02 / 05 / 2024

beylikdüzü inşaat projeleri

beylikdüzü inşaat projeleri

Toplu ulaşımda büyük kolaylık sağlayan metro ve metrobüs, gittiği bölgelerin değerini de katlıyor. Bu bölgelerden biri de Beylikdüzü. Akkuş Grup Başkanı Abdülkadir Akkuş, metrekare fiyatlarının şimdiden 3-4 bine çıktığını söyledi..

Beylikdüzü satılık ev fiyatları 2013!

Uzun yıllar sayfiye alanı olan Beylikdüzü, bugün birçok markalı konut projesine ev sahipliği yapıyor. Beylikdüzü satılık ev fiyatları ise 95 bin TL'den başlıyor 1 milyon 100 bin TL'ye kadar yükseliyor. İşte Beylikdüzü satılık ev fiyatları...

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Eksik ve hatalı inşaat projeleri, maliyetleri katladı...

Antalya’daki iki okulun inşaat projesinde meydana gelen hatalar nedeni ile kamunun 32 milyon 184 bin TL’lik zarara uğratıldığı açığa çıktığı belirtildi. Hatayı düzeltmek için yapılan yeni projede, maliyet yüzde 200 oranında yükseldi. İşte ayrıntılar...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Parmaksız tarafından kuruldu.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

İnceöz İnşaat Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

İnceöz İnşaat Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi Çekmeköy'de Tevfik Akyol tarafından kuruldu.

Famer Öz İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Famer Öz İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Fatih Özbilici ve Meriç Özbilici ortaklığında kuruldu.

Ysr Öz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ysr Öz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ysr Öz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Kayaöz İnşaat Temizlik Kimya Reklam Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaöz İnşaat Temizlik Kimya Reklam Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  500 bin TL sermaye bedeli ile S.Hasan Özkan tarafından kuruldu.

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Değirmenci tarafından kuruldu.

beylikdüzü inşaat projeleri Haberi

beylikdüzü inşaat projeleri

Hükümetin toplu ulaşımı rahatlatmak için bir uçtan diğer uca ulaştırdığı metrobüs ve metro hattı gittiği bölgelerin değerini de artırıyor. Bunlardan biri de Beylikdüzü. Anadolu Yakası'ndan Beylikdüzü'ne uzatılan metrobüs ve İncirli'den TÜYAP'a kadar gidecek metro hattı ilçede metrekare fiyatlarını şimdiden 3-4 bin lira arasında yükseltti. İnşaat firmaları da bu ilgiyi yatırımlarıyla değerlendiriyor. Bu yatırımcılardan biri de Akkuş Grup. Beylikdüzü'ne daha önce yaptıkları 48 ve 26 konutun yanı sıra, 200 konutluk yeni projelerine de başlayacaklarını açıklayan Akkuş Grup Başkanı Abdülkadir Akkuş, üç proje için toplamda 100 milyon liralık yatırım ve toplamda 274 konut inşa etmiş olacak.


1+1'DE KİRALAR BİN TL

Bölgede son bir yılda yaklaşık yüzde 40'lık bir değer artışı olduğunu söyleyen Abdülkadir Akkuş, kiralık ve satılık gayrimenkuller hakkında da bilgiverdi. Akkuş, şunları...