28 / 04 / 2024

beylikdüzü konut yatırımları

beylikdüzü konut yatırımları

Taşıdığı potansiyel nedeniyle yatırımcıların dikkatini çeken bölgenin yeni ulaşım yatırımlarıyla birlikte değerini artırması bekleniyor. Şehir, yatırımcıların ve konut alıcılarının tercihlerinde öne çıkıyor.

Beylikdüzü’nde konut yatırımı yapanlar daha çok kazanacak!

Avrupa ve Anadolu yakası olmak üzere iki ana bölgeden oluşan İstanbul'da Beylikdüzü bölgesi site tarzı düzenli konut yapılaşması ve kişi başına düşen yüksek yeşil alan oranıyla yatırımda öne çıkan bölgelerin başında geliyor.

İstanbul'un yükselen konut yatırımı bölgesi Beylikdüzü!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin gerçekleştirdiği araştırmaya göre altyapı sorunları tamamlanan Beylikdüzü, site tarzı düzenli konut yapılaşması ve kişi başına düşen yüksek yeşil alan oranıyla yatırımda öne çıkan bölgelerin başında geliyor.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan konut yatırımcılarını şaşırtan açıklama! Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!

Konut fiyatları son zamanlarda fahiş rakamlara ulaşırken vatandaş ev alma hayalinden gittikçe uzaklaşıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut yatırımı yapmak isteyenlere seslenerek '' Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!'' dedi.

Bu yıl konut yatırımı kazandıracak mı? Uzmanlar tek tek sıraladı altın, dolar, borsa, konut...

2023 yılında rekor değer artışları yaşayan yatırım araçlarının 2024'teki seyri merak ediliyor. Uzman isimler altın, dolar, borsa, konut yatırımlarını değerlendirdi.  

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Dolarla kira iştah kabarttı: Türkler konut yatırımı için rotayı ABD'ye çevirdi!

Türk yatırımcılar dolarla kira almak için konut yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. Türkler konut yatırımında özellikle Miami ve Baltimore başta olmak üzere rotayı Amerika'ya çevirdi. İşte detaylar...

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Konutta bekleyen yatırımlar devreye alınıyor: Markalı konut hareketlendi! 

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut sektörüne ilişkin açıklamasında, bekleyen yatırımların devreye alındığını belirterek "Yılın ilk yarısında arzda istenen seviyeye ulaşılamasa da bundan sonraki süreçte arz hızlanacak" açıklamasında bulundu.

Temiz enerji teknolojisi yatırımları hız kazandı!

Dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketleri, temiz enerji teknolojisine yönelik yatırımlarını hızlandırdı. BP, Shell, TotalEnergies, ADNOC, Saudi Aramco ve Petronas gibi dünyaca ünlü şirketler, yenilenebilir enerji, hidrojen üretimi ve karbon yakalama teknolojileri alanlarında yatırımlarına hız verdi

Essa Konut Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essa Konut Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erman Şen ve Serkan Sarpdağ ortaklığında kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Batılı şirketlerin yüzde 82’si yatırımlarını Rusya’dan çekmedi!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası açıklanan yaptırımlara rağmen Rusya’da faaliyet gösteren AB ve G7 merkezli 1405 şirketten sadece 120’sinin bu ülkedeki öz sermaye yatırımlarından çekildiği belirlendi.

Konut yatırımcılarının gözü İstanbul'da!

Markalı konut sektörünün deneyimli oyuncuları arasında yer alan Fuzul Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Akbal, lüks emlak yatırımcılarının, yatırımlarını prim sağlayan, güvenli olan ve gelişen büyük merkezlere yönlendirdiğini dile getirdi.

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

beylikdüzü konut yatırımları Haberi

beylikdüzü konut yatırımları

Taşıdığı potansiyel nedeniyle yatırımcıların dikkatini çeken bölgenin yeni ulaşım yatırımlarıyla birlikte değerini artırması bekleniyor. Peş peşe hayata geçirilen markalı konut projelerinin yanı sıra çok sayıda AVM’nin de bulunduğu Beylikdüzü, Atatürk Havalimanı'na, hastanelere, üniversitelere, marinaya, Büyükçekmece sahile, Tüyap uluslararası fuar alanına ve alışveriş merkezlerine yakınlığı, yapılaşmanın ise nitelikli ve depreme dayanıklı nitelikte olması nedeniyle yatırımcıların ve konut alıcılarının tercihlerinde öne çıkıyor.


Beylikdüzü-Bakırköy metrosu


Emlak İstasyonu Özgün Ofis Brokerı Erkan Bayrak, Beylikdüzü bölgesinin önemini ve değerini artırmasında etkili olan ulaşım yatırımlarının devam etmesi bekleniyor. Avcılar-Beylikdüzü metrobüs hattının hizmete girmesi ile ulaşımı rahatlayan bölgede Bakırköy - Beylikdüzü hattında raylı sistem hayata geçirilerek Yenikapı - İncirli metro hattına bağlanması ve Beylikdüzü - Bakırköy metrosu ile bölgenin potansiyelini bir kat daha arttıracağı öngörülüyor. Daha da gelişmesi...