29 / 04 / 2024

Beyşehir imar sorunu

Beyşehir imar sorunu

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’unda katıldığı seminerde imar mevzuatı, yapı denetim kanunu ve yönetmeliğindeki yeni uygulamalar hakkında bilgiler verildi.

Beyşehir imarı masaya yatırıldı!

Beyşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılacak imar çalışmalarını görüşmek için toplantı yapıldı. Beyşehir Belediyesi Toplantı Salonu' nda gerçekleştirilen programa Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'da katıldı...

Beyşehir'e çevre düzeni planı geliyor!

Beyşehir Gölü Havzası 'ndaki ilçelerin çevre düzeni planı hazırlanıyor. Beyşehir Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda bu plan kapsamında yürütülmekte olan çalışmalar ele alındı.

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

Başakşehir Şahintepe'nin imar sorunu çözüldü!

Başakşehir’de yıllardır çözülemeyen imar sorunu çözüldü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Başakşehir Belediyesi’nin, Şahintepe Mahallesi için sürdürdüğü imar ve uygulama çalışmaları bitirildi. Düzenlemeyle birlikte bölge imara açılacak.

Eskişehir'in imar sorunu var!

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ertuğrul Balkan, Eskişehir'in genel olarak bir imar sorunu olduğunu ifade etti...

Side’nin imar sorunu çözüldü!

Side’nin yıllardır çözülemeyen imar sorunu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından ortadan kalktı...

Antalya Çalkaya'nın imar sorunu tarih oldu!

Antalya Çalkaya bölgesinin yıllardır yaşadığı imar sorunu tarih oldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Aksulu vatandaşlarla bir araya gelerek müjdeli haberi verdi.

Beyşehir'de yeni imar planları hayata geçiriliyor!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in her alanda olduğu gibi artan eğitim yatırımlarıyla da gelişip değiştiğini, büyüme kaydettiğini dile getirdi. 

Konya Beyşehir yeni imarlarla modernleşecek!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'in imarını istişare ve bilgilendirme toplantısında ele aldı. Özaltun: "Yeni yapılan planla 5,6 ve 7 metrelik yollar kalmasın." diye konuştu.

Sivas Yenişehir Fuar Alanı'nın imar sorunu çözüldü!

Sivas enişehir Fuar Alanı'nın imar sorunu çözüldü. Tapularını alan vatandaşlar Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Konya Beyşehir'de 2017 proje yılı olacak!

Konya Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2017'de de yeni projelerin olacağını söyledi. Özaltun, ''Projelerin yatırım bedeli 15-20 milyon lirayı buluyor" diye konuştu.

Beyşehir'de bir yılda 245 yapıya ruhsat verildi!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, 2016 yılında toplam 245 yeni yapıya ruhsat verdi.

Beyşehir'e 1/5 binlik nazım imar planı!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen toplantıda, 1/5 binlik nazım imar planı masaya yatırıldı.

Konya Beyşehir Devlet Hastanesi'ne 50 milyon TL yatırım!

AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı, Beyşehir ilçesinde son iki yılda hayata geçirilen dev kamu yatırımları ve devam eden projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Konya Beyşehir'in çehresi Karayolu ve YHT ile değişecek!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, merkez mahalle muhtarları ile yemekte bir araya geldi.

Beyşehir imar sorunu Haberi

Beyşehir imar sorunu

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi personeline İmar Ve Şehircilik semineri verildi.

Belediye Meclis salonunda Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda TTB Yapı Komisyonu Başkanı Abdurrahman Keleş tarafından verilen seminere Beyşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Satın Alma ve Hesap İşleri Müdürlüğü personelini katıldı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’unda katıldığı seminerde imar mevzuatı, yapı denetim kanunu ve yönetmeliğindeki yeni uygulamalar hakkında bilgiler verildi.

Verimliliği artırmak için belediye personeline yönelik, zaman zaman hizmet içi eğitim seminerlerinin verildiğini ifade eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “İmar ve yapı denetimi belediyeler için önemli. Bu alanlarda çalışan personelimizin, kanun ve yönetmeliklere hakim olması gerekiyor. Personelin verimliliğini ve hizmet kalitesini arttırmak, yeni kanun ve yeni yönetmeliklere uyum sağlamak amacıyla düzenlenen eğitim seminerlerine belirli periyotlarla devam...