25 / 07 / 2024

Beyond Travel Organizasyon kimin

Beyond Travel Organizasyon kimin

Beyond Travel Organizasyon Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Yılmaz ve Mehmet Dağ ortaklığında kuruldu.

Drn Travel Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Drn Travel Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 30.000,00 TL sermaye bedeli ile Nevin Yavuz tarafından kuruldu.

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de kuruldu.

Mb Global Travel Turizm İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Global Travel Turizm İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Münüre Doksanbir tarafından kuruldu.

Full City Travel Turizm Servis Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Full City Travel Turizm Servis Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Altun ve Emre Özçelik ortaklığıyla kuruldu...

Beyond Travel Organizasyon Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyond Travel Organizasyon Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Yılmaz ve Mehmet Dağ ortaklığında kuruldu.

Travel World Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel World Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turan Efe tarafından kuruldu. 

Travus Travel Reklam Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Travus Travel Reklam Ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tekin tarafından kuruldu. 

Trımıx Travel Turizm Acenteliği Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Trımıx Travel Turizm Acenteliği Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Hümeyra Coşkun ve Büşra Çakıcı ortaklığında kuruldu. 

Sky Travel Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Travel Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Küçüktemel tarafından kuruldu. 

Nila Travel Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nila Travel Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Hacı tarafından kuruldu.

Beyond Holiday Turizm Organizasyon Ve Sağlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyond Holiday Turizm Organizasyon Ve Sağlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zehra Buldu tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 haziran 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

The Palm Travel Agency Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Palm Travel Agency Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Beyoğlu'nda, Ali Demirci Müdürlüğü'nde kuruldu.

Avatar Travel Turizm Organizasyon İnşaat Emlak Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avatar Travel Turizm Organizasyon İnşaat Emlak Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Amira Kabdrakhmanova, Yerbol Kabdrakhmanova, Rashidam Anayatova ve Tuerxun Reyılan tarafından kuruldu.

Beyond Travel Organizasyon kimin Haberi

Beyond Travel Organizasyon kimin

Beyond Travel Organizasyon Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Yılmaz ve Mehmet Dağ ortaklığında kuruldu.

Beyond Travel Organizasyon Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:
Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir...