05 / 05 / 2024

Beylikdüzü Westside Konutları fiyat listesi

Beylikdüzü Westside Konutları fiyat listesi

Konut teslimleri 2017 yılı Mart ayı içerisinde gerçekleşecek olan Westside İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. İşte Beylikdüzü Westside Konutları fiyat listesi...

Beylikdüzü Westside İstanbul'da daire fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Westside İstanbul'da daire fiyatları 396 bin liradan başlıyor. Westside İstanbul Evleri Beylikdüzü projesinde 0,79 faiz oranıyla 120 aya kadar taksit seçeneği sunuluyor...

Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri!

Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığında yükselen Kalekent Projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İşte Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri...

Beylikdüzü'nde konutların metrekaresi 3 bin 800 TL oldu!

Satış ve kira fiyatlarının İstanbul gayrimenkul piyasası ortalamasının altında seyretmesi Beylikdüzü’nü hem oturum, hem de yatırım merkezi haline getirdi.

Vira İstanbul Residence Beylikdüzü!

Vira İstanbul Residence Beylikdüzü projesinde konutların metrekare birim fiyatı minimum 3 bin 100 liradan başlayarak değişiyor. Vira İstanbul Residence Beylikdüzü'nde 30 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Vira İstanbul Beylikdüzü telefon numarası!

Vira İstanbul Beylikdüzü projesinde 1.156 adet daire ve 39 cadde mağazası olacak. Vira İstanbul Beylikdüzü'nde konutların metrekare birim satış fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor...

Beylikdüzü Viraİstanbul Konutları iletişim!

Beylikdüzü Viraİstanbul Konutları iletişim ve fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Gül Proje Viraİstanbul Konutları projesinde daire teslimlerinin 2018 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Çiftlik Evleri Beylikdüzü projesinde teslimler başladı!

Azam Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Çiftlik Evleri Beylikdüzü projesinde konutlar teslim edilmeye başlandı.

Beylikdüzü Westside İstanbul'da 195 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Beylikdüzü Westside İstanbul projesinde yer alan konut seçeneklerinin fiyatları 195 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutlar için 12 ay ve 36 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü'nde faizsiz ödemeler! 195 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 195 bin TL'den başlangıç gösterdiği Westside İstanbul Beylikdüzü projesi kapsamında yer alan konutlar için 36 aya kadar faiz ödemeden vadelendirme seçeneği uygulanıyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul'da 328 bin TL'ye 1+1!

Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Westside İstanbul projesi 1.155 konuttan meydana geliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul'da 195 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Beylikdüzü Westside İstanbul projesinde fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor.

1997 yılında Beylikdüzü'ndeki konutlar yüzde yüz prim yapmış!

1997 yılında beş uydukentin bulunduğu Beylikdüzü'ndeki konutlar bir yılda yüzde yüz prim yapmış. 50 bin konutun bulunduğu Beylikdüzü'ndeki konutların fiyat aralığı 1 milyar lira ile 33 milyar lira arasındaymış.

Beylikdüzü Westside Evleri'nde 36 ay sıfır faizle!

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Beylikdüzü Westside Evleri'nde 36 ay faizsiz vadelendirme sunuluyor.

Beylikdüzü Westside Konutları fiyat listesi Haberi

Beylikdüzü Westside Konutları fiyat listesi

Toplam 600 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen Westside İstanbul Evleri'nde alanları 40 ile 210 metrekare arasında değişen daireler, 20 ile 1.323 metrekare arasında değişen dükkanlar bulunuyor.


Beylikdüzü Westside Konutları fiyat listesi dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz  ve Mes İnşaat imzası taşıyan projede teslimlerin 2017 yılı Mart ayında yapılması öngörülüyor.


Daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Westside İstanbul'da dükkan fiyatları 450 bin TL ile 13 milyon TL arasında değişiyor. 


Westside Beylikdüzü'nde Türk hamamları, 4 adet açık- 3 adet kapalı yüzme havuzu, kamelyalar, sauna, açık/kapalı spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, 3 adet fitness...