01 / 05 / 2024

beylikdüzü ticari projeleri

beylikdüzü ticari projeleri

Banka kredisi kullanarak ev ve dükkan sahibi olunabilen Nefes Residence projesi Beylikdüzü’nde yükseliyor. Projenin teslimleri Kasım’da yapılıyor

Pusula Nefes Residence'da metrekaresi 9 bin TL'ye dükkan!

Beylikdüzü’nde yükselen Nefes Residence projesinde yer alan dükkanların fiyatları güncellendi. Teslimlerin 2013 Kasım’da yapılacağı projede ticari birimlerin metrekaresi 9 bin TL olarak belirlendi

Nefes Residence’da dükkanların metrekaresi 12 bin lira!

Beylikdüzü Rüya Nefes Residence projesinde dükkan satışları güncellenen fiyatlarla devam ediyor. Projedeki dükkanların metrekaresi 12 bin liradan başlıyor

Nefes Rezidans'ta mağazalar satışta! Metrekaresi 10 bin TL!

Beylikdüzü’nde hayata geçen Rüya Nefes Rezidans projesinde mağazalar minimum 70 metrekareden başlıyor. Projede teslimlerin 30 Kasım 2013'te yapılması hedefleniyor.

Nefes Rezidans'ta metrekaresi 10 bin liraya mağaza!

Beylikdüzü’nde Pusula İnşaat tarafından gerçekleştirilen Pusula Rüya Nefes Rezidans projesinde yer alan ticari üniteler 10 bin liradan başlayan metrekare birim fiyatı ile satışa sunuluyor

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Violet Diamond projesi resmen başlıyor! Beylikdüzü'ne 328 konutluk yeni proje geliyor!

Güven Reform Group tarafından Beylikdüzü’ne inşa edilecek Violet Diamond projesi resmen başlıyor. 328 konut ve 10 ticari alan kapasiteli proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat! KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki 505 adet konut ve 20 adet ticari ünitenin yer aldığı KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü Gürpınar'a 505 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar'da 505 konut ve 20 ticari alanlık yeni proje inşa edecek.

Kiler GYO Referans Beylikdüzü'yle 709 konut geliyor! Yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Beylikdüzü projesi için düğmeye bastı. Projede 709 konut ve 19 adet ticari alan yer alıyor. 

Tor Beylikdüzü yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor!

 Tor Holding’in yeni konut projeleri arasında yer alan Tor Beylikdüzü, yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor...

Ödül İstanbul Beylikdüzü güncel fiyat listesi!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Ödül İstanbul projesinde toplamda  2 bin 683 konut ve 102 ticari dükkan bulunuyor. İşte, Ödül İstanbul Beylikdüzü güncel fiyat listesi...

Esenyurt ve Beylikdüzü Metro hatlarıyla daha da değerleniyor!

İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgeler şüphesiz ki ulaşımın geliştiği desteklendiği bölgeler olacak. Özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesine yönelik metro projeleri somutlaştıkça daha da değerleniyor. 

Özyurtlar Ödül İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi!

Özyurtlar Ödül İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi 219 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında konut teslimleri yapılacak olan projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Babacan Central ile Beylikdüzü'nde topraktan kazanmaya başlayın!

Toplam 46 konut, 54 ticari ünite ve 12 ofisten meydana gelen Babacan Central ile Beylikdüzü'nde topraktan kazanmaya başlayın.

Beylikdüzü Ayazma Plus fiyat listesi!

Yıltaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ayazma Plus Beylikdüzü projesi 112 daire ve 20 ticari alandan meydana geliyor. İşte Beylikdüzü Ayazma Plus fiyat listesi..

beylikdüzü ticari projeleri Haberi

beylikdüzü ticari projeleri



Nefes Residence projesi Beylikdüzü’nde Pusula İnşaat tarafından yükseliyor. 2 blok halinde tasarlanan Nefes Residence projesi 6 bin 750 metrekare alan üzerinde hayata geçti. 12 kattan meydana gelen projede +0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri mevcut durumda. 


Toplam 462 konutun bulunduğu Beylikdüzü Nefes Residence’da 38 metrekare stüdyo daireler 74 bin 500 liradan, 54 metrekare 1 oda 1 salon daireler 112 bin liradan, 86 metrekare 2 oda 1 salon daireler 167 bin 500 liradan, 142 metrekare 3 oda 1 salon daireler ise 349 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


 


Pusula Nefes Residence projesinde cafe, market, banka, pastane, eczane gibi konutların ihtiyaçlarına...