01 / 05 / 2024

Beylikdüzü imar sorunu

Beylikdüzü imar sorunu

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü’nün E-5 aksından ilk girişlerinden biri olan Yakuplu Mahallesi liman yolu ve çehresi değişiyor.

1996 yılında Beylikdüzü'nde 13.500 konuta yıkım kararı verilmiş!

1996 yılında Beylikdüzü Gürpınar'da kaygan zemine 4 kat olması gereken binaların, belediyenin rantı fark edip izni ile 15 kata çıkarması nedeniyle İdare Mahkemesi, 13 bin 500 konut inşaatın yıkılmasına karar vermiş.

Bilecik Ertuğrulgazi’nin imar sorunu çözülüyor!

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşları sevindirecek haber geldi. Ertuğrulgazi’nin 10 yılı aşkın süredir devam eden imar sorunu çözülüyor.

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

Beylikdüzü Gürpınar 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar Mahallesi 984 Ada 1 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Beylikdüzü Yakuplu 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Yakuplu Mahallesi, 0 ada 113 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 26.07.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Aydın Efeler'de 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Aydın Efeler'de 1033 aileyi yakından ilgilendiren ve 24 yıldır çözüme kavuşması beklenen imar sorunu çözüldü.

Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'nin imar planları kabul edildi!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Gürpınar Mahallesi için meclis gündemine sunduğu imar planı notları oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

Beylikdüzü Gülseren Yapı Kooperatifi'nde tapu sorunu: 13 dava açıldı!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından verilen sözlerin Beylikdüzü Belediyesi döneminde bozulduğunu belirten aileler 13 ayrı dava açtı. Aileler 250 bin-450 bin TL arası yüksek ipotek ücretiyle karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi.

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

Beykoz'un imar sorunu çözülmeli! Deprem kapıda!

Beykoz'un imar sorunu devam ediyor. Peki büyük İstanbul depremi kapıdayken Beykoz'un imar sorunu nasıl çözülecek?

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Eyüpsultan İslambey Mahallesi'nde imar sorunu çözüldü!

Eyüpsultan İslambey Mahallesi Sinekli Kemer’de imar sorunu çözüldü. İslambey Mahallesi, Sinekli Kemer Koruma Bandına ilişkin imar planı değişikliğiyle ilgili müjdeyi Başkan Deniz Köken açıkladı. 

Başakşehir Şahintepe'nin imar sorunu çözüldü!

Başakşehir’de yıllardır çözülemeyen imar sorunu çözüldü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Başakşehir Belediyesi’nin, Şahintepe Mahallesi için sürdürdüğü imar ve uygulama çalışmaları bitirildi. Düzenlemeyle birlikte bölge imara açılacak.

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir’in yıllardır çözüm bekleyen İnciraltı imar sorunu için harekete geçildi.AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ile bir araya geldi.

Beylikdüzü imar sorunu Haberi

Beylikdüzü imar sorunu


Doğayı koruyarak güzel alanlar yaratmaya özen gösteren Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin gerekli görülen noktalarına ufak dokunuşlar yapıyor. Beylikdüzü’nün E-5 ve E-6 yolları üzerinden ilk girişi olanYakuplu Mahallesi limanyolu, yanlış tır parklanmaları ve olumsuz koşulları ortadan kaldırmak için çalışmalara başladı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle yapılabilecek değişiklikleri yerinde tespit etmek için incelemelerde bulundu. 


Yaz Aylarında Yakuplu Girişinin Çehresi Değişmiş Olacak


Fen İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü birim müdürleriyle alanda yapılan incelemede yapılacak olan değişiklikler her açıdan ele alındı.Başkan İmamoğlu, “Yakuplu liman yolunu çok önemsiyorum. Sizlere söz veriyorum.Bu yaz Yakuplu liman yolunu çok farklı göreceksiniz. Ciddi bir çalışmamız var. Orası bu bölgenin çirkin yüzü olmaktan çıkacak. İlgili kurumlardan da her türlü desteği almaya çalışacağız....