09 / 05 / 2024

beyşehir gölü araştırma faaliyetleri

beyşehir gölü araştırma faaliyetleri

Selçuk Üniversitesi tarafından hazırlanan proje çevresinde temin edilen, Konya ve çevresindeki göllerde bilimsel araştırmalar yapmak üzere kullanılacak tekne,Beyşehir gölüne indirildi.Konya ve çevresinde doğa göllerde bilimsel araştırmalar yapıldı.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

YÖK, 64 üniversiteye 800 yeni araştırma görevlisi kadrosu açtı

YÖK, devlet araştırma üniversitelerine, Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı kapsamındaki üniversitelere ve aynı zamanda da öncelikli alanlarda uzman olan toplamda altmış dört üniversiteye toplam sekiz yüz yeni araştırma görevlisi kadrosu tahsis etti.

TEPAV’dan çok konuşulacak araştırma! ‘Enflasyonun düşmesi için faiz yüzde 45 olmalı’

Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı, hazırladığı Türkiye'nin Ekonomik Görünümü raporunda dikkat çeken bir öngörüde bulundu. Rapora göre, politika faiz oranının bu yıl yüzde 40 seviyesine ve gelecek sene de yüzde 45 seviyesine çıkarılmasının "enflasyondaki düşüş için gerekli" olacağına vurgu

Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru 20 Nisan 2023!

Esenyurt Üniversitesi akademik personel bünyesine yeni Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Son başvuru 20 Nisan 2023 olarak belirlendi.

İstanbul Beykoz Üniversitesi Öğretim görevlisi ve Araştırma görevlisi alıyor! Son başvuru 10 Nisan 2023…

İstanbul Beykoz Üniversitesi Öğretim görevlisi ve Araştırma görevlisi alacağını duyurdu. Son başvuru 10 Nisan 2023…

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! İşte başvuru takvimi ve kontenjanlar!

İstanbul Medipol Üniversitesi tarafından Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacağı duyuruldu. İşte başvuru takvimi ve kontenjanlar!

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

Beykent Üniversitesi çok sayıda Araştırma ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 26 Şubat 2023!

Beykent Üniversitesi 20 Araştırma ve Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 26 Şubat 2023 olarak belirlendi.

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alıyor! Aman başvuru tarihlerini kaçırmayın!

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte detaylar…

İstanbul Atlas Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 2 Şubat 2023!

İstanbul Atlas Üniversitesi Rektörlüğü Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 2 Şubat 2023!

Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alacak! Son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İlanlara son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Araştırma görevlilerine müjdeli haber! Kadro düzenlemesi Meclis’te!

Araştırma görevlileriyle ilgili beklenen haber geldi. 50/d'li araştırma görevlilerine kadro düzenlemesi Meclis’e gönderildi. YÖK'ten yapılan açıklamada, 50/d'li araştırma görevlilerinin 33/a kapsamına alınması çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

beyşehir gölü araştırma faaliyetleri Haberi

beyşehir gölü araştırma faaliyetleri


Konya ve çevresinde doğa göllerde bilimsel araştırmalar yapmak üzere kullanılacak tekne, Breyşehir Gölü'ne indirildi. Srelçuk Üniversitesi Su Ürüleri Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından hazırlanan bir proje çevresinde,doğal göllerde bilimsel araştırmalar yapmak üzere kullanılacak bilimse araştırma teknesi,Selçuk Üniversitesine kazandırıldı. Tekne, düzenlenen törende Beyşehir Gölü kıyısında suya indirildi. Sü Fen Fakültesiş Genel Biyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve SÜ Beyşehir Ali Akkanat Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cengiz Akköz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Konya'nın göller bölgesinde yer alması nedeniyle böyle bir araştırma teknesi ihtiyacı hissettiklerini belirtti.  Göllerdeki biyo çeşitliliği,ekolojk sorunlar ile su kalitesi ve rezervinin tespit edebilmesi artık uygulamalı olarak da imkan bulabileceklerini ifade eden Cengiz, Su Ürünleri Araştırma Uygulama Merkezi ile ortak yapılacak bütün çalışmalarda kullanılabilecek teknenin, Fen Fakültesi...