04 / 05 / 2024

beylikdüzü markalı projeler

beylikdüzü markalı projeler

Fazla birikimizin yok diye ev hayalinizi ertelemeyin. Beylikdüzü’de her bütçeye uygun çok sayıda markalı konut projesi bulunuyor. İşte 100 bin TL’nin altında fiyatlarla satışa sunulan 10 lüks konut projesi…

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

Beylikdüzü markalı konut üreticilerinin radarında!

Markalı konut üreten firmaların radarında olan Beylikdüzu konut fiyatlarının hızla arttığı önemli bir cazibe merkezi haline geldi.

Beylikdüzü Nevsa Konakları satışa çıktı!

Yeni projeler ile değeri her geçen gün katlanarak artan Beylikdüzü'nde özel projelere imza atan Nevsa İnşaat, bölgenin modernleşen yüzünden katkı sahibi olan kurumların başında geliyor.

Konut yatırımında Esenyurt mu, Beylikdüzü mü?

Emlak İstasyonu Özgün Ofis Broker’ı Özlem Bayrak, "Bin 100 civarında konut projesine ev sahipliği yapan İstanbul'da markalı konut sayısı 400 bini geçti. Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin yüzde 30'u markalı konutlardan oluşuyor" dedi.

Beylikdüzü konut projeleri yüzde kaç prim kazandıracak?

Konut projeleri deyince ilk akla gelen semtlerden olan Beylikdüzü'nde arazilerin bir bir dolması firmaları butik projeler üretmeye itti.

Beylikdüzü Belediyesi'nden Yaşam Vadisi için yarışma!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları Yarışması bugün 29389 sayılı Resmi Gazete'de ilan edildi. Yarışmada projeler 15 Eylül 2015 tarihine kadar teslim edilecek.

Konut yatırımında Beylikdüzü mü, Esenyurt mu?

Bin 100 civarında konut projesine ev sahipliği yapan İstanbul'da markalı konut sayısı 400 bini geçti. Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin yüzde 30'u markalı konutlardan oluşuyor.

Beylikdüzü ve Esenyurt'un yüzde 30'u markalı konuttan oluşuyor!

Bin 100 civarında konut projesine ev sahipliği yapan istanbul'da markalı konut sayısı 400 bini geçti. Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin yüzde 30'u markalı konutlardan oluşuyor.

Beylikdüzü'nde markalı konut proje sayısı artıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin gerçekleştirdiği araştırmaya göre, satış ve kira fiyatlarının İstanbul gayrimenkul piyasası ortalamasının altında seyretmesi Beylikdüzü'nü hem oturum, hem de yatırım merkezi haline getiriyor.

Altunhan Beylikdüzü projeleri nerede?

Altunhan İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilecek olan projeler konut ve ticari birim olarak dizayn edildi. Konut projesinin çalışmalarına 20 gün sonra başlanack. Beylikdüzü Residence adıyla yükselecek olan ticari projenin detayları henüz belli

Alışveriş Zamanı mağazası Beylikdüzü Semerkand Line'da açıldı!

Beylikdüzü Semerkand Line Yaşam Merkezi’nde hizmete giren ‘Alışveriş Zamanı’ isimli mağaza dün açılışını gerçekleştirdi. Mağaza sahipleri, dar gelirli kesimin de markalı ürün alabilmelerini amaçladıklarını ifade etti.

Beylikdüzü Belediyesi, kardeş ilçelerini belirledi!

Beylikdüzü Belediyesi, doğudan batıya kardeşlik köprüsü kuruyor. Belediye, özellikle gelişmekte zorluk çeken 6 ilçe belediyesiyle paylaşımda bulunmak ve ortak projeler üretmek amacıyla Ekim Ayı’nda alınan Meclis kararıyla “kardeş belediye” oldu.

Makyol Yaşam Beylikdüzü iletişim çalışmalarında Manifesto ile ilerleyecek!

Manifesto, gerçekleştirdiği projeler ile Türkiye ve dünya çapında en büyük taahhüt firmaları arasında yer alan Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş.’nin ilk gayrimenkul projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü’nü müşteri portföyüne ekledi.

beylikdüzü markalı projeler Haberi

beylikdüzü markalı projeler

İstanbul’un hızla gelişen semtlerinden Beylikdüzü’nde ardı ardına lüks konut projeleri yükseliyor. Üstelik zengin sosyal olanakların sunulduğu bu projeler çok uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Bölgede 60 bin TL’ye bile konut bulmak mümkün. Ufak birikimi olanlar için bölgedeki 100 bin TL’nin altındaki konut projelerini araştırdık. İşte Beylikdüzü’ndeki uygun fiyatlı 10 lüks konut projesi…




1. Arena Residence’ta 80 bin 600 TL

Pusula İnşaat güvencesiyle Beylikdüzü’nda hayata geçirilen Arena Residence’ta 1+1’den 3+1’e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. 2 blokta toplam 360 lüks daireden oluşan projede fiyatlar 80 bin 600 TL’den başlıyor. E-5’e 300 metre mesafede konumlanan Arena Residence, E-6 otoyulu ile de ulaşımda...