05 / 05 / 2024

Beylikdüzü okul projeleri

Beylikdüzü okul projeleri

Beylikdüzü'nde 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Açılış töreninde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ne iki yeni okul ile bir eğitim ve spor kompleksi kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Okul alışverişinizi Beylikdüzü Migros AVM'de yapın, hediyenizi anında kazanın! 

Beylikdüzü Migros AVM’den anında hediye kazanma fırsatı… 9-10-11 Eylül ve 16-17-18 Eylül 2022 tarihlerinde Beylikdüzü Migros AVM'den aynı gün içinde 750 Türk Lirası ve üzeri alışveriş yapanlar Hediye Çarkı Kampanyasına katılmaya hak kazanacak. Hediye çarkında yüzlerce küçük ev aleti ve hediye çeki k

Tor Beylikdüzü yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor!

 Tor Holding’in yeni konut projeleri arasında yer alan Tor Beylikdüzü, yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor...

Beylikdüzü'ne yeni okul müjdesi!

Beylikdüzü Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nın 1. Oturumu, belediye meclis salonunda yapıldı. Toplantıda ilçede Şubat ayı içerisinde hayata geçirilecek önemli projelerin de müjdesini verdi.  

Esenyurt ve Beylikdüzü Metro hatlarıyla daha da değerleniyor!

İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgeler şüphesiz ki ulaşımın geliştiği desteklendiği bölgeler olacak. Özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesine yönelik metro projeleri somutlaştıkça daha da değerleniyor. 

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Beylikdüzü metrosunu bekliyor!

Planlı yapılaşma süreci, yeşil alanları ve yeni projeleri ile öne çıkan Beylikdüzü'nde en önemli sorun ulaşım. Gelişen Bölgeler Zirvesi'ne katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve bölgenin önde gelen müteahhitleri "Beylikdüzü'nün yıldızı her geçen gün parlıyor" diye konuştu.

Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi yeni kimliğini kazanacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki projeleri ve yatırımları anlattı. İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Projesi'ni ve 3 köy 3 meydan projesinden bahsetti.

Beylikdüzü'nde 2 yeni okul açılacak!

Beylikdüzü'nde geçtiğimiz aylarda temeli atılan Yakupşu Cevat Güleç Ortaokulu ve Güzelpınar Özel Eğitim Ortaokulu'nun gelecek eğitim döneminde açılması bekleniyor.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü’ne 2 yeni okul kazandıracaklarını müjdelediği Yakuplu ve Gürpınar’a yapılmaya başlanan okul projeleri hızla devam ediyor.

Beylikdüzü Yakuplu ve Gürpınar'a iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu, “Yakuplu ve Gürpınar'da bu sonbaharda iki yeni okulun temelini atmak için bağışçılarımızla ve milli eğitim kadrolarımızla gerekli görüşmeleri tamamladık. Bu okulların tüm maliyetleri belediyemiz tarafından karşılanacak” dedi.

Beylikdüzü Belediyesi 2 yeni okul için imzaları attı!

Beylikdüzü Belediyesi iki yeni okul için imzaları attı. İlçedeki eğitim kurumlarının sayısının ve var olanların kalitesinin arttırılması için çalışmalar yapan Beylikdüzü Belediyesi, İstanbul Valiliği ile masaya oturdu.

Beylikdüzü okul projeleri Haberi

Beylikdüzü okul projeleri


Beylikdüzü’nde öğrenciler, bu yıl da bakımı, onarımı yapılmış okullarda çalan ilk zilin ardından derslerine başladı. Yakuplu İlkokulu’nda gerçekleşen yeni eğitim öğretim yılı açılış töreninde aynı zamanda İlköğretim Haftası da kutlandı. Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı ve Okul Müdürü İbrahim Sayın yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Beylikdüzü'ne İki Yeni Okul ile Bir Eğitim ve Spor Kompleksi Geliyor...

Eğitime çok önem verdiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Çocuklarımızın daha temiz ve daha ferah bir ortamda kaliteli eğitim alabilmeleri önceliğimiz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da okullarımızın bakım ve onarımını üstlendik.  Onlar ne kadar nitelikli bir ortamda eğitim alırsa velilerimiz o kadar huzurlu olur, öğretmenlerimiz mesleğini...