03 / 05 / 2024

Beytepe Restorium daire fiyatları

Beytepe Restorium daire fiyatları

Beytepe Restorium nerede sorusuna İncek TED Koleji 'ne yakın konumda yer alıyor yanıtını verebiliriz, Temmuz 2014 'te teslim edilecek olan Beytepe Restorium 'da daireler ve villalar bulunuyor...

Duru Beytepe'den daire alana Alpler'de kayak tatili hediye!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında inşa edilen DURU Beytepe projesi mutluluğu “KALP”LER’E taşıyor.

Beytepe Yalova örnek daire ziyarete açıldı!

Yalova'da 19 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Beytepe Yalova projesi için tasarlanan örnek daire, ziyarete açıldı.

Kale Beytepe daire fiyatları ne kadar?

Kale Beytepe projesi Ankara Çankaya'da Kocamanlar Alüminyum A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Kale Beytepe daire fiyatları ne kadar?

Elit Manzara Beytepe fiyatları 2017!

Konutların 2018 yılında teslim edilmesi planlanan Elit Manzara Beytepe projesi, Elit - İnsay İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor...

MiaVita Beytepe açık adres!

Toplam 114 daireye yer verilen Miavita Beytepe projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje 5 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...

MiaVita Beytepe teslimleri ne zaman?

MiaVita Beytepe projesi, Ankara Çankaya'da hayata geçirildi. Toplam 114 daireye yer verilen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor...

MiaVita Beytepe 22 Nisan'da satışta!

Ankara Beytepe’de inşa edilen MiaVita Beytepe Projesi, 22 Nisan’da gerçekleştireceği lansman ile yaşam standartlarını zirveye taşımak isteyenler ile buluşuyor. 1+1, 1+1 loft, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı proje 2018 yılının Haziran ayında teslim edilecek.

Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada'da elit ve huzurlu yaşam!

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada Projeleri hakkında şu bilgileri kaydetti:

Beytepe Elit Manzara satış ofisi!

Elit-İnsay İş Ortaklığı imzası taşıyan Elit Manzara Beytepe projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire tipleri bulunuyor. Projede teslim tarihi Haziran 2018 yılı olarak planlandı.

Renapark Beytepe Çankaya daire fiyatları!

Renapark Beytepe Çankaya daire fiyatları 635 bin liradan başlıyor. 96 adet konuttan meydana gelen Renapark Beytepe projesinde dairelerin teslimleri Mart 2017 yılında yapılıyor...

Allora Beytepe Evleri daire fiyatları!

Allora Beytepe Evleri daire fiyatları 570 bin liradan başlangıç gösteriliyor. MFZ Grup projesi Allora Beytepe Evleri Ankara'da 114 adet daire yer alıyor...

Ankara Allora Beytepe “evin içinde ev” kurgusuyla ilgi çekiyor!

Ankara'da yükselen Allora Beytepe projesinde evlerin içinde bir tane de stüdyo daire bulunuyor. Farklı bir şehirde üniversite eğitimi alıp, mezun olduktan sonra ailesinin yanında yaşamaya başlayan gençler, alıştıkları özgürlüğün kısıtlandığını düşünür.

Allora Beytepe: Bu evin içinde bir de stüdyo daire var!

Başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerlerinden Çayyolu’nun Beytepe ile bütünleştiği yerde hayata geçirilen Allora Beytepe konutları ise “evin içinde ev” kurgusuyla gençlere tek başına yaşama özgürlüğü sunarak, ailelerinden de kopmamalarını sağlıyor.

Beytepe Restorium daire fiyatları Haberi

Beytepe Restorium daire fiyatları


Ankara İncek 'te inşa edilen Beytepe Restorium projesinin satış süreci devam ediyor. 21 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Beytepe Restorium Ankara, Keklikoğlu Gayrimenkul imzası taşıyor.


Beytepe Restorium nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Beytepe Restorium nerede sorusunun yanıtına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


65 konuttan meydana gelen Beytepe Restorium 'da daireler ve villalar bulunuyor. Ankara Beytepe Restorium 'da yer alan daireler 4 oda 1 salon, villalar ise 7 oda 2 salon olarak tasarlandı.


Ankara Beytepe Restorium 'da fiyatlar 830 bin liradan başlıyor, 2 milyon 500 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından faydalanabiliyor.


53 daire ve 12 villanın yer aldığı Restorium Beytepe Projesi 'nde;  vitamin bar ve cafe, mini sinema, squash, karma spor sahası,...