30 / 04 / 2024

Beylikdüzünde müteahhitler öldürüldü mü

Beylikdüzünde müteahhitler öldürüldü mü

İstanbul Beylikdüzü'nde kooperatif inşaatı sebebiyle yaşanan anlaşmazlık kanlı bitti. Kurşun yağmuruna tutulan 2 müteahhit can verdi. Olayla ilgili İstanbul Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği!

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği yaşandı. Yıkılması gereken binaya binanın bitişiğindeki bina sakinleri kendi binalarının zarar görebileceği için tepki gösterdi. 

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Makyol’un Beylikdüzü’nde çocuklar için tasarladığı Yaşam Parkı açıldı!

Beylikdüzü’nde ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam, 4 bin metrekare alana sahip park ve meydanı bölge halkının hizmetine açtı. 

Beylikdüzü’nde konut prim oranları yüzde 35’e ulaştı!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, Beylikdüzü’nde yükselen konut projelerinde prim oranlarının yüzde 35’e ulaştığını kaydetti. Babacan, “Yeni bir Japon yatırımcıya ikinci katı satmak için de görüşüyoruz” diye konuştu.

Emlak vergisinde en büyük artış Beşiktaş ve Beylikdüzü’nde!

Emlak vergisinde yapılan zamlar bazı bölgelerde yüzde 600'ü bile aştı. En fahiş zamlar ise beşiktaş ve Beylikdüzü’nde yapıldı. Emlak vergisindeki aşırı artışlara itiraz edilebilecek.

Beylikdüzü'nde günlük ev operasyonu!

Kiralık ev terörü Türkiye'yi virüs gibi sardı. Ülkemizi hedef alan teröristlerin barındığı kontrolsüz evler, uyuşturucu tacirlerine de mekan oldu.İstanbul Beylikdüzü'nde sadece son bir ayda 350 kişi gözaltına alındı. İlçede 113 binanın komple mühürlendi.

Beylikdüzü Liv Marmara Aralık 2018'de teslim!

Liv YAPI, Liv Marmara ile Beylikdüzü'nde yeni bir yatırım fırsatı sunarken, projede 1+1 dairelerin fiyatları 179 bin TL'den başlıyor.

Keller Williams, 10'ncu bölge müdürlüğünü Beylikdüzü'nde açtı!

Türkiye’de sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde faaliyet gösterecek olan KW Kristal Bölge Müdürlüğü'nün açılış töreni 200’e yakın kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Beylikdüzü'nde acele kamulaştırma kararı!

İstanbul Beylikdüzü'nde, bazı taşınmazlar Ambarlı İleri Biyolojik Arıtma Tesisi 1. ve 2. Kademe İşi kapsamında acele kamulaştırılacak.

Beylikdüzü'nde 2 müteahhit öldürüldü!

İstanbul Beylikdüzü'nde kooperatif inşaatı sebebiyle yaşanan anlaşmazlık kanlı bitti. Kurşun yağmuruna tutulan 2 müteahhit can verdi. Olayla ilgili İstanbul Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat fırsatı!

Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat ve erken teslim avantajıyla daire sahibi olmanın tam zamanı… Ev sahibi olmak isteyenler beğendikleri daireyi yüzde 5 peşinat ile aldıktan sonra kalan bölümü yeni evlerine taşınırken ödemeye başlıyor.

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı!

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı. Açtığı franchise ofisleriyle hızlı büyümesini sürdüren Emlak İstasyonu franchise zinciri, yeni ofis açılışını yaptı.

Yabancı yatırımcının ilgisi Esenyurt ve Beylikdüzü'nde konut fiyatlarını artırıyor!

İstanbul merkezi Taksim'e 32 kilometre mesafedeki Esenyurt'ta 20 binin üzerinde, Beylikdüzü'nde 10 binin üzerinde konutun inşaat ve satışı sürüyor. Yabancı yatırımcı da bölgeye ilgi duyuyor. Bu da konut fiyatlarını yükseltiyor.

Beylikdüzünde müteahhitler öldürüldü mü Haberi

Beylikdüzünde müteahhitler öldürüldü mü

Çifte cinayet, önceki gün Beylikdüzü'nde meydana geldi. İddiaya göre, müteahhit Mahmut S.  (52), Limanyolu Caddesi'nde bir kooperatif inşaatı ihalesi aldı. Çalışmalar sürerken, maddi sıkıntı yaşayan Mahmut S., hemşerisi Savaş Kılıçarslan'la (34) ortak oldu. Kaba inşaatı biten binaların paylaşımı sebebiyle ikili arasında sorun yaşandı. 


13 TAPUYU ÜZERİNE GEÇİRDİ 

İddiaya göre, Kılıçarslan 13 daire tapusunu üzerine aldı. Aradan geçen zaman içerisinde, daire paylaşımı ikili arasında, tartışmalara dönüştü. Sözlü kavgaya tutuşan ikiliyi uzlaştırmak için, kooperatif arsasının sahibi Yakup G., devreye girdi. Kılıçarslan, yaşananları konuşmak için ağabeyi Adnan Kılıçarslan'la (38) birlikte arsa sahibinin ofisine gitti. Görüşmeye Mahmut S., davet edilmedi. Toplantı sonrası dışarıya çıkan 2 kardeş, kurşun yağmuruna tutuldu. 


İŞ ORTAĞI ARANIYOR 

Saldırgan otomobille kaçarken, 5 çocuk babası Adnan Kılıçarslan ve bekar olan kardeşi yaşamını yitirdi. Olayla...