı.

Beylikdüzü Belediyesi'nden Geyikli Belediyesi'ne proje desteği!

Beylikdüzü’nde ihtiyaç duyulan çalışmalara hızla devam eden Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Geyikli Belediye Başkanı Ercan Yılmaz’ın müracaatı üzerine ziyarette bulundu.

Beylikdüzü'ne 8 kilometre yeni yol!

Beylikdüzü’ndeki yollar çoğalıyor. Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2016 yılının bahar aylarını takiben yol çalışmalarına hız kazandırdı. Nisan ayından itibaren 8 kilometreye yakın yeni yol açıldı.

Beylikdüzü'nde acele kamulaştırma kararı!

İstanbul Beylikdüzü'nde, bazı taşınmazlar Ambarlı İleri Biyolojik Arıtma Tesisi 1. ve 2. Kademe İşi kapsamında acele kamulaştırılacak.

Beylikdüzü Marmara Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi açılıyor!

Yer temini yapılan yer; Aile Sağlığı Merkezi olarak Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün ortak hizmet vermesi için hazırlanan bir protokolle Beylikdüzü halkının hizmetine açılacak.

Beylikdüzü Marmara Mahallesi'ne Aile Sağlığı Merkezi geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi,her mahalleye aile sağlık merkezi kurmayı hedefleyen yönetim, Marmara Mahallesi’nde Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün ortak hizmet vereceği aile sağlık merkezinin yer temini yapıldı.

Beylikdüzü'nde yollar yenileniyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin birçok noktasında eş zamanlı olarak yeni yol açma çalışmaları gerçekleştiriyor. Yakuplu ve Kavaklı mahallelerinde yolların en iyi standartlarda olması hedefleniyor.

Beylikdüzü'nün altyapı sorunları çözülüyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, altyapı sorunlarını çözümlemek amacıyla BEDAŞ, İGDAŞ, İSKİ ve Türk Telekom yetkilileri ile toplantıda bir araya geldi. Toplantıda altyapı ve yatırım planlarını ele aldı.

Beylikdüzü Belediyesi 13 adet iş makinası satın aldı!

Beylikdüzü Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü’nün yeni satın aldığı 4’ü iş makinası, 4’ü kamyon grubu olmak üzere toplam 8 iş aracının ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne alınan 5 aracın tanıtımını Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirdi

Rose Garden Beylikdüzü örnek daire!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü' nde inşa edilen ve içinde 81 konut ile 18 dükkanın bulunduğu Rose Garden Beylikdüzü örnek daire görüntüleri ni haberimizin içinde bulabilirsiniz.

Beykasrı Beylikdüzü örnek daire!

Beykasrı Beylikdüzü örnek daire görüntüleri haberimizde yer alıyor. 8 blok ve 322 konuttan meydana gelen projede daire seçenekleri 2+1, 3+1 ve de 4+1 dublekslerden oluşuyor

Beylikdüzü İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi Haberi

Beylikdüzü İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi
Beylikdüzü İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin hizmete girmesi için kısa bir süre kaldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İSKİ ve Beylikdüzü Belediyesi'nin ortaklığında inşa edilen 438 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan İleri Biyolojik Su Arıtma Tesisi, İstanbul ve Marmara Denizi'ni kurtaracak. Proje hizmete girdiğinde 4 milyon nüfusun günde 400 bin metreküp suyu...