16 / 05 / 2024

Beyşehir Devlet Hatenesi bütçesi

Beyşehir Devlet Hatenesi bütçesi

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir ilçesine kazandırılacak yeni Devlet Hastanesi’nin Türkiye’nin bütçesi en yüksek ilçe hastanesi yatırımı olacağını söyledi.

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Beyşehir'e 2 milyon liralık yeni spor yatırımı!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Selçuklu Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde yaptırılması planlanan kapalı spor salonunun inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Beyşehir'de yapı ruhsat harçlarında indirim kararı!

Beyşehir İlçe Belediye Meclisi ilçedeki inşaat sektörüne kriz döneminde destek vermek amacı ile yapı ruhsat harçlarında bir miktar indirim yapılması kararını aldı.

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de teslim dönemi başladı!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de toplam 62 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Konya Beyşehir 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de yer alan 62 adet konut için teslim dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Beyşehir'de TOKİ emekli projesi hazır!

Beyşehir'de yaşayan emekliler, TOKİ ve Beyşehir Belediyesinin işbirliğiyle yürütülen proje sayesinde ev sahibi olma fırsatı yakalayacaklar. 

Beyşehir'de 3.7 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle'de yer alan 11 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 17 Eylül'de gerçekleşecek..

Beyşehir'de 5 milyon TL'ye satılık 14 konut ve 1 işyeri!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle ve Hamidiye'de yer alan 15 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 7 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Beyşehir Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık 10 konut!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle Beypark mevkiideki 10 konutu ihale ile satıyor. Konutların satış ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Başakşehir Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası açıldı!

Başakşehir Devlet Hastanesi’nin Ek Hizmet Binası, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Gerçekleştirilen törende konuşan İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Kayaşehir’de inşaatı devam eden, Avrupa’nın en büyük kent hastanesi olacak İkitelli İstanbul Şehir Hastanesi’nin bir şahese

Beyşehir Devlet Hastanesi 14 Mart'ta açılacak!

Türkiye’nin ilk hilal mimarili devlet hastanesi Beyşehir’de hizmete açılacak. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “150 yataklı yeni hastanemiz adeta beş yıldızlı otel konforuyla hizmet verecek” dedi.

Beyşehir Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık 10 daire!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle Beypark'taki 10 dairesini ihale ile satışa sunuyor. İhale 26 Şubat'ta yapılacak..

Beyşehir'de yeni imar planları hayata geçiriliyor!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in her alanda olduğu gibi artan eğitim yatırımlarıyla da gelişip değiştiğini, büyüme kaydettiğini dile getirdi. 

Beyşehir Devlet Hatenesi bütçesi Haberi

Beyşehir Devlet Hatenesi bütçesi

Babaoğlu, AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı'nda  düzenlenen bayramlaşma programında partililere hitaben yaptığı konuşmada, muhalefete yüklendi, 7 Haziran seçimlerinde AK Partili belediyelerin 4 yıldır iktidardaymış gibi sorgulandığını belirterek, “O seçimlerde, konjektür olarak birçok şey aleyhimize idi. Ama, şu anda her şey lehimize işliyor.”dedi.


7 Haziran seçimleri sonrasında HDP’nin terör örgütünün payandası, mecliste temsil edilen bu partinin gerçek bir terör yuvası olduğunu halkın gördüğünü dile getiren Babaoğlu, “Barıştan söz eden, saz çaldırtılan, algı yönetimi yapılan Selahattin Demirtaş’ın ve milletvekillerinin nasıl Kandil’e yürüyüşlerini, nasıl araçlarında silah taşıdıklarını, doğu ve güneydoğudaki belediyelerin nasıl bomba taşıdıklarını halk gördü. Bunların ne tür bir zihniyet olduğunu ve daha da güzeli doğu ve güneydoğudaki Kürt kardeşlerimiz de gördü. Bakın, bu bölgelerde Kürt kardeşlerimiz hiçbir ilde provakasyona kapılmadı, kalkıp...