29 / 04 / 2024

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesi

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesi

Dairelerin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Beyoğlu'na bağlı Hacıhüsrev Mahallesi'nde yükseliyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları!

760 daire ve 190 rezidans daireden oluşan proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul projesi!

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul projesi 800 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile inşa edilen projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu satılık!

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu satılık daire alanları 55 metrekareden başlıyor, 207 metrekareye kadar ulaşıyor. İçerisinde 120 mağazanın bulunduğu alışveriş sokağının yer alacağı projede satışlar Nisan ayında başlayacak.

Piyalepaşa İstanbul görselleri!

Lansmanı Fransa'da düzenlenen MIPIM Fuarı'nda bugün yapılan Piyalepaşa İstanbul projesinde satışların Nisan ayında başlaması planlanıyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL'den başlıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul görselleri...

Piyalepaşa Gayrimenkul Piyalepaşa İstanbul projesi!

Piyalepaşa Gayrimenkul Piyalepaşa İstanbul projesi İstanbul Beyoğlu'nda, kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Proje konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşan karma proje özelliği taşıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükselen proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim?

Nisan ayında satışa çıkacak olan Piyalepaşa İstanbul 440 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesi!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesi Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. Lansmanı yarın Beyoğlu Belediyesinde yapılacak olan proje 600 milyon lira yatırım bedeli ile yükseliyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Lansmanı yarın MIPIM Fuarı'nda gerçekleşecek olan proje 82 bin 459 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Piyalepaşa İstanbul lansman fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul lansman fiyatları metrekare bazında 3 bin dolardan başlangıç gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda inşa edilen projenin lansmanı Fransa'da düzenlenecek olan MIPIM Fuarı'nda gerçekleşecek.

Beyoğlu Piyalepaşa projesi MIPIM Fuarı'nda tanıtılacak!

10 milyar liralık projeye imza atan Beyoğlu yatırımcıları, dünyaya açılmaya hazırlanıyor. Başkan Ahmet Misbah Demircan öncülüğünde kurulan platform, tanıtıma ilk MIPIM Fuarı'ndan başlayacak.

Piyalepaşa İstanbul Çarşı açılıyor

Türkiye’de özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa Çarşı ile Beyoğlu’nun sosyal yaşam kültürünü bir kez daha hayata geçiyor. İşte merak edilen detaylar...

Vakıflar, Beyoğlu Firuzağa'da arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Beyoğlu Firuzağa'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu Piyalepaşa Mahalle Bahçesi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beyoğlu Belediyesi, Piyalepaşa Mahalle Bahçesi'nin açılışını yaptı.

Burj İstanbul Turizm Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Burj İstanbul  Turizm Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 1 KDV avantajı!

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Proje İstanbul Avrupa yakası Beyoğlu'nda yer alıyor.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Titanic Downtown Beyoğlu açıldı!

Titanic Hotels'in İstanbul'daki yeni oteli Titanic Downtown Beyoğlu hizmete açıldı. 25 bin metrekarelik kullanım alanına sahip yeni otel 15 günde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 35 peşinatla!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 35 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Firma bünyesinde 48 ay 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0 faiz fırsatı!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor. Piyalepaşa İstanbul'da aynı zamanda firma bünyesinde 48 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor. Projede yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli konut fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesi ile İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlayacak. Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli ödemeler ile ev sahibi olunabiliyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vadeyle!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da firma bünyesinde 48 ay 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor..

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018 listesi haberimizde yer alıyor. Polat bünyesindeki  Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede 760 adet daire ve 190 adet rezidansa yer veriliyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesi Haberi

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesi

Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen projede daire büyüklükleri 55 metrekareden başlayıp 207 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje İstanbul Beyoğlu'na bağlı Hacıhüsrev Mahallesi'nde yükseliyor.


760 daire ve 190 rezidans daireden meydana gelen projede daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde alternatiflerle tasarlandı.


Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen Piyalepaşa İstanbul projesi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. 


Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den, rezidans dairelerin metrekare birim bazında ise 10 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Daire teslimlerinin Ocak ayı 2018 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede ödeme planına göre yüzde 35 peşin ödemelerde kalan kısımlar için 24 ay sıfır faiz, 36 ay yüzde 0,30 faiz, 48 ay yüzde 0,45...