06 / 05 / 2024

Beytepe Konutları

Başkent'e 496 konutluk yeni proje! Aslankan Beytepe 2023 Konutları için düğmeye basıldı!

Başkent Ankara'ya 496 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı. Kaş Enerji İnşaat imzasıyla yükselecek proje 220 milyon liraya mal olacak. Aslankan Beytepe 2023 Konutları ile ilgili detaylar...

Ozan Beytepe projesi satışta! Ozan Beytepe projesindeki konutlar ne kadar?

Ozan Grup tarafından Ankara Beytepe'de inşa edilen "Ozan Beytepe" projesinde satışlar devam ediyor. Tek konut tipine sahip projede fiyatlar belli oldu. İşte 2023 Ozan Beytepe projesi fiyat listesi...

Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022! 

Beytepe'nin en büyük ticari projesi Beytepe 1923'te yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Beytepe 1923 projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022!

Elit Manzara Beytepe fiyatları 2017!

Konutların 2018 yılında teslim edilmesi planlanan Elit Manzara Beytepe projesi, Elit - İnsay İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor...

Beytepe Elit Manzara teslim tarihi!

Beytepe Elit Manzara Evleri projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 750 liradan başlıyor. Elit Manzara Beytepe'de teslimler 2018 yılında yapılacak...

Aden Beytepe satışta!

Uslu İnşaat tarafından mutlu bir yaşam sloganıyla hayata geçirilen Aden Beytepe konutları huzur, konfor ve prestiji bir arada sunuyor.

Ankara Aden Beytepe projesi satışa çıkarıldı!

Uslu İnşaat, Aden Plaza, Aden Konutları, ve Aden iş Merkezi'nden sonra Aden Beytepe Projesi, örnek dairesini tamamlayarak satışa çıkardı.

Allora Beytepe: Bu evin içinde bir de stüdyo daire var!

Başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerlerinden Çayyolu’nun Beytepe ile bütünleştiği yerde hayata geçirilen Allora Beytepe konutları ise “evin içinde ev” kurgusuyla gençlere tek başına yaşama özgürlüğü sunarak, ailelerinden de kopmamalarını sağlıyor.

Allora Beytepe Konutları 3 cepheden güneş alıyor!

Klasik konut anlayışının değişimiyle daha özellikli ve kaliteli projeler inşa edilirken, inşaat firmaları konut alıcısının vazgeçemediği bazı özelliklerin devir değişse de güncellenmediğini belirtiyor.

Allora Beytepe konutları ile bitmeyen inşaat devri sona eriyor!

MFZ Grup, Başkent Ankara'da seçkin kişilerin tercih ettiği Çayyolu'nun Beytepe ile lokasyonda inşa edilen Allora Beytepe konut projesiyle "bitmeyen inşaat" devrine son vermeye hazırlanıyor.

Parktepe Konutları Mayıs 2016'da teslim edilecek!

Ankara’nın en gözde yeni yerleşim merkezi Beytepe’de yükselen Parktepe konutları, 1. kattan itibaren başlayan Başkent manzarası ile konutta ferah mekan ve manzaraya önem verenlerin tercihi oluyor.

Ankara'nın yeni altın üçgeninin gözdesi Beytepe!

Ankara'da birbiri ardına modern yapıların yükseldiği Beytepe'nin gerek proje konutları, gerekse yeme-içme mekanları ve AVM'ler ile birkaç yıl içinde en gözde yaşam merkezi olması bekleniyor.

Beytepe Ankara'nın en gözde yaşam merkezi olacak!

Ankara'da birbiri ardına modern yapıların yükseldiği Beytepe'nin; gerek proje konutları, gerekse yeme-içme mekanları ve alışveriş merkezleri ile birkaç yıl içinde en gözde yaşam merkezi olması planlanıyor.

Beytepe Konutları Haberi

Beytepe Konutları

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...