30 / 04 / 2024

Beylikdüzünde müteahhit kardeşler öldürüldü mü

Beylikdüzünde müteahhit kardeşler öldürüldü mü

İstanbul Beylikdüzü'nde kooperatif inşaatı sebebiyle yaşanan anlaşmazlık kanlı bitti. Kurşun yağmuruna tutulan 2 müteahhit can verdi. Olayla ilgili İstanbul Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği!

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği yaşandı. Yıkılması gereken binaya binanın bitişiğindeki bina sakinleri kendi binalarının zarar görebileceği için tepki gösterdi. 

Beylikdüzü'nde günlük ev operasyonu!

Kiralık ev terörü Türkiye'yi virüs gibi sardı. Ülkemizi hedef alan teröristlerin barındığı kontrolsüz evler, uyuşturucu tacirlerine de mekan oldu.İstanbul Beylikdüzü'nde sadece son bir ayda 350 kişi gözaltına alındı. İlçede 113 binanın komple mühürlendi.

Keller Williams, 10'ncu bölge müdürlüğünü Beylikdüzü'nde açtı!

Türkiye’de sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde faaliyet gösterecek olan KW Kristal Bölge Müdürlüğü'nün açılış töreni 200’e yakın kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Beylikdüzü'nde 2 müteahhit öldürüldü!

İstanbul Beylikdüzü'nde kooperatif inşaatı sebebiyle yaşanan anlaşmazlık kanlı bitti. Kurşun yağmuruna tutulan 2 müteahhit can verdi. Olayla ilgili İstanbul Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat fırsatı!

Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat ve erken teslim avantajıyla daire sahibi olmanın tam zamanı… Ev sahibi olmak isteyenler beğendikleri daireyi yüzde 5 peşinat ile aldıktan sonra kalan bölümü yeni evlerine taşınırken ödemeye başlıyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde teslimler Kasım 2016'da!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde konut büyüklükleri 149 ile 361 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 244 adet bahçeli evden meydana gelen proje Dekar Yapı tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Beylikdüzü'nde tapu işlemlerine teknolojik çözüm!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki binlerce vatandaşın tapu sorununu bir bir çözerken, şimdi de Beylikdüzü Tapu Müdürlüğü ile bir protokol imzaladı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun imzaladığı protokol ile artık süreç daha kısalmış olacak.

Babacan Premium Beylikdüzü ulaşım!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje 1.400 adet daire ve 115 ticari üniteden oluşuyor. Babacan Premium Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında E5’e 100 metre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Beylikdüzü'nde apartman ve site yöneticileri bilgilendirildi!

Beylikdüzü’nde bulunan apartman ve site yöneticileri düzenlenen bilgilendirme panelinde buluştu. Panelde asansör, yangın, havuz ve su konularında hijyen, bakım ve kontrol konuları uzmanlar tarafından anlatıldı...

Beylikdüzü'nde elektrik kesintileri tarih olacak!

Beylikdüzü’nde elektrik sıkıntısı kalmayacak. İlçenin yerel çözümleri için uzun ve kalıcı planlamalar yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) ile bir araya geldi...

Beylikdüzü’nde kentsel tasarım çalışmaları başlıyor!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Yalçın Karayağız bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, birlikte imzaladıkları protokol ile Beylikdüzü’nde kentsel tasarım ve kentsel yenileme çalışmalarına da start verdi

Beylikdüzü'ne Münih modeli bisiklet yolu yapılacak!

Beylikdüzü Belediyesi, Almanya’nın Münih kentindeki gelişmiş bisiklet yol ağlarını inceleyip uygulanan sistemden faydalanarak, sistemin bir benzerini Beylikdüzü’nde hayata geçirmeye hazırlanıyor..

Beylikdüzü'nde 4 bin 550 metrekare parke tretuarı yenilendi!

Engelli bireyler, Beylikdüzü’nde herhangi bir engele takılmayacak. Kaldırım düzenlemelerine başlayan Beylikdüzü Belediyesi, Barış Mahallesi Ada Çiftliği Caddesi’nde toplam 4 bin 550 m2 parke tretuarı yeniden elden geçirdi.

Beylikdüzünde müteahhit kardeşler öldürüldü mü Haberi

Beylikdüzünde müteahhit kardeşler öldürüldü mü

Çifte cinayet, önceki gün Beylikdüzü'nde meydana geldi. İddiaya göre, müteahhit Mahmut S.  (52), Limanyolu Caddesi'nde bir kooperatif inşaatı ihalesi aldı. Çalışmalar sürerken, maddi sıkıntı yaşayan Mahmut S., hemşerisi Savaş Kılıçarslan'la (34) ortak oldu. Kaba inşaatı biten binaların paylaşımı sebebiyle ikili arasında sorun yaşandı. 


13 TAPUYU ÜZERİNE GEÇİRDİ 

İddiaya göre, Kılıçarslan 13 daire tapusunu üzerine aldı. Aradan geçen zaman içerisinde, daire paylaşımı ikili arasında, tartışmalara dönüştü. Sözlü kavgaya tutuşan ikiliyi uzlaştırmak için, kooperatif arsasının sahibi Yakup G., devreye girdi. Kılıçarslan, yaşananları konuşmak için ağabeyi Adnan Kılıçarslan'la (38) birlikte arsa sahibinin ofisine gitti. Görüşmeye Mahmut S., davet edilmedi. Toplantı sonrası dışarıya çıkan 2 kardeş, kurşun yağmuruna tutuldu. 


İŞ ORTAĞI ARANIYOR 

Saldırgan otomobille kaçarken, 5 çocuk babası Adnan Kılıçarslan ve bekar olan kardeşi yaşamını yitirdi. Olayla...