30 / 04 / 2024

Beylikdüzündeki ulaşım sorunu nasıl çözülecek

Beylikdüzündeki ulaşım sorunu nasıl çözülecek

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ndeki projelerden bahsetti. İmamoğlu, Beylikdüzü’nün 5 yılı hatta 15 yılı nasıl bir planlamayla yürütülmesi gerektiğini vurguladı.

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Beylikdüzü Babacan Central'da yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central satışa çıktı. Toplamda 969 konuttan oluşan projede yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Babacan Central konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Central konut fiyat listesi.

Beylikdüzü'ndeki dev tesis ve arsası satışa çıkarılıyor

Üretim tesislerini Manisa Akhisar'daki organize sanayi bölgesinde toplayacak olan Kervan Gıda Beylikdüzü'ndeki üretim tesisi ve arsalarını rekor fiyatla satışa çıkaracak.

Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşüm yıkımına inceleme!

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm dahilinde yıkımı gerçekleştirilen bir binanın molozları, karşı binadaki bazı evlerin camlarına geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Beylikdüzü'ndeki Mevlana Camii Müftülük binasının inşaatı tamamlanıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yapımı devam eden Mevlana Camii Müftülük, Kur'an Kursu ve Taziye Evi binasında incelemeler yaptı.

Beylikdüzü'ndeki 590 daireli sitede iskeleli yaşam!

Beylikdüzü'ndeki 590 daireli sitede mantolama için iskeleler kurulu olmasına rağmen, 2018 yılının Haziran ayından itibaren bitmeyen çalışmalar site sakinlerini canından bezdirdi...

Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda imar eksiklikleri konuşuldu!

Adalar'daki ulaşım sorunlarına kalıcı ve sürdürülebilir çözümler getirmek için Büyükada'da "Adalar Ulaşım Çalıştayı' düzenlendi. Çalıştayda imar planı eksiklikleri, adalara ulaşım sorunu ve lojistik faaliyetler gibi çevre sorunları ele alındı.

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Beylikdüzü'ndeki Kuba Kafe mahkeme kararı beklenmeden yıkıldı!

CHP’nin İBB adayı İmamoğlu, Beylikdüzü'nde ortak olduğu işletmelerin manzarasını bozuyor diye sahibi AK Partili olan Kuba Kafe'yi mahkeme kararını beklemeden yıktı.

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Beylikdüzü'ndeki Küba Cafe'nin yıkımına tepki!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ndeki bir kafenin belediye ekipleri tarafından yıkılmasına tepki gösterdi 

Beylikdüzü’ne metro müjdesi!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık yaptığı açıklamada Metrobüs’le aşılan ulaşımdaki sıkıntının ilçeye uzanacak metro ile tamamen son bulacağını söyledi.

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Beylikdüzündeki ulaşım sorunu nasıl çözülecek Haberi

Beylikdüzündeki ulaşım sorunu nasıl çözülecek

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 2014 yerel seçimlerinde AKP’den ilçeyi alarak göreve başladı. Yerel yönetim anlayışını sosyal demokrat bir yapıda geliştirdiğini belirten İmamoğlu, ilçenin en büyük sorunun ise ulaşım olduğunu söylüyor. İmamoğlu son günlerde ilçeye cemevi yapmaya hazırlanıyor. İmamoğlu ile A’dan Z’ye Beylikdüzü’nü konuştuk.


-İlçede neleri değiştirdiniz?


Sosyal demokrat belediyecilik kavramları Beylizdüzü’ne hâkim olmaya başladı. Yönetimin odağında insan var. İlçenin senede 15-20 bin arasında nüfusu artıyor. Her anı hizmet bekliyor. Mevcut sorunları çözmenin yanı sıra yeni sorunları da çözmek zorundasınınz. Yıllarca ihmal edilmiş noktalara hizmet götürmek için ciddi bir üst ve altyapı çalışmalarımız var. Düşünün ki bir yerde ciddi bir yapılaşma olmuş. Tek bir çocuk parkı yok. Beylikdüzü’nün 5 yılı hatta 15 yılı nasıl bir planlamayla yürütülmesi gerektiğinin felsefesini oturttuk. 2030...