04 / 05 / 2024

beylikdüzü spor sahaları

beylikdüzü spor sahaları

Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin belirli alanlarına 2012 yılı içinde çocuk oyun alanları ve 10 adet spor sahası daha kazandırmayı hedefliyor.

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda  “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve “Spor Tesisleri”nin toplu açılış töreni de yapıldı.

Beylikdüzü Aydın Örs Spor Kompleksi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi'nin hayata geçirdiği Aydın Örs Spor Kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Beylikdüzü Aydın Örs Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran Aydın Örs'ün ismi, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen kapalı spor salonuna verildi.

Beylikdüzü'nün yaşam vadisi 19 Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından Yaşam Vadisi’nin ilk etabı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda açılacak.

Beylikdüzü'ne yeni spor tesisi!

Uzun süredir Beylikdüzü’nde çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Yüzme Kulübü, Beylikdüzü Belediyesi sayesinde yeni bir tesise kavuştu.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona gelindi. İnşaatının büyük kısmı tamamlan kompleks Mayıs'ta açılacak.

Kepez'de beş ayrı mahallede spor sahaları yükseliyor!

Kepez Belediyesi tarafından semt spor sahaları, 5 ayrı mahallede yükseliyor. Kepez Belediyesi hizmet sınırları içerisinde yer alan Ayanoğlu, Gazi, Fatih, Kızıllı ile Odabaşı Mahallelerindeki semt spor sahaları hizmet vermek için gün sayıyor.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binası 2016'da tamam!

Beylikdüzü'nün başarılı okullarından biri olan Yaşar Acar Fen Lisesi alanında, hem okulun öğrencilerinin hem de çevre okulların faydalanabileceği Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binasının çalışmaları hızla devam ediyor.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul ve spor kompleksi müjdesi!

Beylikdüzü'nde 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Açılış töreninde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ne iki yeni okul ile bir eğitim ve spor kompleksi kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Beylikdüzü'nde iki yeni okul inşa edilecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ne iki yeni okul ile bir eğitim ve spor kompleksi kazandıracaklarının müjdesini verdi

Beylikdüzü'nde yüzme havuzu açıldı!

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi tarafından Kavaklı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yaz-kış spor okullarının ücretsiz hizmet vereceği açıklandı.

Beylikdüzü sporun başkenti olacak!

TRT Kent Radyo istanbul'da yayımlanan Spor Kulübü programına canlı telefon bağlantısıyla katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eray Ergün'ün sorularını yanıtladı.

Beylikdüzü'nde yeni okul ve spor salonu inşaatları başladı!

Beylikdüzü’nde yeni bir okul daha inşa ediliyor. Bağışçı Sevim Çuhardaroğlu’nun ilçeye kazandırmak için kolları sıvadığı yatırımın çalışmaları, Adnan Kahveci Mahallesi, Çamlık Tepe Caddesi ’nde başladı.

beylikdüzü spor sahaları Haberi

beylikdüzü spor sahaları

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çocukların oyun oynayabilecekleri ve vatandaşların spor yapabilecekleri çok amaçlı sahaların yapımına devam ediyor. Belediye, çalışmalarını dört mevsim sürdürerek, Beylikdüzü'nün genel bakım, park yapımı ve kent donatı elemanlarının montaj ile yapım çalışmalarını planlıyor. Yeni yapılan ve restore edilen spor sahalarında çevre direkleri, tel çitler ile basketbol potası, voleybol filesi ve futbol kalesi gibi spor ekipmanlarının sahaya montajı ve bakımı yapılacak. Malzeme olarak granül kauçuk kaplama ya da sentetik halı çim kullanılarak bir standart oluşturuluyor.


Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Spor için zaman ayıramayan ya da uygun ortamı bulmakta zorlanan vatandaşımız, güvenilir bir şekilde ilçenin muhtelif yerlerindeki spor sahalarından herhangi bir ücret ödemeden faydalanabilecek." dedi. Bu arada, Gürpınar sahilinde yeni tamamlanan 210 metre uzunluğunda 346 adet...