01 / 05 / 2024

beylikdüzü ofis projeleri

beylikdüzü ofis projeleri

Vetrocity projesi Kullar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Vetrocity Evleri'nde daire fiyatları 117 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Vetrocity Evleri 167 bin TL'den başlıyor: 2014 teslim!

Kullar İnşaat'ın hayata geçirdiği Vetro City projesinin en düşük fiyatı 117 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi kullanarak daire sahibi olmak mümkün...

Vetrocity Beylikdüzü 'nde 1+1 daireler 167 bin TL: Krediye uygun!

Stüdyodan 3+1'e kadar daire seçeneğinin sunulduğu Vetro City projesinin minimum fiyatı 117 bin liradan başlıyor...

Ginza Lavinyapark 'ın son 25 ofisi: 161 bin liraya!

Son olarak 25 adet ofisin kaldığı Ginza Lavinya Evleri 'nde ofis birimleri 161 bin lira ile 656 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor...

Kullar Yapı Vetrocity 'de 118 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Vetro City projesinde yer alan home ofislerin fiyatları 118 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede ofis tutarının yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor...

Beylikdüzü Vetrocity'de 1+1 ofisler 164 bin lira: Krediye uygun!

Teslimatların 2014 yılının Mart ayında başlayacağı Vetro City projesinde ofislerin minimum fiyatı 118 bin liradan başlıyor. Projede yer alan ofislerin alan büyüklüğü 48 metrekareden başlıyor, 172 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor...

Vetro Beylikdüzü 'nde minimum ofis fiyatı 118 bin lira!

Teslimlerin 2014-Mart ayında yapılacağı Vetro City projesinde güncel ofis fiyatları 118 bin liradan başlıyor. Projede banka kredisi kullanarak alım yapılabiliyor...

Beylikdüzü Ginza Corner'da 118 bin TL'ye ofis!

Beylikdüzü-Esenyurt'ta hayata geçirilen Ginza Corner projesinde ofis ediyor...

Keleşoğlu İnşaat Ginza Corner ofislerinde 118 bin TL'ye!

Beylikdüzü'nde Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Ginza Corner projesinde ofis satışları devam ediyor...

Beypalas Ev Ofis'te satışlar devam ediyor! 1+1 120 bin TL!

Şenel İnşaat tarafından yapılan Beypalas Ev Ofis'te 44 metrekare 1+1 dairelerin satış fiyatı 120 bin liradan başlıyor.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Tor Beylikdüzü yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor!

 Tor Holding’in yeni konut projeleri arasında yer alan Tor Beylikdüzü, yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor...

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı'ndan 6.4 milyon TL'ye satılık dükkan ve ofis!

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, mülkiyeti kendisine ait olan dükkan ve ofisi satışa çıkardı. Yakuplu Mahallesi'nde bulunan gayrimenkullerin satış bedeli 6 milyon 488 bin 600 TL olarak belirlendi.

Beylikdüzü'nde 6.4 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Beylikdüzü Belediyesi, Yakuplu Mahallesi'nde bulunan dükkan ve ofis ihale ile satışa sunuluyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Beylikdüzü'nde 6.4 milyon TL'ye satılık dükkan ve ofis!

Beylikdüzü Belediyesi, Yakuplu'daki dükkan ve ofisi ihale ile satıyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek...

Esenyurt ve Beylikdüzü Metro hatlarıyla daha da değerleniyor!

İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgeler şüphesiz ki ulaşımın geliştiği desteklendiği bölgeler olacak. Özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesine yönelik metro projeleri somutlaştıkça daha da değerleniyor. 

Ofis projeleri en karlı yatırım aracı!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, ofis projelerinin en karlı yatırım olma ile ön plana çıktığını anlatarak “Kira gelirine ihtiyacınız varsa önceliğiniz ofis projeleri olmalı” diye açıklama yaptı. 

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Beylikdüzü Liv Marmara ne zaman teslim?

495 konut, 34 ofis ve 10 cadde mağazasından meydana gelen Beylikdüzü Liv Marmara projesi 10 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Peki Beylikdüzü Liv Marmara ne zaman teslim?

Beylikdüzü metrosunu bekliyor!

Planlı yapılaşma süreci, yeşil alanları ve yeni projeleri ile öne çıkan Beylikdüzü'nde en önemli sorun ulaşım. Gelişen Bölgeler Zirvesi'ne katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve bölgenin önde gelen müteahhitleri "Beylikdüzü'nün yıldızı her geçen gün parlıyor" diye konuştu.

Beylikdüzü Liv Marmara teslim tarihi!

Liv Yapı imzası taşıyan Beylikdüzü Liv Marmara projesinde 495 daire, 34 ofis ve 10 cadde mağazası bulunuyor. Projede fiyatlar 235 bin TL'den başlıyor. İşte Beylikdüzü Liv Marmara teslim tarihi...

beylikdüzü ofis projeleri Haberi

beylikdüzü ofis projeleri


Kullar İnşaat imzası taşıyan Vetrocity Evleri Beylikdüzü'nde yükseliyor. Vetrocity projesi toplam 54 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanıyor. Kullar İnşaat Vetrocity'de konut ve ofisler bulunuyor.


Tek blok 12 kattan oluşan Vetrocity Konutları'nda toplam 245 daire yer alıyor. Beylikdüzü Vetrocity projesinde daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandı. 


Vetrocity Beylikdüzü'nde 1+0 daireler 48 metrekare ile 72 metrekare arasında, 1+1 daireler 66 metrekare ile 144 metrekare arasında ve 2+1 daireler 115 metrekare ile 172 metrekare arasında büyüklüklere sahip.




Vetrocity Evleri'nde daire fiyatları,

Stüdyo...