09 / 05 / 2024

Beylikdüzü Kırlangıç Konakları

Beylikdüzü Kırlangıç Konakları

Kırlangıç Konakları'nda yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor, projede fiyatlar 120 bin liradan başlıyor

Kırlangıç Evleri'nde 3 oda 1 salon 135 bin TL!

Yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabilen Kırlangıç Konakları'nda satışlar 110 bin TL'den başlayan fiyatlarla devam ediyor...

Kırlangıç Evler Beylikdüzü ne zaman satışa çıkıyor? İşte Kırlangıç Evler Beylikdüzü detayları!

Kırlangıç Evler Beylikdüzü projesine dair detaylar merak ediliyor. İşte Kırlangıç Evler Beylikdüzü hakkında detayları!

Beylikdüzü kültür sanat yatırımlarıyla ilgi odağı oldu!

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, değişen teknolojiye uyum sağlayacak biçimde tasarlanarak, nitelikli kültür ve sanat aktivitelerinin vazgeçilmez rotası oldu. 

Beylikdüzü Kültür Merkezi Ekim'de açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz Ayı Meclisi 1. Oturumu gerçekleşti. Toplantıda Beylikdüzü Kültür Merkezi’nin Ekim ayında hizmete açılacağı belirtildi.

Beylikdüzü Kültür Merkezi yıl sonunda hizmete hazır!

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, tüm nitelikleri daha da iyileştirilmiş şekilde hizmet vermek için bakımdan geçiriliyor. İçerisinde birçok belediye biriminin bulunduğu merkezdeki ofisler, farklı noktalara taşınarak hizmet vermeye devam ediyor.

Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde tadilat çalışmaları başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, daha iyi bir şekilde hizmet verebilmek için tadilat çalışması başlattı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun verdiği bilgiye göre modern bir hale bürünecek olan merkezin büyük bir bölümünün tadilatının 2016 yılı sonuna kadar bitmesi planlanıyor.

Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları ödeme planı!

Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. Saklıvadi Konakları projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin liradan başlıyor...

Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Teslim tarihi 2017 yılı Kasım ayı olarak belirlenen Denizİstanbul Mercan Konakları fiyatları 600 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları fiyat!

Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projenin 23 ay sonra tamamlanması planlanıyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Mercan Konakları satılık!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Mercan Konakları satılık konut fiyatları 520 bin TL'den başlıyor. Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 300 adet daire satışa sunuluyor.

Beylikdüzü Pınarvadi Konakları'nda 300 bin TL!

Pınarvadi Konakları, Beylikdüzün’de çağdaş bir mimaride, konforlu koşullarda yaşama olanağı sunuyor. Daire fiyatlarının 300 bin TL'den başlayıp, 1 milyon 200 bin TL'ye kadar yükseldiği projede daireler oturuma başlandı.

Nursan Konakları Beylikdüzü satılık!

Nursan Konakları Beylikdüzü satılık dairelerin fiyatları 230 bin liradan başlayarak değişiyor. Nursan Konakları Beylikdüzü projesinde 172 adet daire ve 8 ticari birim yer alıyor...

Beylikdüzü Cemevi mimari proje yarışması sonuçlandı!

BEYLİKDÜZÜ Belediye Başkanlığı tarafından, Kavaklı Mahallesinde yapılacak olan Cemevi'nin projelerinin elde edilmesi amacıyla yapılan yarışmanın Ödül Töreni ve Kolokyum, Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları ödemeleri!

Düzlem Yapı imzası ile hayata geçirilen proje toplam 130 adet daire yer alıyor. Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları ödemeleri kapsamında 24 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.

Beylikdüzü Kırlangıç Konakları Haberi

Beylikdüzü Kırlangıç Konakları

Kırlangıç Evleri Mefa İnşaat tarafından Büyükçekmece'de 3 bin 134 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 4 katlı 3 blok halinde inşa edilen projede 2+1 ve 3+1 konut alternatifleri yer alıyor.


Beylikdüzü Kırlangıç Konakları'nda 48 konut yer alıyor. Teslimlerin 2013 Şubat ayında gerçekleşmesi planlanan projeden yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.


Kırlangıç Evleri'nde; 

2 oda 1 salon daireler 120 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler 140 bin liradan satışa sunuldu.


Kırlangıç Konakları'nda; 24 saat güvenlik, açık ve kapalı spor alanları, yürüyüş parkuru,  açık otopark ve çocuk oyun alanı bulunuyor.


0212 864 29 54

http://www.kirlangickonaklari.com

Ceren...