29 / 04 / 2024

Beylikdüzü konut sektörü

Beylikdüzü konut sektörü

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, Beylikdüzü’nde yükselen konut projelerinde prim oranlarının yüzde 35’e ulaştığını kaydetti. Babacan, “Yeni bir Japon yatırımcıya ikinci katı satmak için de görüşüyoruz” diye konuştu.

Volkan Mercimek: Beylikdüzü konutta cazibe merkezi oldu!

Emlak İstasyonu Özgün Ofis Gayrimenkul Danışmanı Volkan Mercimek, Beylikdüzü'ndeki konut ve emlak sektörünü değerlendirdi. İşte Volkan Mercimek'in o açıklamaları...

Beylikdüzü konut yatırımında öne çıkıyor!

Taşıdığı potansiyel nedeniyle yatırımcıların dikkatini çeken bölgenin yeni ulaşım yatırımlarıyla birlikte değerini artırması bekleniyor. Şehir, yatırımcıların ve konut alıcılarının tercihlerinde öne çıkıyor.

Beylikdüzü'nde konutların metrekaresi 3 bin 800 TL oldu!

Satış ve kira fiyatlarının İstanbul gayrimenkul piyasası ortalamasının altında seyretmesi Beylikdüzü’nü hem oturum, hem de yatırım merkezi haline getirdi.

Beylikdüzü’nde konut sektörüne metrobüs dopingi!

Toplu ulaşımda büyük kolaylık sağlayan metro ve metrobüs, gittiği bölgelerin değerini de katlıyor. Bu bölgelerden biri de Beylikdüzü. Akkuş Grup Başkanı Abdülkadir Akkuş, metrekare fiyatlarının şimdiden 3-4 bine çıktığını söyledi..

Depremler konut sektörünü kökten değiştirdi! Kentsel dönüşüm hız kazandı!

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri konut sektörünü kökten değiştirdi. Depremler, özellikle kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Konut sektöründe 2023 yılı nasıl geçti?

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, konut sektöründe 2023 yılının nasıl geçtiğini kaleme aldı? İşte Soner Keleş'in o yazısı...

Kredi daralması konut sektörünü nasıl etkiler?

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, kredi daralmasının konut sektörünü nasıl etkileyeceğini kaleme aldı. İşte Soner Keleş'in o yazısı...

Konut sektöründe 2023 nasıl geçecek?

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, 2023 yılında yeni konut üretiminin artması ile birlikte arz talep dengesinin sağlanacağını ve 2.el piyasalarda konut fiyatlarının geri geleceğini söyledi. İşte Soner Keleş'in "Konut sektöründe 2023 nasıl geçecek?" başlıklı o ya

Beylikdüzü, pandemide yatırımcılarına yüzde 40’ı aşan kazanç sağladı!

Konut yatırımcılarının gözde ilçeleri arasında yer alan Beylikdüzü, pandemide yatırımcılarına yüzde 40’ı aşan kazanç sağladı...

Hakan Bucak: Konut sektörü satış hızını artırdı!

Ağustos 2020 konut satış istatistiklerini yorumlayan Mars Investment Kurucu Genel Müdürü Hakan Bucak, ''Pandemi nedeniyle aslında minimum 3 ay talep kaybı ve resmi işlem kaybı yaşayan konut sektörü satış hızını artırdı'' dedi.

Konut Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Semineri 25 Aralık'a ertelendi!

GYODER Akademi'nin Konut Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Semineri 11 Aralık'tan 25 Aralık'a ertelendi...

Konut Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Semineri 11 Aralık'ta!

GYODER Akademi'nin Konut Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Semineri 11 Aralık 2019 Çarşamba günü yapılacak...

Konut sektörü orta gelir grubuna yönelik proje üretecek!

TUİK İnşaat Maliyet Endeksi verileri açıklandı. Sektör temsilcileri tarafından, konut sektörünün özellikle orta gelir grubuna yönelik projelere daha fazla ağırlık verilmesi, üretim fazlası sorunun çözülmesi bekleniyor.

Konut sektörünü kurtarmanın önemi ve faturası!

Konut sektöründe stokların eritilmesine yönelik çalışmalar ortaya çıkmaya başladı.Emlak Konut GYO; tamamlanmış bağımsız bölümlerin tespiti için KONUTDER, GYODER ve İNDER'le bir envanter çalışması hazırlandığını duyurdu. 

Teşvikler konut sektörünü hareketlendirdi!

Ülkelan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, konut sektörüne dair açıklamalarda bulundu. Sektördeki gelişmelerin olumlu olduğunu söyleyen Ülkealan, “Yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Konut sektörü 2018 yılını kampanyalarla karşıladı!

Konut sektörü 2018 yılında kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Emlak Konut 84 ay 0 faiz, Sinpaş'tan Türkiye'ye süper plan, Emlak Konut'tan yüzde 30'a varan indirim kampanyası gibi kampanyalar ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor...

Konut sektörünün yeni rotası İzmir mi?

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Toğrul Gönden’in kaleme aldığı Gayrimenkul Notları’nın bu haftaki konusu: Konut sektöründe son dönemde yıldızı parlayan İzmir...

Beylikdüzü konut sektörü Haberi

Beylikdüzü konut sektörü

Beylikdüzü stanbul’un hızlı gelişen ilçeleri arasında yer alıyor. Babacan Holding, bölgede konut ve işyeri inşasına 1,5 yıl önce başladı.


Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Esenyurt-Beylikdüzü bölgesinde Babacan Premium projesinin inşasını sürdürdüklerini ifade etti.


Babacan, “Bu projemiz yaklaşık bin konut, 120 işyeri ve beş tane kuleden oluşuyor. İnşasına 1,5 yıl önce başladık ve yüzde 60’ı tamamlanmış durumda. 2018 yılının ilk çeyreğinde anahtar teslimlerine başlamayı planlıyoruz” dedi. Bir diğer gayrimenkul projelerinin Yeşilköy-Atatürk Havalimanı aksında yer aldığını ve Babacan Port Royal adını taşıdığını ifade eden İbrahim Babacan, “İnşaatına bu yıl başladık. Burada da 800 konut ve 60 işyeri yapıyoruz. İki projenin toplam büyüklüğü 1,2 milyar TL civarında. Bunlar bizim başladığımız ve faal olduğumuz işler” şeklinde konuştu.


Beylikdüzü’nde inşası süren ve beş kuleden oluşan...