13 / 05 / 2024

beyoğlunda dükkanlar kapanıyor mu

beyoğlunda dükkanlar kapanıyor mu

Yapılan yatırımlarla Türkiye'nin cazibe merkezlerinden birisi olan Beyoğlu, yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş Kapalı Çarşı'da dükkanlar tamamlanıyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kapalıçarşı'da devam eden restorasyonlar kapsamında dükkanların yıl sonunda tamamlanacağını söyledi. 

İstanbul’un tarihi çarşılarında dükkanlar kapanıyor!

Mısır Çarşısı, Mahmutpaşa, Sultanhamam, Mercan ve Kapalıçarşı; tarihi yarımada denilen Eminönü ve Beyazıt bölgesinde Osmanlı döneminden bugüne faaliyette bulunan tarihi çarşılardaki dükkanlar kapanıyor. Çarşı esnafı içinde bulundukları durumu anlattı...

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Palladium Cadde Küçükyalı dükkanları satışa çıkıyor!

Anadolu Yakası’nın en büyük karma kullanımlı projesi olarak İstanbul’un en nadide semtlerinden Küçükyalı’da yükselen Nidapark Küçükyalı'nın alışveriş caddesi Palladium Cadde Küçükyalı'nın dükkanları satışa çıkıyor...

Kapalıçarşı esnafı mutlu! Dükkanlar 1 Haziran'da açılıyor!

Koronavirüs döneminde kapalı olan Kapalıçarşı, yeni döneme hazırlanıyor. Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş, 1 Haziran'da dükkanların yeniden açılacağını söyledi.

Torkam E5’in cadde ve metro dükkanları 5 Nisan’da satılıyor!

Torkam ve TOKİ işbirliğiyle Sefaköy-Florya'da yükselen Torkam E5 projesinin cadde ve metro dükkanları 5 Nisan'da 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmayla satılıyor...

Emlak Konut Niğde cadde dükkanları 20 Haziran'da satışa çıkıyor!

Niğde Emlak Konutları'nda yer alan cadde dükkanları 20 Haziran Perşembe günü açık artırmayla satışa çıkarılıyor.

Kuzey Yakası cadde dükkanları satış detayları 2019!

Kuzey Yakası cadde dükkanları satış detayları 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 62 adet cadde dükkanı bulunuyor.

Kuzey Yakası cadde dükkanları satışları 2019!

Kuzey Yakası cadde dükkanları satışları 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje 360 bin metrekarelik millet bahçesinin yanı başında yer alıyor.

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları satış!

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları satış detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan dükkanlar 11 Mayıs tarihinde açık artırmayla satışa sunulacak.

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları 11 Mayıs'ta açık artırmayla satışa sunulacak.

Atatürk Havalimanı 6 Nisan’da ticari uçuşlara kapanıyor!

Atatürk Havalimanı, 6 Nisan’da ticari uçuşlara kapanıyor. Atatürk Havalimanı içerisinde yer alan arazi daha sonra millet bahçesi olarak hizmet verecek. Terminal binaları ise kongre ve fuar merkezine dönüşecek.

beyoğlunda dükkanlar kapanıyor mu Haberi

beyoğlunda dükkanlar kapanıyor mu


Yapılan yatırımlarla Türkiye'nin cazibe merkezlerinden birisi olan Beyoğlu, yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Son zamanlarda hakkında bazı işletmelerin kapandığı yönünde haberler çıkan ilçede, söz konusu iddiaların aksine her geçen gün yeni bir işletme daha hayat buluyor. Bu mekânlardan birisi de Sıraselviler Caddesinde hizmete giren Hayal Et Restaurant oldu. Önceki gün hizmete giren işletmenin açılış törenine Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’da katıldı. Açılış kurdelesini kesen Başkan Demircan, daha sonra mekânı gezerek hayırlı ve bol kazançlar diledi.

BEYOĞLU’MUZA HER GÜN YENİ BİR ŞEYİN EKLENMESİ TEMENNİMİZDİR

Başkan Demircan açılışta yaptığı konuşmasında, Türkiye’nin son dönemlerde yaşanan terör olayları ve darbe girişimi ile önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, “Terör olayları ve ardından yapılan hain darbe girişimini aslında Türkiye’nin ekonomisine yönelik, büyüme trendlerini...