06 / 05 / 2024

beylikdüzü yakuplu yeni okul

beylikdüzü yakuplu yeni okul

Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu, “Yakuplu ve Gürpınar'da bu sonbaharda iki yeni okulun temelini atmak için bağışçılarımızla ve milli eğitim kadrolarımızla gerekli görüşmeleri tamamladık. Bu okulların tüm maliyetleri belediyemiz tarafından karşılanacak” dedi.

Beylikdüzü Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallelerinin plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallesinin Kuzeyine 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu ilavesine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü Babacan Central'da yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central satışa çıktı. Toplamda 969 konuttan oluşan projede yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Babacan Central konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Central konut fiyat listesi.

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

Beylikdüzü Yakuplu 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu Mahallesi, 442 ada, 6 ve 11 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 konut satıyor!

İstanbul İli Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan 9 adet konutu satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 14 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü Gürpınar'a 505 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar'da 505 konut ve 20 ticari alanlık yeni proje inşa edecek.

Beylikdüzü Yakuplu 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Yakuplu Mahallesi, 0 ada 113 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 26.07.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü Yakuplu 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu Genel Revizyon Nazım ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı. Ş.PLN askıya çıkarıldı.

Tor Beylikdüzü yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor!

 Tor Holding’in yeni konut projeleri arasında yer alan Tor Beylikdüzü, yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor...

Beylikdüzü'nde 25.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Beylikdüzü Yakuplu-Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı 25 milyon 942 bin 330 TL bedelle satışa çıkardı.

Beylikdüzü Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temel atma törenini gerçekleştirdi. Yeni hizmet binasının 8 ay içerisinde bitirilmesi bekleniyor.

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Beylikdüzü'ne yeni okul müjdesi!

Beylikdüzü Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nın 1. Oturumu, belediye meclis salonunda yapıldı. Toplantıda ilçede Şubat ayı içerisinde hayata geçirilecek önemli projelerin de müjdesini verdi.  

beylikdüzü yakuplu yeni okul Haberi

beylikdüzü yakuplu yeni okul

2016-2017 Eğitim- Öğretim Yılı’nın açılış programının yapıldığı Haldun Taner İlkokulu’nu ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, okula yeni başlayan yüzlerce miniğin de heyecanını paylaştı. Tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Programa Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal, Beylikdüzü CHP İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Niyazi İnci, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve gaziler katıldı. Törende okul öğrencilerinden Beyza Aykaç ve İbrahim Sabri Çakır demokrasi şehitlerine atfen şiir okudu.


Ders zilini birlikte çaldılar

Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal ile ders zilini çalan Başkan İmamoğlu; devletine, milletine sahip çıkan bir nesil yetiştirilmesinin öneminden bahsetti. Eğitimcilere, milli eğitim camiasına teşekkür eden İmamoğlu, “Bu ülkede birleşmeyi lafta değil, şiirde değil hayatın...