29 / 04 / 2024

beyoğlu trafo arızası

beyoğlu trafo arızası

Kesinti nedeniyle, İstiklal Caddesi'nin ara sokaklarında çalışan esnaf zor durumda kalırken, bazı işyeri sahipleri de kepenklerini erkenden kapattı. Havanın kararmasıyla birlikte, İstiklal Caddesi'nin ara sokakları, Tophane ve Tarlabaşı Bulvarı karanlıkta

Beyoğlu Deniz Turizm Gıda İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Deniz Turizm Gıda İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top ve Duygu Kaçar ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Taksim 360 telefon!

Beyoğlu Taksim 360 telefon numarası haberimizde yer alıyor. Konut, rezidans, ofis ve çarşı alanlarından meydana gelen proje GAP İnşaat imzasını taşıyor.

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat binası 13 Eylül'de açılıyor!

Yeniden inşa edilen Beyoğlu’ndaki Yapı Kredi Kültür Sanat binası, 13 Eylül’de açılıyor. İlhan Koman’ın ünlü ‘Akdeniz’ heykelinin de yeni adresi burası olacak ve dışarıdan görülebilecek.

Beyoğlu Halıcıoğlu Kilisesi semt konağına mı dönüştürüldü?

Beyoğlu Belediyesi, Halıcıoğlu Kilisesi’ni semt konağına çevirdi. Ha­lı­cı­oğ­lu Ma­hal­le­si Ta­kaç So­ka­k’­ta bu­lu­nan ta­ri­hi ki­li­se, Alev Of­lu­oğ­lu Çık­sa­lın Semt Ko­na­ğı­’na dö­nüş­tü­rül­dü. Semt ko­na­ğın­da eğ­len­ce or­ga­ni­zas­yon­la­r

Elysium Soul Beyoğlu'nun yüzde 35'i satıldı!

Ofton İnşaat, İstanbul’un kozmopolit yerleşim bölgelerinden Beyoğlu’nda inşa edeceği yeni projesi Elysium Soul Beyoğlu’nda yüzde 35 satış başarısına ulaştı.

Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa'ya yeni alışveriş caddeleri geliyor!

AVM'lere alternatif yeni alışveriş caddeleri geliyor. İlki Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediyesi ile hayata geçirilecek modern çarşılarla, yüksek cirolu yeni çekim merkezleri yaratılacak.

Beyoğlu'nda trafo merkezinde patlama!

Beyoğlu Refik Saydam Caddesi'ndeki Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'ye ait bir trafoda meydana gelen patlama nedeniyle birçok mahalleye elektrik verilemiyor. İtfaiye yangına köpük ve suyla müdahale edip söndürürken, trafo yakınındaki iki araç hasar gördü.

Beyoğlu'nda BEDAŞ'a ait trafo patladı!

Beyoğlu Tepebaşı Evliya Çelebi Mahallesinde BEDAŞ'a ait elektrik indirici trafo merkezinde saat 14.00 sıralarında patlama oldu. Patlama sonucunda İstiklal Caddesi'nin büyük bir bölümünde elektrikler kesildi.

Beyoğlu ve Kağıthane'ye 20 saat su verilemeyecek!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre, alt yapı çalışmaları nedeniyle 6 Ocak Salı 10.00 ile 7 Ocak Çarşamba 06.00 saatleri arasında, Kağıthane ve Beyoğlu'nda su kesintisi olacak...

Beyoğlu su kesintisi 13 Aralık 2014 saatleri!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu ilçesinin bazı mahallelerinde şebeke hattı arızası nedeni ile 13 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Beyoğlu su kesintisi 8 Aralık 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu ilçesinin bazı mahallelerinde şebeke hattı arızası nedeni ile 8 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Beyoğlu su kesintisi 3 Aralık 2014 saati!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu ilçesinin Çatma Mescit ve Sururi Mehmet Efendi mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Beyoğlu su kesintisi 2 Aralık 2014 saatleri!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu ilçesi Kocatepe ve Şehit Muhtar mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 2 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

beyoğlu trafo arızası Haberi

beyoğlu trafo arızası


Beyoğlu'ndaki Bereketzade, Tomtom, Bülbül ve Çukur Mahallelerinde akşam saat 18.00 sıralarında elektrik kesintisi meydana geldi. Kesinti saat 23.00'a kadar sürdü.


Kesinti nedeniyle, İstiklal Caddesi'nin ara sokaklarında çalışan esnaf zor durumda kalırken, bazı işyeri sahipleri de kepenklerini erkenden kapattı. Havanın kararmasıyla birlikte, İstiklal Caddesi'nin ara sokakları, Tophane ve Tarlabaşı Bulvarı karanlıkta kaldı. Esnaf, elektrik kesintisi nedeniyle mum ve gaz lambası kullanarak dükkanlarına müşteri kabul etmek zorunda kalırken, bazı işyeri sahiplerinin ise dükkanlarının kepenklerini erkenden kapattığı görüldü. Bazı vatandaş ve turistler, karanlığa gömülen sokaklarda el feneri yardımıyla yürürken, Beyoğlu Galata Kulesi ise karanlık nedeniyle görünmez hale geldi.



"TRAFO ARIZASI"


Beyoğlu Belediyesi ise resmi twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, “Beyoğlu'ndaki 4 mahallede trafo arızası yüzünden elektrik kesintisi yaşanıyor. Konuyla ilgili BEDAŞ çalışma yürütmektedir....