05 / 05 / 2024

Beyoğlu Park Konutları fiyatları

Beyoğlu Park Konutları fiyatları

60 ay faizsiz vadelendirme imkanı sağlayan Beyoğlu Park Konutları'nda 84 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor...

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Beyoğlu'na mahalle bahçeleri inşa edilecek!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Piyalepaşa 1.Etap'ta tamamlanan konutlarının teslimi ardından eski binaların yer aldığı alana mahalle bahçesi inşa edecek. 

Beyoğlu 2020-2024 Stratejik Planı ve 2020 bütçesi meclise sunuldu!

2020-2024 Beyoğlu Belediyesi Stratejik Planı meclise sunuldu. Çalışmada depreme hazırlık süreci ile ilgili, "Yurttaşların sürekli eğitim alabilecekleri ve tatbikat yapabilecekleri, yeterli alana sahip bir afet bilinçlendirme ve eğitim parkı yapmak." maddeleri yer aldı...

Park Elektrik Beyoğlu'ndaki gayrimenkulü Ciner'e 235 bin TL'ye kiraya verdi!

Park Elektrik, Beyoğlu'ndaki gayrimenkulün aylık 235 bin TL + KDV bedelle Ciner Yayın Holding A.Ş.'ye kiraya verdi...

Beyoğlu'nda konutların geri dönüş süresi 13,5 yıl!

Beyoğlu konutta 13,5 yıllık geri dönüş süresiyle yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Bakırköy ise 31,5 yıllık amortisman süresiyle geri dönüş süresi en uzun ilçe oldu. 

Benesta Beyoğlu ön talep topluyor! Yeni proje!

Toplam 245 adet konutun yer aldığı Benesta Beyoğlu projesi ön talep topluyor. Ay sonunda satışa çıkması planlanan projede konutların yanı sıra 15 ofis ve 20 mağaza bulunuyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park Konutları fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de yükselen Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Ağaoğlu Çekmeköy Park Konutları fiyatları 446 bin TL'den başlıyor.

Esta Beyoğlu Konutları satış ofisi!

Esta Beyoğlu Konutları 1+1'den 4+1'e kadar seçeneklerde tasarlanıyor. Proje tek blokta toplam 245 daire, 14 adet ofis ve 20 adet ticari alandan oluşuyor...

Piyalepaşa Konutları Beyoğlu 2017 fiyatları!

Piyalepaşa Konutları Beyoğlu 2017 fiyatları minimum 755 bin 400 TL'den başlıyor. Projedeki daireler 2018 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek...

Beyoğlu imar planı iptal edildi!

Beyoğlu dernekleri tarafından açılan imar davasında, Beyoğlu Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı İmar Planları’nın iptaline karar verildi. Karar, Gezi Parkı ve Roma Bostanı gibi önemli alanları da kapsıyor.

Beyoğlu Elysium Soul Ofton konut fiyatları!

Elysium Soul Konutları İstanbul Beyoğlu Dolapdere'de Ofton İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor...

Taksim 360 Beyoğlu Konutları güncel fiyat!

Taksim 360 Beyoğlu Konutları güncel fiyat bilgisi kapsamında projede daire fiyatları 511 bin dolardan başlıyor. Projede 60 ay sıfır faiz imkanı bulunuyor...

Beyoğlu'nda üç katlı metruk binanın duvarı çöktü!

İstanbul Beyoğlu'nda üç katlı metruk bir binanın çöken duvarının altında kalan park halindeki iki otomobilde hasar oluştu.

Beyoğlu Park Konutları fiyatları Haberi

Beyoğlu Park Konutları fiyatları

Beyoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Beyoğlu Park Konutları Antalya Kepez bölgesinde yükseliyor. Beyoğlu Park Konutları, 4 blok halinde 50 daireden oluşuyor.



Beyoğlu Park Konutları'nda 2+1 daireler 80 ile 95 metrekare, 2+1 dubleks daireler 125 metrekare, 3+1 daireler 90 ile 130 metrekare ve 3+1 dubleks daireler 170 metrekare alanlarla tasarlandı. Beyoğlu Park Konutları'nda satışlar 84 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla devam ediyor.Firma bünyesinde 60 ay faizsiz vadelendirme ile konut sahibi olunabiliyor.



Beyoğlu Park Konutları, yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk parkı, 2 bin 800 metrekare yeşil alan, sosyal tesisler, otopark, 24 saat güvenlik gibi imkanları içinde bulunduruyor.


Beyoğlu Park Konutları, Otogar'a 10 dakika, Konyaaltı...