14 / 05 / 2024

beylikdüzü vergi ödemeleri

beylikdüzü vergi ödemeleri

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinin birinci taksit ödemeleri başladı. 1-31 Mayıs tarihleri arasında yatırılması gereken vergi banka hesapları, PTT hesabı ve online ödeme sistemiyle ödenebilecek.

Beylikdüzü Ödül İstanbul ödemeleri!

Beylikdüzü Ödül İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+1 ile 3+1 arasında daire tiplerine yer verilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 

Beylikdüzü Alya Penta ödemeleri!

İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Beylikdüzü Alya Penta projesi 100 konut ve 8 dükkan meydana geliyor. İşte Beylikdüzü Alya Penta ödemeleri...

Vira İstanbul Sitesi Beylikdüzü ödemeleri!

Vira İstanbul Sitesi Beylikdüzü ödemeleri sıfır faizle taksitli olarak yapılıyor. Gül İnşaat imzasını taşıyan Vira İstanbul projesinde 1.156 adet daire yer alıyor...

Beylikdüzü Kalekent ödemeleri!

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul 'un Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. Beylikdüzü Kalekent ödemeleri kapsamında 48 aya kadar faizsiz taksit imkanı sağlanıyor.

Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları ödemeleri!

Düzlem Yapı imzası ile hayata geçirilen proje toplam 130 adet daire yer alıyor. Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları ödemeleri kapsamında 24 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü ödemeleri!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü ödemeleri kapsamında banka kredisiyle vade imkanı sunuluyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği projede konut fiyatları 664 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul ödemeleri!

Beylikdüzü Westside İstanbul ödemeleri 36 ay 0 faiz imkanı ile yapılabiliyor. E-5 üzerinde hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 40 metrekareden başlıyor, 210 metrekareye kadar ulaşıyor.

Westside Beylikdüzü ödemeleri!

Toplam 1.155 adet konut ve 166 adet dükkandan meydana gelen Westside İstanbul'da daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Westside Beylikdüzü ödemeleri...

Beylikdüzü Demir Romance'ta 270 bin TL! Yüzde 5 peşinatla!

Beylikdüzü Demir Romance projesinde yer alan dairelerin fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 5, yüzde 15 ya da yüzde 15'lik peşinat ödemeleri yapılıyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü ödemeleri!

Makyol Yaşam Beylikdüzü ödemelerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Mayol Yaşam Beylikdüzü 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Ahenk İstanbul Beylikdüzü ödemeleri!

İçinde fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, squash, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark bulunan Ahenk İstanbul Beylikdüzü ödemeleri...

Beylikdüzü Kavaklı Konakları ödemeleri!

Beylikdüzü Kavaklı Konakları ödemeleri haberimizin içinde yer alıyor. Projede; çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, buhar odası, fitness center, spor alanları, sauna, yüzme havuzu yer alıyor.

Beylikdüzü Ahenk İstanbul ödemeleri!

2 etabın yer aldığı Beylikdüzü Ahenk İstanbul ödemeleri kapsamında sıfır faizle taksitlendirme yapılırken, isteyenler banka kredisi de kullanabiliyor. Proje, 30 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor...

beylikdüzü vergi ödemeleri Haberi

beylikdüzü vergi ödemeleri


Her yıl iki taksitle alınan Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin birinci taksit ödemeleri başladı. 1-31 Mayıs tarihleri arasında ödenmesi vergi banka hesaplarına, PTT hesabına ve kredi kartı ile online ödenebilecek. Beylikdüzü Belediyesi'nin tahsilat vezneleri son iki hafta tatil günleri de açık olacak.


Beylikdüzü Belediyesi Banka Hesap numaraları;

-Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. – IBAN: TR83 0001 5001 5800 7304 4527 89

-Yurtiçinde bulunan tüm Denizbank Şubesi Vezneleri

-PTT Posta çeki hesabı: 111296




Beylikdüzü...