28 / 04 / 2024

Beyşehir Karaburun Plajına nasıl gidilir

Beyşehir Karaburun Plajına nasıl gidilir

Konya'da yer alan Beyşehir Gölü Milli Parkı' nda açılan Karaburun Plajı'nda başta gurbetçiler olmak üzere tatilciler, plaj ve yayla keyfini bir arada yaşama fırsatı buluyor.

TOKİ Konya Beyşehir Üzümlü kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir Üzümlü projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Beyşehir'de 188 hektarlık alanda turizm tesisi kuruluyor! 

Beyşehir Gölü, turizme kazandırılıyor. Beyşehir Gölü kenarında 188 hektarlık alanda; plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa ediliyor.

Beyşehir'e yeni emniyet müdürlüğü binası!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yapımına başlanan yeni Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının inşaatı devam ediyor. 

Beyşehir Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık 10 daire!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle Beypark'taki 10 dairesini ihale ile satışa sunuyor. İhale 26 Şubat'ta yapılacak..

Beyşehir'de yeni imar planları hayata geçiriliyor!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in her alanda olduğu gibi artan eğitim yatırımlarıyla da gelişip değiştiğini, büyüme kaydettiğini dile getirdi. 

Kaputaş Plajı'na beton mu dökülüyor?

Antalya Kaş'ın bölgesine yer alan Kaputaş Plajı'na kepçe girdi. Kaş Belediyesi Başkanı Kocaer "beton dökülüyor" iddialarını yanıtladı. Kocaer "Bir gram beton dökmedik. 20 tonluk foseptik tankeri gömdük" dedi.

Beyşehir Belediyesi 9 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Beyşehir Belediyesi, kat karşılığı yaptırılan göl manzaralı 9 lüks konutunu ihale ile satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

Konya Beyşehir 3+1 kura sonuçları!

Konya Beyşehir 3+1 kura sonuçları açıklandı. Toplamda 62 adet daire için kura çekimi bu sabah gerçekleştirildi. 

Beyşehir TOKİ kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Beyşehir Belediye Başkanlığı ortaklığında hayata geçirilen Beyşehir TOKİ kuraları çekildi.

TOKİ Konya Beyşehir 2+1 kura sonucu!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap projesinde toplamda 62 konut yer alıyor. Projede başvurular 9-13 Ekim 2017 tarihleri arasında kabul edilmişti. 

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı. Toplamda 62 adet daireden meydana gelen projede fiyatlar 81 bin 534  TL'den başlıyor. 

Beyşehir Karaburun Plajına nasıl gidilir Haberi

Beyşehir Karaburun Plajına nasıl gidilir

Denizden yüksekliği bin 120 metrede olan Beyşehir Gölü Milli Parkı’ndaki Karaburun Plajı'nda doğal klima ortamında plaj keyfi yaşanıyor.


Son yıllarda “Konya’nın denizi” olarak adlandırılmaya başlanan Beyşehir Gölü kıyıları, ilçenin yanı sıra Konya il merkezi ve çevre ilçelerden de yoğun ziyaretçi çekiyor. Ege ve Akdeniz sahillerini aratmayan Karaburun Plajı, serinlemenin yanında piknik yapmak isteyenlere de hizmet veriyor.


Karaburun Plajı İşletme Müdürü Bülent Keşan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beyşehir Gölü kıyılarının son dönemde "doğal klima ortamı"na sahip olmasından dolayı başta gurbetçiler olmak üzere tatilcilerin yoğun ilgisini çektiğini söyledi.


Türkiye’nin en büyük tatlı su gölünün sahilinden yılın büyük bir bölümünde karla kaplı Anamas Dağı’nın da görülebildiğini, etrafındaki meşe ormanlarının ise bölgede piknik keyfi yaşamak isteyenlere de uygun ortam sunduğunu söyledi. Keşan, şöyle konuştu:


"Daha çok ailelere...