07 / 05 / 2024

beyşehir belediyesi ağaçlandırma çalışmaları

beyşehir belediyesi ağaçlandırma çalışmaları

Beyşehir Belediyesi ve Çevre Koruma Dergisi işbirliğiyle düzenlenen 'Sağlıklı yaşam için sağlıklı çevre' adlı fidan dikim kampanyası 29 Mayıs Perşembe günü saat 10.00'da Avşar Mahallesi TOKİ mevkiinde gerçekleştirilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Toplu taşımaya İBB standartı geliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Taşıt Hizmet Kalitesi Uygunluk Kontrolü Sistemi (TAHKUK) ile toplu ulaşım araçlarına belirli standart geleceği açıklandı. İstanbul’daki iki merkezde taksi, minibüs ve taksi dolmuş kalitesi denetlenecek. İşte haberin ayrıntıları...

Beyşehir Belediyesi'nden Konya'da satılık arsa!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 20 Kasım Pazartesi günü yapılacak.

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Beyşehir'de 34 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler dikkat!

Konya Beyşehir Belediyesi, Konya ili, Beyşehir ilçesi, Hamidiye, Kurucuova ve Çiçekler mahallelerinde yer alan 10 arsayı 34 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte Konya Beyşehir'deki arsalarla ilgili tüm ayrıntılar...

Konya Beyşehir 3. Etap TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ idaresi ve Beyşehir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Beyşehir Küçükavşar 3. Etap Toplu Konut Projesi için sözleşmeler imzalanmaya başladı.

Özel ağaçlandırma yapmak isteyene devletten arazi desteği!

Özel ağaçlandırma yapmak isteyenlere OGM büyük bir fırsat sunuyor. Bozuk ve açıklık vasıftaki devlet ormanlarında yapılacak özel ağaçlandırma ve imar ihya başvuruları için müracaatlar başladı. Başvurular Nisan ayı boyunca e-Devlet üzerinden yapılacak.

Özel ağaçlandırma sistemi ile kıyılar imara mı açılıyor?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Saygı Öztürk bugünkü köşesinde özel ağaçlandırma yönetmeliğini kaleme aldı.

11 milyon metrekare Hazine arazisi ağaçlandırma için kiraya verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada yerli üretimi desteklemek amacıyla ağaçlandırmada kullanılmak üzere 2019 ve 2020'nin ocak-temmuz döneminde 11 milyon metrekarelik Hazine arazisinin vatandaşlara kiralandığını söyledi.

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif kurası bugün çekiliyor!

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif kurası bugün Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi'nde çekiliyor. Projede talep toplanan 405 daireye 1.116 başvuru geldi...

Antalya Büyükşehir'den Balbey kamulaştırma açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarihi Balbey'deki kamulaştırma çalışmaları ilgili bir açıklama yaptı.

TOKİ Beyşehir Konutları'nda huzurlu yaşam!

Konya Beyşehir'de TOKİ ve Beyşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen sosyal konut projesiyle bölge sakinleri göl manzaralı evlerinde konforlu ve huzurlu bir yaşam sürüyor.

Beyşehir'de 3.7 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle'de yer alan 11 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 17 Eylül'de gerçekleşecek..

beyşehir belediyesi ağaçlandırma çalışmaları Haberi

beyşehir belediyesi ağaçlandırma çalışmaları


Beyşehir Belediyesi ve Çevre Koruma Dergisi'nin ortaklaşa düzenlediği programla 2 bin Toros Sediri toprakla buluşacak. Beyşehir Belediyesi ve Çevre Koruma Dergisi işbirliğiyle düzenlenen 'Sağlıklı yaşam için sağlıklı çevre' adlı fidan dikim kampanyası 29 Mayıs Perşembe günü saat 10.00'da Avşar Mahallesi TOKİ mevkiinde gerçekleştirilecek. 2 bin adet 1 metre boyunda Toros Sediri'nin dikileceği kampanya hakkında bilgi veren Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Çevre Koruma Dergisi'yle birlikte gerçekleştireceğimiz 'Sağlıklı yaşam için sağlıklı çevre' fidan dikim kampanyasıyla 2 bin adet Toros Sediri'ni toprakla buluşturacağız. Doğayı seven, ülkemizin kuraklaşmamasına katkıda bulunmak ve gelecek nesillere en güzel mirası bırakmak isteyen tüm hemşehrilerimizi Avşar Mahallesi TOKİ mevkiinde gerçekleştirileceğimiz fidan dikme kampanyasına davet ediyorum" dedi. 


Anadolu...