05 / 05 / 2024

Beyşehir eğitim alanları

Beyşehir eğitim alanları

Ali Akkanat Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Turizm Fakültesine dönüştürüldü. 1 Milyon 800 TL'ye mal olan 16 derslikli İmamhatip Ortaokulu yapımı tamamlanarak bu dönem öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 83 bin 162 öğrenciye eğitim desteği verecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, ilköğretim ve lise seviyesinde eğitim gören öğrencilere kişi başı 750 Türk Lirası olacak şekilde toplam 62 milyon 371 bin 500 Türk Lirası destek vereceği açıklandı.İşte haberin ayrıntıları...

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı, ‘2023 İşlerin Geleceği Raporu’na göre, iş alanlarında 2027 yılına kadar en yüksek mutlak büyümenin eğitim, tarım ve dijital ticarette olacağı öngörülüyor.

İŞKUR'dan eğitim alanlar dikkat ! Açıklama bakanlıktan geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR), işbaşı yapmak için eğitim programlarından faydalanan öğrencilere yaptığı günlük ödemeyi 327 TL'ye çıkardı.

Fikret İnan'dan son dakika Fi Side açıklaması! Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlar dikkat!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlar için bir son dakika açıklaması yaptı. İşte detaylar...

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 413 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Beyşehir'de 413 konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Konya Beyşehir Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 20 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 71 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat14:30'da yapılacak.

TOKİ, Konya Beyşehir'de 494 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Beyşehir'e bağlı üç mahallesinde 494 yeni konut inşa edecek.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Beyşehir eğitim alanları Haberi

Beyşehir eğitim alanları

Ali Akkanat Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Turizm Fakültesine dönüştürüldü. 24 derslikli Gazi Ortaokulu inşaatı için 2 Milyon TL ödenek ayrıldı ve bu dönem hizmete girdi. 2013 yılında yatırım programına alınan 16 derslik ve 200 kişilik öğrenci yurdu olan Sağlık Meslek Lisesi için 4.150 trilyon ödenek aktarıldı. Yapımı tamamlandı ve hizmete açıldı.2011 Yılında Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yapılması kararlaştırılan Engelliler Okulu hayırsever iş adamımız Kamil Akkanat tarafından yaptırıldı. Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi olarak 2013-2014 Eğitim Öğretim döneminde hizmete girdi. 

Okulun iç donanımı için Bakanlıktan ilk etapta 90 BİN TL ödenek aktarıldı. 


Anadolu Adalet Meslek Lisesi 2013 2014 eğitim öğretim yılında Ticaret Meslek Lisesi bünyesinde öğrenci almaya başladı. Beyşehir Ali Akkanat İlkokulunun bakım ve onarımı yapıldı. 


Gazi İlköğretim Okulu bakım onarımı için...