02 / 05 / 2024

Beyonce ev kiraladı

Beyonce ev kiraladı

Şarkıcı Beyonce, huzuru San Francisco'da buldu. Orman manzaralı, meyve bahçeli malikaneyi günlüğü 10 bin dolara kiraladı. Süper lüks evi çok beğenen Beyonce'nin, evin kiralama süresini bir aylığına uzattığı öğrenildi.

Kiracı bir odayı beş kişiye kiraladı! Ev sahibi çareyi evi satmakta buldu!

Avcılarda bir kiracı evin bir odasını 5 kişiye kiraladı.  Evinin son halini gören ve bu şekilde kiraya verildiğini öğrenen ev sahibi ise çareyi evini satışa çıkarmakta buldu.

Ev sahipleri, kaçak emlakçılara dikkat edin! Kiralanan o evler denetleniyor! Cezası 9 bin 94 TL!

Ev sahipleri tarafından kaçak emlakçıların kiraladığı ve kaçak göçmelere verilen evlere denetim başladı, cezası ise 9 bin 94 TL. İşte ayrıntılar...

Hem kiracı hem ev sahibi! Evini 45 bin TL kiraya vermeyi bekleyen ev sahibi kendine 6 bin 500 TL kiralık ev tuttu!

İstanbul'da bir ev sahibi ortalama kiranın 35-40 bin lira olduğu semtte kendi evine oturmayıp, 6 bin 500 liraya başka bir ev kiraladı.

Kiracılar dikkat! Kira ne zaman ödenir?

Kiracılar bir ev, kiraladıkları zaman o evin kirasını peşin mi yoksa bir ay oturduktan sonra mı ödeyecekleri konusunda bilgi sahibi olmak istiyorlar. Buna göre, kira ne zaman ödenmelidir, yasal uygulama nasıl işler?

Ev alanlar ve kiraya çıkacaklar dikkat! Herkes araştırıyordu: Depo fiyatları 500 TL'den başlıyor!

Büyük konutlarından görece daha uygun olan küçük dairelere çıkanlar ile küçük şehirde eşyalı ev tutanlar, eski evlerindeki eşyaları kiraladıkları depolarda tutuyor. Peki hangi ilde depo bedeli ne kadar? 

Kiralara yapılan fahiş zamlar ev sahiplerinin başına bela oldu! Tahsilat yapmak giderek zorlaşıyor…

Yüksek bedelle fahiş zam yapan ev sahipleri kirasını temin edemiyor. Ev sahiplerinin, değerinin üzerinde fiyatla kiraladığı konut ve dükkanlar periyodik olarak getiri sağlayamayabiliyor. Son aylarda özellikle yabancılara kiralanan konutlarda kira tahsilatları yapılamaz duruma geldi.

'Akıllı ev' diye kiraladığı ev  gecekondu çıktı!

Son zamanlarda artan kira fiyatlarından sonra kiracılar mağdur olduklarını dile getirmeye başladı. Peki ev kiraları hangi şartlara göre belirleniyor?  İşte detaylar...

Eda Ece Kalamış'a taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece'nin Ulus Savoy sitesinde bulunan dairesini, sevgilisi Buğrahan Tuncer beğenmeyince, Eda Ece Kalamış’ta yeni ev kiraladı.

Özgü Namal, Kavacık'ta ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

Linet Arnavutköy'den ev kiraladı!

Bir süredir ev arayışında olan şarkıcı Linet aradığı evi Arnavutköy'de buldu.

Dilan Çiçek Deniz 50 bin TL'ye kütük ev kiraladı!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz kütük ev kiraladı. Güzel oyuncu kütük ev için 50 bin TL ödedi.

Defne Samyeli Etiler'de ev kiraladı!

Bir süre önce eski ev sahibi ile mahkemelik olan Defne Samyeli Etiler'de ev kiraladı.  Samyeli yeni villası için 45 bin TL ödüyor.

Elon Musk 35 metrekarelik prefabrik ev kiraladı!

Bütün gayrimenkullerini satan iş insanı ve dünyanın en zengin üçüncü insanı Elon Musk, 50 bin dolar değerinde 35 metrekarelik prefabrik ev kiraladı. 

Beyonce ev kiraladı Haberi

Beyonce ev kiraladı

Şarkıcı Beyonce, huzuru San Francisco'da buldu. Orman manzaralı, meyve bahçeli malikaneyi günlüğü 10 bin dolara kiraladı.


Super Bowl'da yaptığı sahne şovuyla yine adından söz ettiren ünlü şarkıcı Beyonce, San Francisco'da göz alıcı bir malikanede konakladı. Günlüğü 10 bin dolara kiraladığı süper lüks evi çok beğenen Beyonce'nin, evin kiralama süresini bir aylığına uzattığı öğrenildi. Los Altos Tepeleri'nde yer alan ve muhteşem bir orman manzarasına sahip olan malikanede; beş yatak odası, bar, spor salonu, havuz, SPA, güneşlenme terası ve iki oyun odası bulunuyor. Bahçesinde 60 meyve ağacı olan ev, huzurlu ve sakin ortamıyla Beyonce'nin kalbini...