16 / 05 / 2024

Beymen ofisleri

Beymen ofisleri

Ofisleri Oycan Plaza'da bulunan Beymen'in Ocak 2020'de Vadistanbul'a taşınacağı öğrenildi.

Beymen'in ofisleri Vadistanbul'a taşınacak!

Ofisleri Oycan Plaza'da bulunan Beymen'in Ocak 2020'de Vadistanbul'a taşınacağı öğrenildi.

Beymen İzmir'deki 2. mağazasını Mavi Bahçe AVM'de açtı!

Beymen, İzmir'deki 2. mağazasını Karşıyaka'nın yeni alışveriş merkezi Mavi Bahçe'de hizmete sundu. Beymen'in Mavi Bahçe mağazası, 1250 m2iik alanıyla dünya modasına yön veren markaları moda severlerle buluşturuyor.

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim!

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Anatolium Marmara Ofisleri nerede?

Anatolium Marmara Rezidans 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kiralanabilir alanı 60 bin metrekare olarak belirtilen proje ofis ve home ofislerden oluşuyor. Peki Anatolium Marmara Ofisleri nerede?

Amass İzmir Ofisleri teslimleri!

Toplam 69 adet daireden meydana gelen Amass projesi İzmir İl 'i Gaziemir İlçe 'sinde inşa ediliyor. Amass İzmir Ofisleri teslimleri 2017 yılı yazında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Kağıthane Ferko Line Ofisleri satılık!

Daire teslimlerinin Ocak ayı 2019 yılında yapılması planlanan projede 231 adet ofis, 48 adet dükkan ve 173 odalı otel bulunuyor. Kağıthane Ferko Line Ofisleri satılık ofisler 95 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Ferko Line Ofisleri lokasyon!

Toplam 95 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje toplam 231 adet ofis, 48 adet dükkan ve 173 odalı otelden oluşuyor. Ferko Line Ofisleri lokasyon bilgisine göre Axis AVM'nin karşısında yükseliyor.

Nurol Park Basın Ekspres Ofisleri satılık!

Nurol Park'ta ofislerin alanları 99 metrekareden başlıyor. Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar değiştiği proje Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığıyla yükseliyor. Nurol Park Basın Ekspres Ofisleri satılık hemen teslim avantajı sağlanıyor.

Keller Williams 2016'nın en mutlu ofisleri arasında!

Dünyaca ünlü bağımsız insan kaynakları şirketi CareerBliss tarafından hazırlanan ankette, en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, 2016 yılının dünya çapında en mutlu ofisleri listesinde girdi.

Nurol Park Ofisleri ödeme planı!

Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta yükselen projede ofis bloğuda satışa çıkıyor. Nurol Park Ofisleri ödeme planı kapsamında sıfır peşinatla kira öder gibi ödeme kolaylığı sağlanıyor.

DKY Business Kartal Ofisleri nerede?

DKY Kartal Business'ta ofis fiyatları 722 bin TL'den başlıyor. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Peki DKY Business Kartal Ofisleri nerede?

Moment Beştepe Ofisleri satış ofisi!

2 blok şeklinde yükselen Moment Beştepe projesinde ofis büyüklükleri 83 metrekareden başlıyor. Moment Beştepe Ofisleri satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi.

Amass İzmir Ofisleri satılık!

Konum bilgisine göre İzmir Çevre yollarına 5 dakika uzaklıkta bulunan projede rezidans daire ve ofisin yer alıyor. Amass İzmir Ofisleri satılık toplam 69 adet daireden meydana geliyor.

Beymen ofisleri Haberi

Beymen ofisleri

Bilindiği üzere Boyner Holding, Beymen'deki hisselerinin tamamını Katarlı finansal ortağı Mayhoola'ya devretmişti. Beymen'in yüzde 97'lik hissesi artık Katarlı yatırım fonu Mayhoola'nın olmuştu, 

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Mayhoola'nın son dört yıl içinde Boyner Grup'a yaptığı yatırımlar sonucunda Beymen ve AY Markası devalması, Türkiye'de lüks ve moda perakendesi alanında, bugüne kadar yapılan en büyük yatırım olmuştu.

Beymen'in şu anki ofisleri Maslak'taki Eski Büyükdere Caddesi'nde bulunan Oycan Plaza'da bulunuyor. 

Ayşegül Küçükkurt Zor'un öğrendiğine göre, marka bu yılsonuna kadar aynı plaza devam edip Ocak 2020'de Vadistanbul'a taşınacakmış. Markanın diğer hedeflerinden biri de Vadistanbul içerisine hem sezonluk, de outler ürünlerini içeren prestijli bir mağaza...