30 / 04 / 2024

Beyoğlu Fetihtepe proje

Beyoğlu Fetihtepe proje

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılıç, İstanbul ili Beyoğlu ilçesi Fetihtepe Mahallesi'nde başlatılan kentsel tasarım projesiyle ilgili soru önergesi verdi.

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde yeni süreç!

Bir süredir şehir yenileme projesi süren Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi 3550. adada beklenen süreç için düğmeye basıldı ve önceden tebliğ edilen hukuki sürede evlerini tahliye etmeyen hak sahiplerinin binalarında elektrik, su ve doğalgaz erişimi kesildi. 

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm krizi: Uzlaşma olmadan yıkımlar başladı!

Beyoğlu’ndaki Fetihtepe'de senelerdir gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm kapsamında, hak sahipleriyle uzlaşmalar yapılmadan evlerin yıkılmaya başlatıldığı ileri sürüldü.

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi'ndeki kentsel tasarım projesi TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılıç, İstanbul ili Beyoğlu ilçesi Fetihtepe Mahallesi'nde başlatılan kentsel tasarım projesiyle ilgili soru önergesi verdi.

Beyoğlu Fetihtepe Mahalle Bahçesi hizmete açıldı!

İstanbul Beyoğlu'ndaki altıncı mahalle bahçesi vatandaşlar ve çocukların katılım gösterdiği törenle hizmete girdi.

Beyoğlu Taksim 360 telefon!

Beyoğlu Taksim 360 telefon numarası haberimizde yer alıyor. Konut, rezidans, ofis ve çarşı alanlarından meydana gelen proje GAP İnşaat imzasını taşıyor.

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Benesta Beyoğlu ön talep topluyor! Yeni proje!

Toplam 245 adet konutun yer aldığı Benesta Beyoğlu projesi ön talep topluyor. Ay sonunda satışa çıkması planlanan projede konutların yanı sıra 15 ofis ve 20 mağaza bulunuyor.

Beyoğlu, MIPIM 2018 Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 25 yatırımcı ve 25 proje ile MIPIM 2018 Fuarı'na damga vurdu. Beyoğlu’nun Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul ve Örnektepe projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Ege Yapı Beyoğlu projesinde ön talep toplanıyor!

Ege Yapı Beyoğlu Hasköy'de yeni proje hayata geçirecek. 14 bin 54 metrekare arsa alanına sahip projenin önümüzdeki sene başlaması planlanıyor.

Esta Beyoğlu Konutları satış ofisi!

Esta Beyoğlu Konutları 1+1'den 4+1'e kadar seçeneklerde tasarlanıyor. Proje tek blokta toplam 245 daire, 14 adet ofis ve 20 adet ticari alandan oluşuyor...

Esta Beyoğlu Projesi satılık!

Esta Beyoğlu Projesi satılık konut seçeneklerinde 1+1'den 4+1 dublekse kadar alternatifler sunuluyor. Proje İstanbul Beyoğlu'da hayata geçiriliyor...

Beyoğlu Fetihtepe proje Haberi

Beyoğlu Fetihtepe proje

İstanbul ili Beyoğlu ilçesi Fetihtepe Mahallesi'nde başlatılan kentsel tasarım projesi TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılıç, konuya ilişkin soru önergesi verdi.

CHP'li Kılıç, sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlanmasını talep etti. Kılıç, "Aşağıdaki sorularımın Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat KURUM tarafından, Anayasa'nın 98. ve TBMM İçtüzüğünün 96. Maddeleri gereğince, yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim" diye konuştu. Yüksel Mansur Kılıç konuşmasına şu şekilde devam etti:  

"İstanbul İli, Beyoğlu-Şişli İlçeleri Okmeydanı Tarihi Sit Alanı Koruma Amaçlı ve Etkileşim Geçiş Alanı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 12.01.2012 tarih ve 134 sayılı meclis kararı ile kabul edilmiş, İstanbul II No.lu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun 26.07.2012 tarih ve 627 sayılı kurul kararı ile...