02 / 05 / 2024

Beylikdüzü Westside cadde dükkanları

Beylikdüzü Westside cadde dükkanları

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen ve batı yakası anlamına gelen 'Westside' gayrimenkul projesindeki cadde dükkanları satışa çıktı. Şahinler Holding'in arsası üzerinde hayata geçecek projede 1155 konut ve 116 cadde dükkanı yer alıyor.

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim?

17 blok şeklinde yükselen Beylikdüzü Vira İstanbul projesi 2 etap şeklinde hayata geçiriliyor. Proje 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından meydana geliyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Vira İstanbul Beylikdüzü fiyat tablosu!

Vira İstanbul Beylikdüzü 1.156 daire ve 39 cadde mağazasından meydana geliyor. Proje 92 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. İşte Vira İstanbul Beylikdüzü fiyat tablosu..

Beylikdüzü Liv Marmara ne zaman teslim?

495 konut, 34 ofis ve 10 cadde mağazasından meydana gelen Beylikdüzü Liv Marmara projesi 10 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Peki Beylikdüzü Liv Marmara ne zaman teslim?

Beylikdüzü Liv Marmara teslim tarihi!

Liv Yapı imzası taşıyan Beylikdüzü Liv Marmara projesinde 495 daire, 34 ofis ve 10 cadde mağazası bulunuyor. Projede fiyatlar 235 bin TL'den başlıyor. İşte Beylikdüzü Liv Marmara teslim tarihi...

Vira İstanbul Beylikdüzü güncel fiyatlar!

Toplam 1.156 daire ve 39 cadde mağazasından oluşan Vira İstanbul Evleri, İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. Vira İstanbul Beylikdüzü güncel fiyatlar 253 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Liv Marmara ödeme seçenekleri 2017!

Toplam 95 daire, 34 ofis ve 10 cadde mağazasından meydana gelen Liv Marmara projesinde fiyatlar 226 bin TL'den başlıyor. İşte Beylikdüzü Liv Marmara ödeme seçenekleri 2017...

Beylikdüzü Azur Marmara satışları ne zaman?

Toplam 442 adet konut, 100 adet cadde mağazasından meydana gelen Azur Marmara projesi 30 dönüm alan üzerinde inşa edilecek. Peki Beylikdüzü Azur Marmara satışları ne zaman?

Liv Marmara Beylikdüzü fiyatları!

Peşin alımlara yüzde 15 indirim sağlanan Liv Marmara Beylikdüzü projesi 495 daire, 34 ofis ve 10 cadde mağazasından meydana geliyor. Liv Marmara Beylikdüzü fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

Manzaram Marmara Beylikdüzü iletişim!

442 adet konut, 100 adet cadde mağazasından meydana gelen Manzaram Marmara Beylikdüzü projesinde satışlar Şubat ayında başlayacak. Manzaram Marmara Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Beylikdüzü Vira İstanbul 2017 fiyatları!

1.159 adet konut ve 39 adet cadde mağazasından meydana gelen Vira İstanbul projesinde avantajlı daire satışları sürüyor. İşte, Beylikdüzü Vira İstanbul 2017 fiyatları...

Beylikdüzü'ne yeni bisiklet yolları geliyor!

Ulaşımın hızla artmasına karşı ve sağlıklı yaşamı destekleyici olması dolayısıyla bisiklet kullanımını yaygınlaştırmaya çalışan Beylikdüzü Belediyesi, cadde ve sokaklarını bisiklet yollarıyla donatıyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul'da daire fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Westside İstanbul'da daire fiyatları 396 bin liradan başlıyor. Westside İstanbul Evleri Beylikdüzü projesinde 0,79 faiz oranıyla 120 aya kadar taksit seçeneği sunuluyor...

Westside İstanbul Beylikdüzü ödeme koşulları!

Westside İstanbul Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında sıfır peşinat kampanyası sunuluyor. 2017 yılında tamamlanacak olan Westside İstanbul projesinde 1+1 fiyatları 396 bin liradan başlayarak değişiyor...

Beylikdüzü Westside cadde dükkanları Haberi

Beylikdüzü Westside cadde dükkanları


İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen ve batı yakası anlamına gelen 'Westside' gayrimenkul projesindeki cadde dükkanları satışa çıktı. Şahinler Holding'in arsası üzerinde hayata geçecek projede 1155 konut ve 116 cadde dükkanı yer alıyor. 

Büyüklükleri 20 ile 323 metrekare arasında değişen dükkanların metrekare satış fiyatı 10 bin TL'den başlarken, konut fiyatları da 156 bin TL'den başlıyor. 


AVM YERİNE ÇARŞI YAPIYOR

 Beylikdüzü'nün değerinin metro ile artacağını söyleyen Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, projenin metrobüse yürüme mesafesinde olduğunu belirtti. Şahin, "Beylikdüzü'nde çok sayıda AVM yapıldı ama 2 tanesi işliyor. 

Biz yaptığımız araştırma sonrası üçede çarşı yatırımın daha doğru olduğunu gördük. 

Avrupa'dan önemli bir marka Türkiye'ye bizim dükkanlarımızdan giriş yapacak" dedi. Projelerindeki ruhsat sürecinin seçim nedeniyle geciktiğini ve geçen yıl ekim ayında ruhsat alarak çalışmalara başladıklarım belirten Şahin,...