06 / 05 / 2024

Beylikdüzü Onurlu Home satış ofisi

Beylikdüzü Onurlu Home satış ofisi

Toplam 72 daireden oluşan Beylikdüzü Onurlu Home projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Beylikdüzü Onurlu Home iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor..

Metro Home Evleri Beylikdüzü fiyat listesi!

Metro Home Evleri İstanbul Beylikdüzü'de yükseliyor. Toplam 1.200 daireye yer verilen projede daireler 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Beylikdüzü Onurlu Home iletişim!

Toplam 72 daireden oluşan Beylikdüzü Onurlu Home projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Beylikdüzü Onurlu Home iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor..

Onurum İnşaat'tan yeni proje: Onurlu My Home Beylikdüzü!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandığı Onurlu My Home Beylikdüzü projesi 10 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Metro Home Beylikdüzü projesi teslim tarihi!

Kameroğlu Metrohome Suites projesi İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. Projede metrekare birim fiyatı 3 bin 750 TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Bulvar Home nerede?

Bulvar Home'da daireler 66 ve 77 metrekare olarak tasarlandı. Proje 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beylikdüzü Bulvar Home nerede?

Bulvar Home Beylikdüzü fiyatları!

Bulvar Home Beylikdüzü fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Pusula İnşaat imzası ile yükselen projede 292 tane daire ve 32 tane dükkan bulunuyor.

Beylikdüzü Bulvar Home satış ofisi!

Beylikdüzü Bulvar Home satış ofisi telefon numarası 0212 854 11 04 olarak belirtiliyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz fırsatı sunan projede 292 konut ve 32 mağaza bulunuyor.

Bulvar Home Beylikdüzü kampanyası!

Bulvar Home Beylikdüzü kampanyası kapsamında lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. Pusula İnşaat imzası ile hayata geçirilen projenin arsa alanı 5 bin metrekareden oluşuyor.

Bulvar Home Beylikdüzü iletişim!

Bulvar Home Beylikdüzü iletişim için 0212 854 11 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut ve ticari alanlardan oluşan proje 5 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Pusula İnşaat Beylikdüzü Projesi: Bulvar Home!

Pusula İnşaat'tan Beylikdüzü Bulvar Home projesi geliyor. Beylikdüzü Bulvar Home'da detaylar 20 Ocak'ta netleşecek.

Astro Beylikdüzü satışları devam ediyor!

Batı Yapı 'nın Astro Beylikdüzü projesinde 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla home office satışları devam ederken projenin yüzde 80 'lik bir kısmı alıcılarla buluştu.

Astro Beylikdüzü'nde 160 bin liraya! 40 ay vade!

Hürriyet Bulvarı' nda konumlanan Astro Beylikdüzü projesi 160 bin TL' den başlayan fiyatlarla alıcıları ile buluşuyor. 1+1 ve 2+1 olmak üzere iki farklı tip dairenin bulunduğu proje, 2 blokta 42 adet home office ve 9 adet dükkandan oluşmakta.

Astro Beylikdüzü'nde 160 bin TL'ye! Yüzde 80'i satıldı!

Batı yapı tarafından kira garantisi desteği ile satışa çıkan Astro Beylikdüzü projesinde 160.000 TL' den başlayan fiyatlarla home office satışlan devam ederken projenin %80'lik kısmı satıldı.

Beylikdüzü Onurlu Home satış ofisi Haberi

Beylikdüzü Onurlu Home satış ofisi

Beylikdüzü'nde 12 bin 490 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Onurlu Home projesi, Onurum İnşaat imzası ile inşa ediliyor. 


Ticari alanların ve konutların yer aldığı Beylikdüzü Onurum Home projesi 2 kat bodrum, 2 kat ticaret ve 9 kat konut olmak üzere 13 katlı tek blok olarak yükseliyor. 


Beylikdüzü Onurlu Home'de 72 adet daire bulunuyor. Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna gibi sosyal imkanların sunulduğu Beylikdüzü Onurlu My Home projesinin çevresinde okullar, hastaneler ve AVM'ler yer alıyor. 


Beylikdüzü Onurlu Home metrobüs durağına yürüme mesafesinde 5 dakika Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne yürüme mesafesinde 10 dakika, Perlevista AVM'ye 10 dakika, Marmara Park AVM'ye 10 dakika, Migros AVM'ye 5 dakika, Koçtaş...