02 / 05 / 2024

beylikdüzü Innovia 3

beylikdüzü Innovia 3

Yeşil, ev almak isteyen gurbetçinin otel ve yol parasını karşılayacak

Yolal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Yolal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Soner Yolal ve Kadir Berkay Yolal ortaklığında açıldı.

Beylikdüzü İnnovia 4 son fiyat listesi!

Beylikdüzü İnnovia 4 son fiyat listesi kapsamında projede konut fiyatları 269 bin TL'den başlıyor. Proje 95 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Esenyurt ve Beylikdüzü'nde 3.3 milyon TL'ye 3 gayrimenkul!

Büyükçekmece İcra Dairesi, Beylikdüzü ve Esenyurt'ta yer alan 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 3 milyon 335 bin TL olarak belirlendi.

Beylikdüzü İnnovia 2'deki aidat krizi mahkemeye taşındı!

Beylikdüzü'nün en büyük sitelerinden İnnovia 2'deki aidat krizi büyüyor! Site yönetiminin yaptığı yüksek zam ve toplu para talebi sonrası konu mahkemeye taşındı. Bilirkişi heyeti çarpıcı tespitlerde bulundu.

Fly Family Residence Beylikdüzü'nde 110 bin TL'ye!

Uçarlar Yapı Fly Family Residence projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Beylikdüzü'nde 3 blok halinde inşa edilecek olan proje 260 adet daireden meydana geliyor.

Beylikdüzü'ne 3 Köy 3 Meydan tasarlanıyor!

Beylikdüzü'ne kazandırılacak üç köy üç meydan projesini akademisyenler ve üç üniversitenin öğrencileri tasarlıyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sunumları izledi.

Beylikdüzü İnnovia 4 ödeme koşulları!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükselen İnnovia 4 Evleri 95 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İşte Beylikdüzü İnnovia 4 ödeme koşulları...

Beylikdüzü İnnovia 4 satış ofisi!

İnnovia 4 projesinde 900 TL taksitle 1 oda 1 salon daire sahibi olunabiliyor. Beylikdüzü İnnovia 4 satış ofisi telefon numarası 0212 414 08 00.

Beylikdüzü İnnovia 4 satılık daire!

Beylikdüzü İnnovia 4 satılık daire tipleri 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerden oluşuyor. Projede konutların teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlendi.

Beylikdüzü İnnovia 4 kampanya!

İnnovia 4 projesinde satışlar devam ediyor. Dairelerin 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı proje 95 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. İşte Beylikdüzü İnnovia 4 kampanya detayları...

Beylikdüzü Makyol Yaşam'da yüzde 1 KDV avantajı!

Toplam 450 adet konuttan meydana gelen Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 470 bin lira ile 500 bin lira arasında farklılık gösteriyor...

Demir Romance Beylikdüzü projesinde 3 ödeme seçeneğiyle! Yüzde 5 peşinatla!

Demir Romance Beylikdüzü projesi kapsamında yer alan daireler için 3 farklı peşinat oranına sahip ödeme seçeneği uygulanıyor. Projede yüzde 5, yüzde 15 ya da yüzde 15 peşinat ödeniyor.

Vista Konakları Beylikdüzü ödeme planı!

Vista Konakları Beylikdüzü' nde 3 oda 1 salon bahçe katlarda fiyatlar 350 bin liradan başlangıç gösteriyor. Vista Konakları Beylikdüzü ödeme planı bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...

beylikdüzü Innovia 3 Haberi

beylikdüzü Innovia 3

YEŞİL İnşaat, 15 Mayıs'ta başlattığı ve Beylikdüzü'ndeki Innovia 3 projesinden ev alacak 5 kişiyi bulana 1+0 hediye ettiği 'hediye ev kampanyası'nı gurbetçileri de içine alacak şekilde genişletti. Bu kapsamda yurtdışında yaşayanlar da 5 tanıdığını kampanyanın devam ettiği 6 aylık dönemde Innovia'dan ev sahibi yaparsa 1+0 daire hediyesi kazanıyor. Ancak bu kişiler ev almak için Türkiye'ye geldiğinde 1 günlük konaklama ücreti de Yeşil İnşaat tarafından karşılanıyor. Eğer gelen konuk ev satın alırsa, bu kez uçak bilet ücretleri de ev fiyatından düşülüyor. Projede dairelerin peşin fiyatları 62 bin TL ile 122 bin TL aralığında değişiyor. 40 ay vadeli fiyatı 72 bin TL olan 1 + 1 konutların aylık taksitleri ise 720 TL'den başlıyor.
Nihal...