04 / 05 / 2024

Beylikdüzünde yangın mı çıktı

Beylikdüzünde yangın mı çıktı

İstanbul Beylikdüzü'nde bir sitede çıkan yangında, dumandan zehirlenen 1 kadın yaşamını yitirirken, yangın sırasında paniğe kapılarak apartman boşluğuna atlayan başka bir kadın da hayatını kaybetti

KİPTAŞ Beylikdüzü'nde dönüşüme girdi!

KİPTAŞ, Beylikdüzü'nün Gürpınar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı.  Dönüşüm çalışmaları ile 7 bloktan oluşan 260 dairelik site yenilenecek

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği!

Beylikdüzü'nün Yakuplu Mahallesi'nde yer alan 4 katlı binanın bitişindeki binanın yıkımı esnasında yaşanan gerginlikte 2 kişi gözaltına alındı...

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği!

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği yaşandı. Yıkılması gereken binaya binanın bitişiğindeki bina sakinleri kendi binalarının zarar görebileceği için tepki gösterdi. 

Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü kentsel dönüşümünde bir çivi çakmamış!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüme ait bir tane çivi çakmamış, taş üstüne taş koymamış" dedi...

Pendik Batı Mahallesi'nde dönüşüm hız kazandı!

Pendik Batı Mahallesi’nde dönüşüm hız kazandı. Mülk sahipleri, deprem riski taşıyan 530 daireyi yenileme imkanına kavuştu. Uygulamadan faydalanarak inşaat ruhsatı alan parsel sayısı ise 100’e ulaştı.   

Babacan Central ile Beylikdüzü'nde topraktan kazanmaya başlayın!

Toplam 46 konut, 54 ticari ünite ve 12 ofisten meydana gelen Babacan Central ile Beylikdüzü'nde topraktan kazanmaya başlayın.

Beylikdüzü Kentsel Dönüşüm projesi İBB'ye sunuldu!

Beylikdüzü’nde kentsel dönüşüm çalışmaları yapıldı. Bu kapsamda Beylikdüzü Belediye meclisinde onaylanan proje ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’nın onayına sunuldu.

Beylikdüzü'nde günlük ev operasyonu!

Kiralık ev terörü Türkiye'yi virüs gibi sardı. Ülkemizi hedef alan teröristlerin barındığı kontrolsüz evler, uyuşturucu tacirlerine de mekan oldu.İstanbul Beylikdüzü'nde sadece son bir ayda 350 kişi gözaltına alındı. İlçede 113 binanın komple mühürlendi.

Beylikdüzü'nde günübirlik 113 ev mühürlendi!

Günübirlik kiralanan bataklık yuvası evler tehlike saçıyor. Denetimin yetersiz olduğu evler liseli gençleri bataklığa çeken girdaplara dönüştü. Beylükdüzü'nde 113 binanın komple mühürlendi.

Beylikdüzü'nde yeni bağlantı yolları açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde Çarşamba ve Pazar günleri oluşan pazar trafiğini rahatlatmak için bağlantı yollarının proje çalışmalarına başladı.

Keller Williams, 10'ncu bölge müdürlüğünü Beylikdüzü'nde açtı!

Türkiye’de sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde faaliyet gösterecek olan KW Kristal Bölge Müdürlüğü'nün açılış töreni 200’e yakın kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Beylikdüzü'nde 2 müteahhit öldürüldü!

İstanbul Beylikdüzü'nde kooperatif inşaatı sebebiyle yaşanan anlaşmazlık kanlı bitti. Kurşun yağmuruna tutulan 2 müteahhit can verdi. Olayla ilgili İstanbul Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat fırsatı!

Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat ve erken teslim avantajıyla daire sahibi olmanın tam zamanı… Ev sahibi olmak isteyenler beğendikleri daireyi yüzde 5 peşinat ile aldıktan sonra kalan bölümü yeni evlerine taşınırken ödemeye başlıyor.

Beylikdüzünde yangın mı çıktı Haberi

Beylikdüzünde yangın mı çıktı


İstanbul Beylikdüzü ilçesinin Barış Mahallesi'nde, Sakarya Caddesi üzerindeki Kutlu Sitesi A-2 Blok'un elektrik panosunda yangın çıktı. Apartmanın içi duman içinde kalırken, 8 kişi dumandan etkilenerek hastaye kaldırıldı. Ancak hastaneye kaldırılan 1 kadın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Üsk katlarda oturan 1 kadın da, yangın sırasında paniğe kapılarak kurtulmak için apartman boşluğuna atladı. Ancak talihsiz kadın yaşamını yitirdi. 

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, olayla ilgili soruşturma...