03 / 05 / 2024

Beylikdüzü öğrenci yurtları

Beylikdüzü öğrenci yurtları

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Jetkent Sitesi’ni ziyaret etti. Başkan İmamoğlu bu ziyarette Beylikdüzü'ne yeni bir öğrenci yurdu inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Öğrenci yurtları depreme dayanıklı değil!

İzmir depreminin yaraları sarılmaya çalışılırken, Sayıştay raporları depreme ne kadar hazırlıksız olduğumuzu bir kez daha gündeme getirdi. Uyarılara rağmen karayolları deprem yönetmeliğine göre yapılmamış, öğrenci yurtları da depreme dayanıklı değil. 

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

Gökçeada'da 280 yataklı kız öğrenci yurdu açıldı!

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) ait 280 yataklı kız öğrenci yurdunun açılış programına katıldı.

Erzincan Üzümlü'ye kız öğrenci yurdu yapılıyor!

Erzincan Üzümlü ilçesine kız öğrenci yurdu inşa edilecek. Kredi Yurtlar Kurzumu Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, Üzümlü ilçesine yapılacak olan projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Beylikdüzü'ne öğrenci yurdu müjdesi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Jetkent Sitesi’ni ziyaret etti. Başkan İmamoğlu bu ziyarette Beylikdüzü'ne yeni bir öğrenci yurdu inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona gelindi. İnşaatının büyük kısmı tamamlan kompleks Mayıs'ta açılacak.

Kırıkkale'ye 2 bin kişilik kız öğrenci yurdu!

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kırıkkale İl Müdürü Haluk Karahan, yeni eğitim-öğretim yılı başlamadan 2 bin kişi kapasiteli kız öğrenci yurdunu hizmete açtıklarını bildirdi.

Diyarbakır'daki kız öğrenci yurdunun yüzde 85’i tamamlandı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kentteki mevcut öğrenci yurtlarının yetersiz kalması nedeniyle inşa ettiği 272 kişilik Kız Öğrenci Yurdu’nun yüzde 85’i tamamlandı.

Diyarbakır'da kız öğrenci yurdu inşaatı devam ediyor!

20 bin civarında üniversite öğrencisinin ikamet ettiği Diyarbakır’da, mevcut öğrenci yurtlarının yetersiz kalması nedeniyle Kız Öğrenci Yurdu inşa eden Büyükşehir Belediyesi, yurdun beş katının kaba inşaatını tamamladı.

Bayburt'taki kız öğrenci yurtlarında sona gelindi!

Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız öğrenci yurtları yanında yapılan Yüksek Öğrenim kız öğrenci yurtlarına öğrenci alımlarına başlanabilmesi için çalışmalar yoğunlaştı.

Gayrimenkul sektörü gözünü öğrenci yurtlarına çevirdi!

Türkiye genelinde son yıllarda hızla artan üniversite sayısı yurt ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Fakat mevcut sayının, talebi karşılayamaması gayrimenkul sektöründe gözleri öğrenci yurtlarına çevirdi.

TEV yeni şubeler ve kız öğrenci yurtları açacak!

Türk Eğitim Vakfı (TEV), yeni yılda Ege ve Trakya'ya yeni şubeler açaçak. Bünyesinde bin 154 gayrimenkulü bulunan kuruluş, kız öğrenci yurdu yatırımlarına da hız verecek

Öğrenci yurtları İstanbul'da yatırımcının yeni gözdesi!

EVA Gayrimenkul Değerlemeye'ye göre öğrenci yurtları, önümüzdeki yıllarda en gözde yatırımlar arasında yerini alacak. EVA Gayrimenkul uzmanları, önümüzdeki dönemde öğrenci yurdu yatırımlarında patlama yaşanacağına kesin gözüyle bakıyorlar....

Beylikdüzü öğrenci yurtları Haberi

Beylikdüzü öğrenci yurtları


Mahalle ve sitelere ziyaretlerini sürdüren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’ne bölge bölge odaklanarak, ilçenin ihtiyaç duyduğu hizmetleri ve dönüşümü için gerekenleri masaya yatırıyor. Vatandaşlardan gelen talepleri dinleyen ve soruları cevaplandıran İmamoğlu, en son Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan Jetkent Sitesi’ndeydi. Adnan Kahveci’nin Beylikdüzü’nün en fazla nüfus alan mahallesi olduğunu ve nüfusunun 80 bini bulduğunu ifade eden İmamoğlu, Adnan Kahveci’deki sitelerin büyük metrekarelik yeşil alanlara sahip olmasının avantaj olduğunu söyledi. İmamoğlu, Ihlamur Caddesi üzerinde müzik temalı bir park yaptıklarını ve kısa zaman içerisinde o noktada müzik temalı bir parkın açılışı olacağını dile getirdi.



Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu Geliyor


Yine Adnan Kahveci Mahallesi için bir Emekliler Lokali projesi olduğunu duyuran Başkan İmamoğlu, Ebubekir Camii’nin bulunduğu yerde de kreş yapımının hızla devam ettiğini,...