29 / 04 / 2024

Beyoğlu Tarlabaşı Yenileme Projesi

Beyoğlu Tarlabaşı Yenileme Projesi

19 Temmuz Cumartesi günü basında yer alan Danıştay'dan Tarlabaşı kamulaştırmalarına iptal haberine ilişkin Tarlabaşı projesi ile ilgili Beyoğlu Belediyesi'nden açıklama geldi. Proje aynen devam edecek...

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde yeni süreç!

Bir süredir şehir yenileme projesi süren Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi 3550. adada beklenen süreç için düğmeye basıldı ve önceden tebliğ edilen hukuki sürede evlerini tahliye etmeyen hak sahiplerinin binalarında elektrik, su ve doğalgaz erişimi kesildi. 

Beyoğlu'nda yıkım tehlikesi olan istinat duvarı yenilenecek!

Beyoğlu'nda yenileme çalışmaları kapsamında Yedikuyular Caddesi'nde bir şerit trafik akışına kapatılacak...

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'ndeki Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak!

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmalarında son noktaya gelindi. Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak.

TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi Sütlüce ve Örnektepe Mahallesi 1. Etap Kentsel Yenileme Projesi TOKİ tarafından yürütülüyor. İşte, TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum.. 

Beyoğlu'nda 3 bin bina yenilendi!

Beyoğlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında 3 bin bina yenilendi. Tarlabaşı’nda yaklaşık 350 tarihi ev yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya.

Beyoğlu Piyalepaşa Evleri 2017 fiyat listesi!

İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı bölgesinde kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Piyalepaşa İstanbul projesinde fiyatlar 741 bin 500 TL'den başlıyor. Proje 82 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Beyoğlu Arapcami Mahallesi yenileniyor!

Beyoğlu Arapcami Mahallesi, Perşembe Pazarı sınırları içerisinde bulunan alan Yenileme Alanı olarak ilan edildi..

Taksim 360 Beyoğlu satılık daire!

Çalık Gayrimenkul imzası taşıyan Taksim 360 Beyoğlu satılık daire fiyatları 432 bin dolardan başlıyor. Proje Tarlabaşı'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.

Taksim 360 Beyoğlu daire fiyatları en kadar?

Toplam 952 bağımsız birimden meydana gelen Taksim 360 Beyoğlu projesi Tarlabaşı bölgesinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Taksim 360 Beyoğlu daire fiyatları en kadar?

Beyoğlu Belediyesi'nden MIPIM 2017 çıkarması!

Beyoğlu dev projeleriyle MIPIM 2017'nin gözdesi olacak. Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, "Tarlabaşı ve Piyalepaşa projeleri katıldığı tüm yabancı fuarlarda karşılığını alıyor. Finalde de Beyoğlu kazanıyor" dedi.

Beyoğlu Tarlabaşı 360 ödeme şartları!

İstanbul Avrupa yakasında Beyoğlu Tarlabaşı'nda hayata geçirilen Tarlabaşı 360 projesinde yüzde 20 peşinatla 0,38 vade farkı ile 60 ay taksit imkanı sunuluyor...

Beyoğlu ve İstiklal'de altyapı çalışması başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışması başlattı.

Tarlabaşı 360 Beyoğlu ev fiyatları!

Tarlabaşı 360 Beyoğlu ev fiyatları 318 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Tarlabaşı 360 Evleri projesinde ofisler bu yıl sonu teslim edilecek...

Beyoğlu Tarlabaşı Yenileme Projesi Haberi

Beyoğlu Tarlabaşı Yenileme Projesi

Beyoğlu Tarlabaşı Yenileme Projesi'nin Danıştay kararıyla iptal edildiğine dair iddialar, Beyoğlu Belediyesi tarafından yalanlandı. Belediye, yaptığı açıklamada, "5366 Sayılı Yıpranan Tarihi ve Kültürel Taşınmaz Varlıkların Yenilenerek Korunması ve Yaşatılarak Kullanılması hakkındaki kanun uyarınca başladığımız Tarlabaşı 1'inci Etap Yenileme Projesi herhangi bir değişiklik olmadan aynen devam etmektedir. Kamulaştırmaların tamamı, kanun ve yönetmeliklere uygun olarak yapılmıştır. Mahkemenin bir iptal kararı yoktur" ifadesi...