02 / 05 / 2024

Beypazarı gezilecek yerleri

Beypazarı gezilecek yerleri

Temaslarda bulunmak üzerine Türkiye'de bulunan İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi ( İSEDAK ) heyeti, Beypazarı'nın tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etti.

İmar affının kullanım yerleri!

İmar affı kapsamında ruhsatsız ve ruhsatına aykırı yapılara Yapı Kayıt Belgesi alınabiliyor. Peki, bu belge ne işe yarıyor? İşte imar affının kullanım yerleri..

İmar barışı başvuru yerleri Ankara 2018!

İmar barışına e-devlet üzerinden veya Bakanlığın yetkilendirdiği kurum ve kuruluşlardan müracaat edilebiliyor. Peki, Ankara'da imar barışı için nereye başvurulacak? İşte imar barışı başvuru yerleri Ankara 2018!

İmar barışı başvuru yerleri 2018!

İmar barışı kapsamında mevzuata aykırı yapılara Yapı Kayıt Belgesi alınabiliyor. Peki, imar barışına nereden başvurulur? İşte imar barışı başvuru yerleri 2018..

İmar affı başvuru yerleri!

İstanbul'da imar affı için başvurulabilecek yetkili kurumlar belli oldu. İşte İstanbul'daki imar affı başvuru yerleri...

Kocaeli Yıldız Konutları’ndaki iş yerleri dönüşüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvam Akarca Mahallesi’nde yer alan Yıldız Konutları’nın işyerleri dönüştürecek, yaşam ve spor merkezi haline getirecek.

Kanal İstanbul geçtiği yerleri uçuracak!

Güzergahının bugün açıklandığı Kanal İstanbul geçtiği yerleri uçuracak. 45 kilometrelik hattın Küçükçekmece, Arnavutköy ve Başakşehir güzergâhlarında gayrimenkul artışlarının yüzde 50 civarında seyredeceği belirtildi.

Sakarya Afet Merkezi’ndeki iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin karşısında yer alan iş yerleri 25 Ocak 2018'de ihaleye çıkacak.

Mesire yerleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik!

Mesire yerleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden biri olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi, Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor.

Emlak vergisi ödeme yerleri 2017!

Emlak vergisi için 2. taksit ödemeleri Kasım ayı sonuna kadar devam ediyor. Peki, vergi ödemeleri nereden yapılıyor? İşte emlak vergisi ödeme yerleri 2017..

İbadet yerleri yapılaşma şartları!

İbadet yerleri yapılaşma şartları ile ilgili hükümler, Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yer alıyor. İşte ibadet yerleri yapılaşma şartları..

Yenikent'in yeni iş yerleri tamamlandı!

Başiskele Belediyesi, Yenikent Mahallesi’nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında esnaflara yeni iş yerleri hayata geçirildi.

Nusaybin'de konutları ve işyerleri yıkılmış olanlar hak sahibi sayılacak!

Nusaybin'de incelemelerde bulunan Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mesut Ağrakçe, iş yerleri yıkılmış olanların hak sahibi sayılacağını belirtti.

Beypazarı gezilecek yerleri Haberi

Beypazarı gezilecek yerleri

Temaslarda bulunmak üzerine Türkiye'de bulunan İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) heyeti, Beypazarı'nın tarihi ve turistik yerlerini gezdi.


Fas, Tunus, Cezayir, Suudi Arabistan, İran, Irak, Sudan, Mali, Nijer, Gabon ve Togo'dan gelen temsilcilerden oluşan İSEDAK heyeti, tarihi ve turistik mekanlarda Kalkınma Bakanlığının rehberi tarafından bilgilendirildi.


İSEDAK heyeti, gezinin tamamlanmasının ardından Ankara'ya hareket...