16 / 05 / 2024

beylikdüzü innovia fiyat listesi

beylikdüzü innovia fiyat listesi

Yeşil GYO, 14 bin konutluk dev projesi Innovia’nın ilk üç etabındaki son 270 adet daire için eşsiz bir fırsat sunuyor. Innovia’da 1, 2 ve 3 Etap’ larda hemen teslim daireler, peşinatı 1 yıl sonra ödeme fırsatıyla satışa sunuluyor.

Metrohome Beylikdüzü Konutları fiyat listesi 2017!

Metrohome Beylikdüzü Konutları fiyat listesi 2017 kapsamında projede dairelerin fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Kameroğlu İnşaat imzasıyla yükselen projede 48 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Beylikdüzü İnnovia 4 son fiyat listesi!

Beylikdüzü İnnovia 4 son fiyat listesi kapsamında projede konut fiyatları 269 bin TL'den başlıyor. Proje 95 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Akros Beylikdüzü 2017 fiyat listesi!

Akros İstanbul Projesi İstanbul Beylikdüzü-Esenyurt kesişiminde yer alıyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 800 TL'den başlıyor...

Huzurlu Marmara Beylikdüzü 2016 fiyat!

Huzurlu İnşaat imzalı Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinde 500 konut ve 27 dükkan bulunuyor. İşte, Huzurlu Marmara Beylikdüzü 2016 fiyat listesi...

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü tam fiyat listesi 2016!

150 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen Dekar Asmalı Hayat projesi 288 bahçeli evden meydana geliyor. İşte Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü tam fiyat listesi 2016...

Beylikdüzü İnnovia 2'deki aidat krizi mahkemeye taşındı!

Beylikdüzü'nün en büyük sitelerinden İnnovia 2'deki aidat krizi büyüyor! Site yönetiminin yaptığı yüksek zam ve toplu para talebi sonrası konu mahkemeye taşındı. Bilirkişi heyeti çarpıcı tespitlerde bulundu.

Beylikdüzü Viraİstanbul fiyat listesi!

Beylikdüzü Viraİstanbul fiyat listesi daire seçeneklerine göre değişiyor. Toplam arsa alanı 92 bin metrekare olarak belirlenen proje 17 blok halinde inşa ediliyor.

Beylikdüzü Kalekent fiyat listesi!

100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daireleirn tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Beylikdüzü Kalekent fiyat listesi kapsamında proje 210 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Kalekent fiyat!

100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Beylikdüzü Kalekent fiyat listesi kapsamında daireler 262 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü KaleKent fiyat bilgileri!

Beylikdüzü KaleKent fiyat bilgileri kapsamında daire fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kale Kent Beylikdüzü projesi Gül inşaat, Liv Yapı ve 3S Kale imzası taşıyor.

Silüet Beylikdüzü Evleri fiyat listesi!

2+1, 3+1, 4+1 ile 3+2, 4+2 ve 5+2 dublekslerden meydana gelen Silüet Beylikdüzü projesinde yer alan konutlar 2 ay sonra teslim edilecek. İşte Silüet Beylikdüzü Evleri fiyat listesi!

Beylikdüzü İnnovia 4 ödeme koşulları!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükselen İnnovia 4 Evleri 95 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İşte Beylikdüzü İnnovia 4 ödeme koşulları...

Beylikdüzü İnnovia 4 satış ofisi!

İnnovia 4 projesinde 900 TL taksitle 1 oda 1 salon daire sahibi olunabiliyor. Beylikdüzü İnnovia 4 satış ofisi telefon numarası 0212 414 08 00.

beylikdüzü innovia fiyat listesi Haberi

beylikdüzü innovia fiyat listesi

Yeşil GYO, 14 bin konutluk dev projesi Innovia’nın ilk üç etabındaki son 270 adet daire için eşsiz bir fırsat sunuyor. Standartları yükselten yaşam alanlarına sahip Innovia’da, hemen taşınabileceği bir daireye sahip olmak isteyenler, peşinatı bir yıl sonra ödeme seçeneğinden faydalanıyor. Beylikdüzü’nde merkezi konuma ve geniş sosyal olanaklara sahip Innovia’da 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler uygun ödeme koşulları ve %1 KDV avantajıyla sahiplerini bekliyor. 


Her etabında ortalama %80 peyzaj alanıyla, sanat atölyesinden çocuk oyun alanı ve spor salonlarına kadar düşünülmüş sosyal yaşam olanaklarıyla sakinleri için bir evden çok daha fazlası olan Innovia, kullanışlı mimarisi, depreme dayanaklı inşaat kalitesi, toplu taşıma ve bağlantı yollarına yakın konumuyla da tercih ediliyor. 

Gayrimenkulde ezber bozan ödeme sistemleriyle herkesin ev sahibi olabilmesi için her zaman avantajlı ödeme...